Wpisy 1 848 352 – 1 848 451
23 grudnia 2013 14:23 → 23 grudnia 2013 18:15, 100 wpisów
to nie liczby lecą tylko ts leci z nami w kulki...
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 360 000 zł
złoty podziel się bo na śledzie nie mam...
kondziu no to się nieżle poobijasz...
złoty o no to jeszcze lepiej...
złoty widze ześ na prawde złoty chłop...
multipasko
Proszę uważać na portal multipasko / odnoszącym sie do gier totalizatora / - zbierane są tam dane o użytkownikach i w brzydki sposób wykorzystywane.Na tamtejszym portalu została ujawniona prywatna korespondencja przez użytkowniczkę pięknaja,a pozostali użytkownicy mieli z tego pożywkę.
Proszę uważać na portal multipasko / odnoszącym sie do gier totalizatora / - zbierane są tam dane o użytkownikach i w brzydki sposób wykorzystywane.Na tamtejszym portalu została ujawniona prywatna korespondencja przez użytkowniczkę pięknaja,a pozostali użytkownicy mieli z tego pożywkę.
Witam wszystkich Boże Narodzenie wkrótce, więc życzę Ci szczerze
Ciepłych chwil w rodzinie w Wigilijną Wieczerzę
Wszystko w złocie, zieleni, czerwieni
Niech Nowy Rok będzie pełen nadziei
By spełniło się choć jedno z twoich marzeń
Dużo szczęścia i niezapomnianych wrażeń! JARO
Ciepłych chwil w rodzinie w Wigilijną Wieczerzę
Wszystko w złocie, zieleni, czerwieni
Niech Nowy Rok będzie pełen nadziei
By spełniło się choć jedno z twoich marzeń
Dużo szczęścia i niezapomnianych wrażeń! JARO
witam wszystkich
8,18,28,36,48,49
gryks zostawiam nadal bym grał 26 i 29 59 jeśli chodzi 6na9 do tego 17 do powtórki i dodatkowo 13 i 37 tyle co na szybko wymyśliłem
od wtorku od 15 mam wolne do niedzieli wiec bede prawie całymi dniami na MP wiec wtedy mozemy myśleć
od wtorku od 15 mam wolne do niedzieli wiec bede prawie całymi dniami na MP wiec wtedy mozemy myśleć
Cześć jutro wielka kumulacja Lotto kupony przygotowane już macie ?
Świątecznego nastroju,
miłosnego podboju.
Seksu w łóżeczku,
pieniędzy w woreczku,
Finlandii na stole,
Porsche w stodole!
Wesołych Świąt życzy JARO
miłosnego podboju.
Seksu w łóżeczku,
pieniędzy w woreczku,
Finlandii na stole,
Porsche w stodole!
Wesołych Świąt życzy JARO
zostawiam dla wszystkich
Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia: zdrowia,szczęścia, pomyślności, bardzo dużo pieniędzy, znalezienia bardzo dobrze płatnej ci co z was szukają, wygrania jutrzejszej kumulacji i szczęścia w innych grach, znalezienia drugiej połowy jeżeli niektórzy z was nie mają i szukają, bardzo dużo prezentów od Św Mikołaja, ciepłego spotkania w gronie rodzinnym podczas kolacji Wigilijnej i szczęśliwego nowego roku oraz udanego szampańskiego Sylwestra.
Witam panie
oanowie
oanowie
soory PANOWIE
Jak stawiacie padnie jutro szóstka ?
Wesołych Świąt i wygranej kumulacji w jutrzejszym Lotto życzy Hartge
Zdrowych i Spokojnych Swiat oraz wiele wygranych...
A na jutrzejsze losowanie Lotto moje Pewniaki
13 26 33 34 45 49
08 18 30 37 41 44
01 11 28 31 32 42
17 27 29 35 38 39
08 19 29 30 43 44
Powodzenia
A na jutrzejsze losowanie Lotto moje Pewniaki
13 26 33 34 45 49
08 18 30 37 41 44
01 11 28 31 32 42
17 27 29 35 38 39
08 19 29 30 43 44
Powodzenia
Kaz39....masz w swoich zestawach....prawie całą moją stałą...6/6...ale nie masz 21....dlaczego??
