Wpisy 1 849 252 – 1 849 351
24 grudnia 2013 20:56 → 24 grudnia 2013 21:29, 100 wpisów
ja w lotto prawie nie gram nigdy.ale zadzialala na mnie dzis magia tego szalu o te 20mln i puscilem 10 zakladow z plusem
a jestem skromny1 mln by mi starczylz miliona masz 3 tysiace na miesiac samych odsetek
A ja mówię jak ja nie trafię szóstki to nikt nie trafi niestety albo stety taka prawda ja wygram napiszę wam ok ?
Ja kasę dostałem od wujka i dziadka po 50 zł a i jeszcze od taty mam dostać 50 i mama dała 20 zł.
Ja przeważnie na lecę czyli kasę.
Wszystkim życzę zdrówka,spokoju i odpoczynku w święta,i nie obżerać się
W moich oczach są a w waszych ?
Lilajak ja się obżarłamjuż dziś nic nie ruszę
mam nadzieje ze chociaz 3 trafie najbardziej mnie wkurza jak nic nie wchodzi
Ładną dziewczynę spotkałem w sklepie która sprzedawał około 18 lat brunetka biust około 3 chyba, wzrost około 168 tylko nie zagadałem bo nie chciałem jej przeszkadzać dużo klientów było ale po Świętach odwiedzę ją na 100% tylko nie wiem jak do niej zgadać bo nigdy nawet wstyd przyznać z dziewczyną nie byłem.
A Mikołaj u Was był?Chwalić się co przyniósł
Ładną dziewczynę spotkałem w sklepie która sprzedawał około 18 lat brunetka biust około 3 chyba, wzrost około 168 tylko nie zagadałem bo nie chciałem jej przeszkadzać dużo klientów było ale po Świętach odwiedzę ją na 100% tylko nie wiem jak do niej zgadać bo nigdy nawet wstyd przyznać z dziewczyną nie byłem.
krzysztof c dobry bajer pol sukcesu
tczewianka..Gwiazdor był i przynióśł coś ale nawet nie wiem bo jeszcze nie rozpakowane,czasu nie ma
każdemu z osobna i wszystkim razem Wesołych Świąt Bożego Narodzenia życzy Renia
Krzysztof c,to Ty się znasz na biustach
3 to chyba rozmiar C hehe
Krzysiek wystarczy że powiesz miło Panią widziec a reszta już się rozkręci później zapytasz jak ma na imię i rozmowa sam się będzie kręcic
damian1983 czyli co ja mam jej powiedzieć jak będzie sprzedawała w sklepie ? Dobra to na razie ja zmykam na TV bo niedługo transmisja z pasterki i losowanie Lotto to trzymajcie się.
HARTGE...gorzej jak się zapyta jak ma na imię a ona odpowie a co Cię to obchodzi
zrób u niej zakupy,najlepiej niech mama da Ci dłuuugą listę
Ale ona ma około 18 lat to jak panią HARTAGE nie za oficjalnie i za sztywno ?
slicznie pani dzis wyglada czy dala by sie pani zaprosic na lody ?hehe
Grunt w tym że byłem tam z rodzicami bo mama chciała taką wywieszką czy jak to się nazywa Św Mikołaja na okno co się przykleja za 5,50 zł.
Torsan serio serio sam takl zrobiłem ale trafiłem na mężatkę i tyle co sobie pogadaliśmy
Sklepie gdzie są zeszyty i ogólnie przybory, świąteczne zdobienia no multum rzeczy.
albo zaproponuj jej spacer po pracyjak wolna to sie zgodzi chyba ze w oko jej nie wpadniesz bo nie wiem jak wygladasz
Ja do niej na prawdę i co teraz ? Tylko czy rodzicom do gustu przypadnie ?
Masz zdjęcie na profilu moim i nawet jestem teraz ubrany w tej koszulce.
Krzysiek słowo Pani musi byc nada charakteru przecież się nie znacie
na faktyczniemysle ze nie mial by w pile na baletach jakies fajnej niewiasty wychaczyc
nie mial by problemu o tak
http://www.youtube.com/watch?v=ZvinnJ77AkA&list=PLgQPdVdlOsLSMm9L-ZtWjN7WLTcmGoLlq&index=1
Lila a ty co proponujesz żebym zrobił takiego żeby wiedziała że podoba mi się ona ?
tak napisalem.ok gdziekolwiek
numer telefonu zdobadz , jak masz dobry bajer to reszta juz z gorki
Właśnie z tym bajerem to gorzej u mnie niestety.
krzysztof c..ja tam nie wiem co się podoba młodym dziewczyną ale zagadaj coś do niej,o imię zapytaj,zaproś na ciastko
torsan....podpowiedz koledze jak ma zabajerowaća Twoja niunia jak?
ciastkoz kremem
Dobra to na razie do jutra po pasterce będę może.
Torsan na metrze w kiosku jest ładna ale na razie tylko czesc i dzięki
podobno dziewczynom się podoba jak facet pierwszy podejdzie i zagada
powinna stwierdzić wtedy że jest odważny skoro zagadał do obcej dziewczyny