Wpisy 1 848 172 – 1 848 271
23 grudnia 2013 13:26 → 23 grudnia 2013 13:56, 100 wpisów
Witam. Wstępnie Wesołych Świąt dla wszystkich. Dużo dużo szczęścia i wygranych, które tego szczęścia nie zachwieją
Pasko dzięki i wzajemnie
Pasko
Pasko...dopiszesz piotrka do grupy B? Proszęod tygodnia i nic.Kcesz klapsa pod choinkę?
Lila
w A jest 8 osób. Chętnych brak.
w A jest 8 osób. Chętnych brak.
Dla wszystkich cyfrolubnych:
Ab przy świątecznym stole nie zabrakło światła ciepła rodzinnej atmosfery,a Nowy Rok niósł ze sobą szczęście i pomyślność.
Ab przy świątecznym stole nie zabrakło światła ciepła rodzinnej atmosfery,a Nowy Rok niósł ze sobą szczęście i pomyślność.
Muszę w końcu dodać narzędzie dla Was, żebyście mogli sami to sobie ustalać...
Pasko..dzięki bo już miałam dupka sina by była i z siedzenia przy wigilijnym stole byłyby nici Wesołych spokojnych Świąt
Jano
DW wczoraj lipa popołudniu ale wieczorem weszła mi wiekszoć co podawałem rano ale nie gralem bo bylem w robocie
Pasko
To 20 mln jest ważne tylko przez święta? Załóżmy że szóstka nie pada przez 3 los to pieniądze przepadają?
To 20 mln jest ważne tylko przez święta? Załóżmy że szóstka nie pada przez 3 los to pieniądze przepadają?
DW ale tak sobie ostatnio w pracy myślalem że jak by każdy podal super mocnego pewniaka od siebie co jest w 99% oewny że wejdzie i jak byśmy później to wszyscy przeanalizowali to mogli bysmy 6/6 jakas wspólną stworzyc i zagrac
ale sadze ze sie to nie uda
DW...a Ty pięknie się załatwiłęs na Święta.Jakaś dziewica musi Cię wyleczyć
dw1010
Mam podobny nick do typowania (kiedyś) - 10/10
Mam podobny nick do typowania (kiedyś) - 10/10
Witam ferajnę MP`usiową na 20 minut przed chwilą prawdy
Lila,player,piotrek,DW
Lila,player,piotrek,DW
DW mozna i tu ja nie widzę problemu gdzie tylko zeby chętni byli
zreszta nie każdy zawsze moze
ktoś jeszcze chętny na mój pomysł??????????
zreszta nie każdy zawsze moze
ktoś jeszcze chętny na mój pomysł??????????
player: według mnie na pewno nie. Jak nikt nie trafi, to będzie kontynuacja kumulacji. Myślę, że na koniec roku chcą to poprostu wypłacić co im zalega z tytułu nieodebranych wygranych.
Medusia
wiem Lili wiem , ale już jest dzisiaj lepiej wczoraj było 39 * dzisiaj 37 ufff może okład ze śledzika
Pasko
sprzedaż na pewno będzie duża bo nie pamiętam już dawno kolejki do kolektury a dzisiaj była dość spora. Może w wtorek już będzie po...
sprzedaż na pewno będzie duża bo nie pamiętam już dawno kolejki do kolektury a dzisiaj była dość spora. Może w wtorek już będzie po...
Medea
Pasko plus życzenia cudownych, rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia
witam ponownie
Lilka tylko dziewiczego ale przecież na forum mamy takowe śledzice
Lila...
player
Możesz mieć rację, u mnie w kolekturach co chwilę były przerwy w działaniu systemu czyli obciążenie spore jest
Możesz mieć rację, u mnie w kolekturach co chwilę były przerwy w działaniu systemu czyli obciążenie spore jest
DW...siemka
Ja lotto wysłałem
medea76...
A przy okazji się pochwalę, że te Święta i Nowy Rok są dla mnie o tyle wyjątkowe, że planowo za około 2 tygodnie zostanę ojcem
piotrek pomysł a ja mam pomysł niech każdy obecny na chacie poda pierwszą myśl po przeczytaniu tego wpisu kojarzącą się z świętami a ja to przeliczę numerologicznie
Mój typ Gody
Mój typ Gody
no wtedy rozne sa kumulacje i nie tylko na wigilie jak zajedzie cynamonem i staroscia
Pasko\
gratuluje.
gratuluje.
Pasko
Madea podaje 27 i 25
Medea*
Lila...kuponik wysłany
DW nie wazne ilu ważne by do kupy zebrać minimum 6/6
piotrek odkopię swoje jakieś notatki napiszę Ci w krzaczorach piszę się na grę ale po świętach jak będę zdrowy
Medea i co mam z tymi numerami zrobić grać nimi???
DW oki trzymam za slowo
DW ale jak widzisz narazie jest nas tylko dwóch
Piotruś a jak paczysz na cyferki ze tak fajnie ci idzie? rentgen w oczach? czepeczek niewidzialny dający szczeście???
Lila...
Lila nie gadaj do barszczu tez mozna dac kielbase wazne zeby bylo pozywne XD wielkiego piatku tez nie ma
jano...
DZIEKUJE WSZYSTKIM ZA ŻYCZENIA i WZAJEMNIE KOMU NIE ZŁOŻYŁAM WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ I "KUPE " KASIORKI...NA NOWY ROK!!!!
Isia