Wpisy 1 849 208 – 1 849 307
24 grudnia 2013 20:38 → 24 grudnia 2013 21:17, 100 wpisów
i co wejdziesz do kościoła i wszystkim torsan ogłosisz do na ambonie ?
O kalorioe nie muszę sie martwić..im więcej tym lepiej
, prawda torsan
, prawda torsan
Monet.
Smutno,smutno
Smutno,smutno
Jocia.
Bo nie wiem ,komu wyznajesz
Bo nie wiem ,komu wyznajesz
Ja po Świętach od nowego roku zaczynam reaktywację białkową bo chcę zbudować dobrze wyrzeźbioną klatkę piersiową i bicepsy.
Do której kolektory czynne są dzisiaj ?
Żeby święta były syte, żeby rózgą było bite. By choinka w twojej chacie nie śmierdziała tak jak gacie. Tylko była kolorowa a na dole stał se browar. Na pasterkę ruszaj śmiało ksiądz na tacy ma za mało. Daj złotówkę albo dwie niech i on ucieszy sie.
Pewnie jeszcze bym kupił na stacji benzynowej zakłady co jak to jest ?
Torsan trójeczka dobra na pocieszenie i dalszą grę ciekawe czy 6 padnie
Torsan
On i tak ma dużo HARTAGE prawda czy nie ?
W Dniu Bożego Narodzenia
mam dla was miłe życzenia
dużo wygranych
gwiazdek mruganych
mam dla was miłe życzenia
dużo wygranych
gwiazdek mruganych
u mnie na luk oilu do 20 czynna więc po ptokach ale ja już wcześniej puszcałem
Ale u nas na wiosce nie ma na CPN niestety maszyny to nie dokupię więcej zakładów już a mam Lotto Plus na dwa losowania i dzisiaj dokupiłem 2 zakłady Lotto. A wy ile macie mocno zaszaleliście ?
Torsan jakby dzisiaj nie padła to by było przykre musi byc nie ma bata przecież 20 baniek gwarantują
Ja mam 10 zakladow lotto plus z maszyny
Kto z was będzie oglądać pasterkę w TVP ? Tylko dlaczego pasterka nie jest o 00:00 dla jakieś nieporozumienie co ?
Torsan kto losuje wieczorem ? bo Ty jesteś obcykany ja tam nie wiem
ciekawe czy jak nie padnie 6 dzis czy dadza ta kase na gre dalej???????????ale raczej padnie bo pewnie mega duzo kuponow bedzie wyslane w calej polsce
Torsan tylko na dziś zagrane jakoś nie lubię wielolosowaniowych kuponów bo ja lubię kombinowac z cyferkami
hej lili masz lotto na dzis?
ja w lotto prawie nie gram nigdy.ale zadzialala na mnie dzis magia tego szalu o te 20mln i puscilem 10 zakladow z plusem
a jestem skromny1 mln by mi starczylz miliona masz 3 tysiace na miesiac samych odsetek
A ja mówię jak ja nie trafię szóstki to nikt nie trafi niestety albo stety taka prawda ja wygram napiszę wam ok ?
Ja kasę dostałem od wujka i dziadka po 50 zł a i jeszcze od taty mam dostać 50 i mama dała 20 zł.
Ja przeważnie na lecę czyli kasę.
Wszystkim życzę zdrówka,spokoju i odpoczynku w święta,i nie obżerać się
W moich oczach są a w waszych ?
Lilajak ja się obżarłamjuż dziś nic nie ruszę
mam nadzieje ze chociaz 3 trafie najbardziej mnie wkurza jak nic nie wchodzi
Ładną dziewczynę spotkałem w sklepie która sprzedawał około 18 lat brunetka biust około 3 chyba, wzrost około 168 tylko nie zagadałem bo nie chciałem jej przeszkadzać dużo klientów było ale po Świętach odwiedzę ją na 100% tylko nie wiem jak do niej zgadać bo nigdy nawet wstyd przyznać z dziewczyną nie byłem.
A Mikołaj u Was był?Chwalić się co przyniósł
Ładną dziewczynę spotkałem w sklepie która sprzedawał około 18 lat brunetka biust około 3 chyba, wzrost około 168 tylko nie zagadałem bo nie chciałem jej przeszkadzać dużo klientów było ale po Świętach odwiedzę ją na 100% tylko nie wiem jak do niej zgadać bo nigdy nawet wstyd przyznać z dziewczyną nie byłem.
krzysztof c dobry bajer pol sukcesu
tczewianka..Gwiazdor był i przynióśł coś ale nawet nie wiem bo jeszcze nie rozpakowane,czasu nie ma
każdemu z osobna i wszystkim razem Wesołych Świąt Bożego Narodzenia życzy Renia
Krzysztof c,to Ty się znasz na biustach
3 to chyba rozmiar C hehe
Krzysiek wystarczy że powiesz miło Panią widziec a reszta już się rozkręci później zapytasz jak ma na imię i rozmowa sam się będzie kręcic
damian1983 czyli co ja mam jej powiedzieć jak będzie sprzedawała w sklepie ? Dobra to na razie ja zmykam na TV bo niedługo transmisja z pasterki i losowanie Lotto to trzymajcie się.
HARTGE...gorzej jak się zapyta jak ma na imię a ona odpowie a co Cię to obchodzi
zrób u niej zakupy,najlepiej niech mama da Ci dłuuugą listę
Ale ona ma około 18 lat to jak panią HARTAGE nie za oficjalnie i za sztywno ?
slicznie pani dzis wyglada czy dala by sie pani zaprosic na lody ?hehe