Wpisy 1 848 208 – 1 848 307
23 grudnia 2013 13:42 → 23 grudnia 2013 14:03, 100 wpisów
wiem Lili wiem , ale już jest dzisiaj lepiej wczoraj było 39 * dzisiaj 37 ufff może okład ze śledzika
Pasko
sprzedaż na pewno będzie duża bo nie pamiętam już dawno kolejki do kolektury a dzisiaj była dość spora. Może w wtorek już będzie po...
sprzedaż na pewno będzie duża bo nie pamiętam już dawno kolejki do kolektury a dzisiaj była dość spora. Może w wtorek już będzie po...
Medea
Pasko plus życzenia cudownych, rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia
witam ponownie
Lilka tylko dziewiczego ale przecież na forum mamy takowe śledzice
Lila...
player
Możesz mieć rację, u mnie w kolekturach co chwilę były przerwy w działaniu systemu czyli obciążenie spore jest
Możesz mieć rację, u mnie w kolekturach co chwilę były przerwy w działaniu systemu czyli obciążenie spore jest
DW...siemka
Ja lotto wysłałem
medea76...
A przy okazji się pochwalę, że te Święta i Nowy Rok są dla mnie o tyle wyjątkowe, że planowo za około 2 tygodnie zostanę ojcem
piotrek pomysł a ja mam pomysł niech każdy obecny na chacie poda pierwszą myśl po przeczytaniu tego wpisu kojarzącą się z świętami a ja to przeliczę numerologicznie
Mój typ Gody
Mój typ Gody
no wtedy rozne sa kumulacje i nie tylko na wigilie jak zajedzie cynamonem i staroscia
Pasko\
gratuluje.
gratuluje.
Pasko
Madea podaje 27 i 25
Medea*
Lila...kuponik wysłany
DW nie wazne ilu ważne by do kupy zebrać minimum 6/6
piotrek odkopię swoje jakieś notatki napiszę Ci w krzaczorach piszę się na grę ale po świętach jak będę zdrowy
Medea i co mam z tymi numerami zrobić grać nimi???
DW oki trzymam za slowo
DW ale jak widzisz narazie jest nas tylko dwóch
Piotruś a jak paczysz na cyferki ze tak fajnie ci idzie? rentgen w oczach? czepeczek niewidzialny dający szczeście???
Lila...
Lila nie gadaj do barszczu tez mozna dac kielbase wazne zeby bylo pozywne XD wielkiego piatku tez nie ma
jano...
DZIEKUJE WSZYSTKIM ZA ŻYCZENIA i WZAJEMNIE KOMU NIE ZŁOŻYŁAM WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ I "KUPE " KASIORKI...NA NOWY ROK!!!!
Isia
Jakby ktoś potrzebował inspiracji na Świąteczne zakłady oto propozycje :
Boże Narodzenie 78-15
Wigilia 43
Choinka 34
Opłatek 26
Boże Narodzenie 78-15
Wigilia 43
Choinka 34
Opłatek 26
Isia testuje nowy sposób tylko jeszcze nie rozpracowałem czy grać na 14 czy 22
Medusia dzięki 2 wyrzucę i już mam na lotto na święta zakładzik puszczę się a co mi tam raz nie zaszkodzi
lILCIA JANO PIOTRUŚ I DLA WSZYSTKICH
Isia dzieki za życzenia i wzajemnie
DW
Piotruś to ja poprosze rewelacje na gg lub meila ( w profilu) bo niedługo bank mnie będzie ścigał...
o jak pieknie sie zaczyna lotto...
DW i zasmażka...
Isia jesteś??
jestem...