Wpisy 1 845 529 – 1 845 628
21 grudnia 2013 13:20 → 21 grudnia 2013 14:06, 100 wpisów
Emerytka
Nie grasz już ch-t mini?
Nie grasz już ch-t mini?
Player.
jestem w Niemczech,ale jak wrócę to będę grała.
jestem w Niemczech,ale jak wrócę to będę grała.
Ile zarabiacie u Germana ?
Monet.
Nie,dopiero 30.12.
Nie,dopiero 30.12.
player
Odpowiedź
krzysztof c nie ładnie tak olewać kobiety jak zadają Ci pytanie
Dobrze pewnie płacą nie to co u nas. A do czego najczęściej młodych z wykształceniem potrzebują i za jakie stawki bo mam zamiar w przyszłym roku jak się nie da stażu zdobyć wyjechać.
Bardzo dużo rzeczy można mieć. Dobra wracam do matematyki bo samo do głowy nie wejdzie.
Idę trochę na ucho.Ściany już na pół rozwalone.
Lila wole strzelać ślepakami
Lila
jocia
Lilka
Lilka
piotrek
Jocia
Wojtas
Szkoda mi tego gościa co w czwartek miał piątkę w Lotto Plus o mały włos a bym miał ładną sumkę na koncie. A zresztą może powinniśmy coś z tym zrobić żeby za piątki było więcej płacone co wy na to ?
A i stawiam kolejkę wszystkim za to aby poszczęściło nam się we wtorkowe losowanie przede wszytkom Lotto i żeby sam trafił szóstkę ale bym balował w Sylwestra odrazy jakoś dziewczynę bym pewnie taka dziewczyna co ją raz z nią rozmawiałem była by ze mną pewnie.
krzysztof Misztal sobie chałupe za 25 mln postsawił i zadna go nie nie chce
Moje stawki w Lotto za 5 około 50-60 tyś, czwórka 3 tyś i 3 300 zł. Lotto Plus podobne stawki jesteście za ?
100 zł dzisiaj drapnięte,ciekawe,co w mulcie będzie
http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/1071086,dom-piotra-misztala-kosztowal-25-mln-zl-zobacz-jak-mieszka-lodzki-biznesmen-zdjecia,id,t.html
chłopak jak malowany
krzysztof c
hm.... nie wypowiadam się, ale mając dom wielkości 1400 m musi miec jakis kompleks
sorelka
sorelka kompleks małego
nie obrażam wróbelka tylko dorosłego faceta z wielkim łbem a mózgiem wielkości wróbelka
nie rozumiem???
co moj imiennik??
a juz rozumiem źle napisałas sorelka bo było krzysztof misztal
a ze moj imiennik to nie znaczy
nie wiem czy znaczy czy nie , al epowiem ci ze wszytskich piotrkow co znam osobiscie to wlasnie takie tempaki bezmozgie, ale nie znaczy ze ty nie jestes wyjątkiem
Już wszystko jest jasne. W świątecznej SuperKUMULACJI będziemy grać o gwarantowane 20 000 000 zł! Taka kwota z pewnością wzbudzi duże zainteresowanie wszystkich miłośników gier liczbowych.
taka suma powinna byc normą
lilka
sorelka DZIEKI
Lila spoko dzis wszystko przyjmę na klatę nawet sorelki zdanie
piotrek....każdy tak ma,Ty pewnie też znasz kilka osób o tym samym imieniu co gówno warci sa.Ja tam nie chcę imionami żucać co by nie było
piotrek ale ja ciebie osobiscie nie znam wiec o co biega?
znam kilku piotrków i 9 na 10 z nich to debile ...
znam kilku piotrków i 9 na 10 z nich to debile ...
Lila
sorelka luzik pewnie wiekszosc to byli twoi faceci
69
46
77
2
50
Użytkownik multipasko dopisał wyniki multi multi
02,07,10,19,22,38,40,42,44,46,49,50,61,63,66,68,69,72,76,77
Plusem jest liczba: 72
02,07,10,19,22,38,40,42,44,46,49,50,61,63,66,68,69,72,76,77
Plusem jest liczba: 72
19
i 6/6
i 7/8
sorelka co do imion ma w pewnym sensie racje , już z dawien dawna starano nadawać imiona świętych lub kogoś dobrego z rodziny .
ja sprawdzałem imiona na stronce http://imiennik.pl/index.php?ids=1
i wiem że zgadzają się cechy w przedziale 50-80%
to coś podobnego jak znaki zodiaku
ja sprawdzałem imiona na stronce http://imiennik.pl/index.php?ids=1
i wiem że zgadzają się cechy w przedziale 50-80%
to coś podobnego jak znaki zodiaku