Pewnie 3/4 Polski obstawi wlasnie 21 jako date urodzin lub szczesliwa liczbe a takim przypadku szostek moze byc np 50
Kaz39....no i właśnie o to chodzi....po co ma się cieszyć jeden...jak może pięćdziesięciu
kiedyś ..dużo było trafień...po więcej niż jedna szustka...a teraz co???....lipa...wieczne kombinacje
W losowaniu z 30 marca 1994 stwierdzono aż 80 wygranych I stopnia. Wylosowane liczby to: 11, 16, 23, 30, 35, 41. Liczby te tworzą kopertę na ówcześnie używanym blankiecie do typowania liczb Dużego Lotka...
damian,....20 baniek..podzieliłby na 50 osób...to i tak niestety wszyscy musieli by pracować dalej.....ale sporo ludzi było by zadowolonych
Halapek no pewnie dobre pocieszenie a trzeba zazanaczyc że trafic tysiące w TS jest bardzo ciężko
hartge.....jak ciężko..???doszły mnie słuchy ,że masz tam coś do odebrania od nich
http://finanse.wp.pl/kat,1033691,title,Superkumulacja-w-Lotto,wid,16281786,wiadomosc.html
Gdy porządki w kość Ci dały,
gdy Cię gnaty rozbolały;
zrób se przerwę, wyciąg nóżki,
pupę wciśnij se w poduszki,
drinka w łapę, pilot w drugą,
odpoczywaj chwilę długą.
Co nie zrobisz Droga Damo,
Święta tak, czy tak zostaną.
No więc po co się tak trudzić?
Żeby goście mogli brudzić?
gdy Cię gnaty rozbolały;
zrób se przerwę, wyciąg nóżki,
pupę wciśnij se w poduszki,
drinka w łapę, pilot w drugą,
odpoczywaj chwilę długą.
Co nie zrobisz Droga Damo,
Święta tak, czy tak zostaną.
No więc po co się tak trudzić?
Żeby goście mogli brudzić?
Nad bardziej ambitnymi życzeniami pomyślę jak się odrobię... Parę rzeczy jeszcze zostało...
Trisetum, to akurat z smsa krążącego parę lat temu wśród znajomych, nie, że moje... Ja potrafię wypocić jedynie o Jarku i lewarku...
Ja mam jeszcze choinkę do ubrania, ale to jutro. Im później ją ubiorę, tym mniej bombek będzie potłuczonych, pęnietych, tudzież poupychanych pod meblami i rogówką...
witam
multi pewniaki 3,10,44,71
jeszcze może 36 i 30 mocne wg mnie
Jutro trza sie bedzie szarpnąć i puścić sie na cale Święta, bo nie bede zasuwać tyle kilosów, a juz sie spotkałam z sytuacją, że na stacji totek nieczynny w święta był...
jutro wyśle 4 może 5 kuponów lotto. raz można zaszaleć.
A kto z was ma ma jutro kupony Lotto ? Ja mam Lotto Plus jeden zakład na jutro i następne losowanie.
w sumie w lotto bardzo rzadko gram jak już to 1 kupon
A ja sam nie wiem czy jeszcze kilka jutro dokupić zakładów ?
Ale raczej nie jak mam szczęście to ten jeden starczy i tyle.
Aha jasne tylko skąd wezmę 42 mln zł ?
Ale bym zrobił interes normalne życia wygrał 20 a w plecy był 22 gdzie jest w tym logika sorelka ?
Gdyby szukać logiki w kontekście gry w lotto to należałoby szerokim łukiem omijać wszelkie lottomaty.
No.. chyba że się jest jasnowidzącą panią Babą Jagą i na mietle śmiga do ŻB.
jocia
jocia >>> jak miotly wyszly z mody to na czym teraz latasz?
jocia >>> dobrowlnie powiesz jak tam z 14 ci poszlo czy musze zapytać?
jocia >> to jak ogralas tego TS czy on cie ogral?