Wpisy 1 849 108 – 1 849 207
24 grudnia 2013 14:04 → 24 grudnia 2013 20:38, 100 wpisów
p
a
s
k
o
nawzajem
a
s
k
o
nawzajem
Lila ( ahahahah paczaj
28,35,38,54,65 --> 4/5
28,35,38,54,64 --> 4/5
a na 63 nie rozpisalem
28,35,38,54,65 --> 4/5
28,35,38,54,64 --> 4/5
a na 63 nie rozpisalem
fiolka a ja tam sobie puściłem do 29 grudnia choć teraz miałem 1/10 a z wczorajszych 5/10 z plusem
chybił trafił wczoraj zagrane w Łodzi na losowanie o godz 14
07-16-18-19-20-40-42-54-55-70 --- trafione 2/10
a dziś
Takze jak to się mówi " nigdy nie znasz dnia ani godziny"
ps. oczywiście te dzisiejsze 9/10 tylko na sucho bo nie zagrane
07-16-18-19-20-40-42-54-55-70 --- trafione 2/10
a dziś
Takze jak to się mówi " nigdy nie znasz dnia ani godziny"
ps. oczywiście te dzisiejsze 9/10 tylko na sucho bo nie zagrane
lila nie podobają mi się tylko te reklamy na multipasko są jakoś mało świąteczne szczególnie jedna
tylko 4/10
Cześć jeszcze dzisiaj dokupiłem dwa zakłady Lotto a razem mam Lotto Plus jeden zakład na 2 losowania i Lotto 2 zakłady a wy ? Ogólnie jak byłem w kolekturze to sporo osób wysyłało Lotto jeden gość wysłał bo słyszałem 10 zakładów bez Plusa na chybił trafił ja sam skreślałem.
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 390 000 zł
O której zaczynają się u was kolacje Wigilijne ? Bo ja z tatą jadę do dziadka i wujka na Wigilię jak co roku zresztą. I na cmentarzu wkłady zapaliłem i zagrabiłem też trzeba pamiętać.
ino nie zapomnijcie dzis sie połamac opłatkiem
lila no wiesz teraz powinna być choinka a nie Bin Laden który leczy ludzi
tomcio1722 szkoda że nie wysłałeś tych liczb na kilka losowań ładna sumka by ci na konto wpadła 10 000 zł co ?
Cześć
4/8,5/10,3/5,3/6 .. i dwa ale sa jeszcze oczekujące
Wszystkim jeszcze raz zdrowych i uroczych
4/8,5/10,3/5,3/6 .. i dwa ale sa jeszcze oczekujące
Wszystkim jeszcze raz zdrowych i uroczych
tomcio1972 pomyliłem nick.
tomcio19872 szkoda kasa niezła
Krzysztof c a w multi multi też zagrałeś
Ja dzisiaj w sklepie ładną dziewczynę około 18 lat spotkałem która sprzedawała ale mówię wam chyba się . Jak pojadę na następny raz bo teraz miała sporo pracy i nie chciałem jej zawracać w głowie jak do niej zagadać żeby dała numer i takie tam ? A brunetka to była.
witam wszystkichzycze wszystkim zdrowych i radosnych swiattak pozatym mam na wieczor 10zakladow lotto z plusem . skusilem sie na ta kumulacje.mimo iz te pieniadze sa przeznaczone z nieodebranej wygranej z chojnic 17mln plus 3mln bierzacej puli to i tak ladny gest TS ze dal to na gre dalej
Nie tylko mam Lotto Plus i Lotto w Multi Multi nie gram bo nie mogę trafić o około 4 lat 5/5 i mam dla niej zdecydowanie.
Witam wszystkich
No cóż - taki los przewrotny.
Każdy wszystko wie ale PO losowaniu.
PRZED losowaniem w zyciu by mi do głowy nie przyszło aby przepisać ten jeden zakład z wczoraj wysłany jeszcze na chybił-trafił i wysłać go na dziś
Wesołych
Każdy wszystko wie ale PO losowaniu.
PRZED losowaniem w zyciu by mi do głowy nie przyszło aby przepisać ten jeden zakład z wczoraj wysłany jeszcze na chybił-trafił i wysłać go na dziś
Wesołych
Radosnych Świąt Bożego Narodzenia życzę wszystkim
mysle ze dzis zostanie rozbite te 20 000 000 . bo kolektury oblezone bylyjesli jednak by tak sie nie zdazylo to ciekawe czy TS przeznaczy to na dalsza pule??jak myslicie?
A wiecie jaki w ogóle był powód nie odebrania tych około 17 mln zł ? A Wesołych Świąt i bardzo wysokich wygranych wam wszystkich życzę i szczęśliwego nowego roku aby był jeszcze lepszy od tego kończącego się !!! A i prowadzącemu stronę też dalszego zapału do pracy nad ulepszaniem strony i nowych pomysłów i rozwiązań dla grających i typujących na stronie. A to dla was prezenty i po piwku na zdrowie.
Krzysztof c a może warto grać na 10 liczb z plusem 1 zakład ja tak gram i nie jest żle najwięcej wygrałem na chybił trafił bo wiesz 5/5 w długim czasie nie ma sensu tak uważam a zrobisz jak będziesz chciał
Ja po cichu stawiam że te 20 000 000 wicie kto zgarnie ?
Krzysztof wzajemnie
Wiecie.
ktos kto wysle za 3 lub 4 zl pewnie hehe
Powiem wam liczę że ja zgarnę pulę no ewentualnie mogę się podzielić z którymś z was 10 000 000 też piechotą nie idzie.
Damian1983 widzę że mieszkasz w Pile uważam to miasto w miarę szczęśliwe oczywiście jeżeli chodzi o kolektury lotto jak tylko jestem to zawsze w Pile gram znam nawet kilka dobrych kolektur
Damian a ty gdzie najczęściej grasz w Pile
roznienie przywiazuje wagi to kolektor
Damian ja tak i powiem tobie że coś w tym jest
Rodzinnie spędzonych, radosnych Świąt Bożego Narodzenia życzy wszystkim drapciuuuuuuuu
dobra to ja uciekam życzę wszystkim Wesołych Świąt oraz wysokich wygranych cześć do poklikania.
Tradycyjnie, jak co roku,
Sypią się życzenia wokół,
Większość życzy świąt obfitych
I prezentów znakomitych.
A ja życzę, moi mili,
Byście święta te spędzili
Tak, jak każdy sobie marzy.
Może cicho bez hałasu,
Idąc na spacer do lasu,
Może w gronie swoich bliskich,
Jedząc karpia z jednej miski,
Może gdzieś tam w ciepłym kraju
Czując się jak Adam w raju,
Może lepiąc gdzieś bałwana,
Jeśli śniegiem ziemia zasypana.
Sypią się życzenia wokół,
Większość życzy świąt obfitych
I prezentów znakomitych.
A ja życzę, moi mili,
Byście święta te spędzili
Tak, jak każdy sobie marzy.
Może cicho bez hałasu,
Idąc na spacer do lasu,
Może w gronie swoich bliskich,
Jedząc karpia z jednej miski,
Może gdzieś tam w ciepłym kraju
Czując się jak Adam w raju,
Może lepiąc gdzieś bałwana,
Jeśli śniegiem ziemia zasypana.
ja tylko na chwile i z angina mykam spowrotem do lozka obowiazek typowania wykonany eh swieta a ja chory
4 5 6 11 15 23 37 41 43 74 5 12 13 17 19 22 23 24 33 34 35 36 21,22,23,24,25,26,29,30
4 5 6 11 15 23 37 41 43 74
5 12 13 17 19 22 23 24 33 34 35 36
21,22,23,24,25,26,29,30
5 12 13 17 19 22 23 24 33 34 35 36
21,22,23,24,25,26,29,30
jest tu kto czy wszyscy się obżerają??
Witam wszyskich paskowiczów i życzę zdrowych szczęśliwych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia oraz megawygranych kazdemu.
Piotrek jeszcze ja głodny
Wesołych Świąt ! -19-56
Stasiu
nie gram na wieczor na popoludnie tylko jeden zaklad 5/5 ale nic nie było
Hipcio Wesołych Świąt
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 366 000
Hipcio dla bałwanka też
ale macie fajnie z obzeraniem sie a mnie zeslali do lozka bym nie pratkowal angina impreza u tak zwanych tesciow a ja sam se imprezuje zostawiona mi co nieco
na szczescie udalo mi się wlasno recznie pierwszy raz upieczonego sernika jego kawalek ukryc mniam
Witam
ja już wróciłam do domu po wieczerzy,teraz trzeba odpocząć od tego jadła
ja już wróciłam do domu po wieczerzy,teraz trzeba odpocząć od tego jadła
to dzis zgarniamy te 20 banieczek dzielimy się po polowie na tyle osob ile nas tu jest mi w sumie 2 banki stykna nie bede taki lapczywy
I jak po kolacji Wigilijnej zadowoleni ? Jestem najedzony a nie pewnie jak niektórzy nażarci wszystkich potraw nie spróbowałem jednak ale zupę grzybową i karpia zjadłem. I Św Mikołaj był u moich kuzynów dostali prezenty i zaśpiewali kolędę i piosenkę. Za Św Mikołaja był przebrany znajomych chłopak od sąsiadów. A teraz już czekam z niecierpliwością na losowanie Lotto i Lotto Plus ale szczególnie oczywiście Lotto to zrozumiałem a potem na pasterkę też idziecie ?
tylko zeby tez nas az za duzo nie było bo na waciki nie styknie
Bo jeść to trzeba moi kochani z umiarem a wy ile żeście w siebie wpakowali kalorii ?