Wpisy 1 845 454 – 1 845 553
21 grudnia 2013 12:53 → 21 grudnia 2013 13:36, 100 wpisów
Robalku w poniedziałek zagram
Cześć wam byłem z rodzicami na zakupach ale w pip ludzi pełno wszędzie jakby normalnie szał ludzi zakupów ogarnął czy coś ja już nie wiem jakby za darmo rozdawali A przy okazji puściłem Lotto Plus na trzy losowania bo chciałem puścić 3 zakłady Lotto Plus na wtorkowe losowanie ale kolektorka powiedziała że tka nie mogę zrobić. Musiał bym dać i na dzisiaj i wtorek liczby. A wy też już po szle zakłdów Lotto macie już kuponiki przygotowane na tą podobno hiper kumulację ?
piotrek
no dobra - na ile skreśleń, i dlaczego ?
I, a dlaczego nie w expresa ?
no dobra - na ile skreśleń, i dlaczego ?
I, a dlaczego nie w expresa ?
Lila wpis z koncówka 405
Miało być nie tka tylko tak.
DW ja wam będę nosi wodę
lilucha..nie mialam nawet neta czesto..boo cos tam cos tam..ale dzieki jak wrzucisz nr. na mojego meila..
Robal nie wiem expresa nie lubie
I szale.
Robal daj pewniaczka na 14 do mm
piotrek nie gram dziś pintole podałem liczby jakie bym puścił ...
ale chyba Ty w tym czasie romansowałeś
ale chyba Ty w tym czasie romansowałeś
Odpuście sobie w końcu te całe Multi Multi i grajcie w Mini Lotto ale przede wszystkim Lotto lub z Plusem a nie potem się na 100% rozczarowujecie że znowu nic z tego nie wyszło. Uczcie się na błędach moi mili.
Krzysztof do nauki!
DW lubie romansować
Robal dzieki
Lila to kiedy ta impra w pałacu??
Grajcie w Lotto zrozumiano ? Dla Multi Multi mam to gra dla naiwnych ludzi bez urazy.
krzysztof c a jakiego masz pewniaka na 14 na mm
krzysio..wez daj se na luzisko..ajtam ajtam..co ma byc too bedzie..milosc znajdziesz..wszedzie..
Użytkownik wojtas198721002 dodał nowy komentarz w dziale Zdrapki
karwa wszyscy jesteśmy naiwni zrozumiano
krzysztof c a jak bedziesz miał na maturze pytanie czy 2x2 moze byc 5 to dasz odpowiedz tak czy nie???
Lila sadze ze nigdy
Fajną dziewczynę dzisiaj zobaczyłem bo byliśmy na takim gospodarstwie gdzie jabłka i warzywa sprzedają ale w samochodzie siedziałem i nie zagadałem do niej a szkoda. Ale kiedyś do niej zajadę i będzie moja.
A co ja debilem jestem ?
piotrek....to sami pojedziemy,bez zaproszeńja nawet wiem jaki rejon Wrocka a dalej to go znajdziemy
ulexxa znowu cos źle znowu dostane
ja sie narazie stleniam..boo musze z flora wylezc..
ale wkrotce wracam..cmoki..cmokuchy..lilus..pioter..rob..ii reszta mpuusiostwa..do pozniej..paa wam..
ale wkrotce wracam..cmoki..cmokuchy..lilus..pioter..rob..ii reszta mpuusiostwa..do pozniej..paa wam..
krzysztof c nie sadze ze jestes debil ale po twojej odpowiedzi sadze iz dalbys odpowiedz ze NIE a prawdziwa jest ze TAK
W końcu języki zdałem i nawet geografię na 34% ale zawsze jako jedyny z klasy zdawałem.
2*2=4 a nie 5 co ty gadasz masz maturę kolego ?
ulexxa tzn co źle piszę coś???
Ulexxa lubie pioter babcia tak do mnie mówi najukochańsza z moich kobiet
Ulexxa i
Ulexxa jeszcze pewniaka zostaw
Ile najwięcej mieliście W Lotto ja co najwyżej dójkę.
krzysztof c mam maturę kolego i nie tylko maturę A jak mi nie wierzysz to poczytaj na googlach czy 2x2 może być 5
Lila
E46 siema Kochana
E46 daj pewniaczka na 14
Piotrek
Wiedziałam.46.
Monet.
Daj pewniaczka Piotrkowi.
monet
E46
Emerytka
Lila
Monet
Lila
Monet
Player.
Emerytka
Nie grasz już ch-t mini?
Nie grasz już ch-t mini?
Player.
jestem w Niemczech,ale jak wrócę to będę grała.
jestem w Niemczech,ale jak wrócę to będę grała.
Ile zarabiacie u Germana ?
Monet.
Nie,dopiero 30.12.
Nie,dopiero 30.12.
player
Odpowiedź
krzysztof c nie ładnie tak olewać kobiety jak zadają Ci pytanie
Dobrze pewnie płacą nie to co u nas. A do czego najczęściej młodych z wykształceniem potrzebują i za jakie stawki bo mam zamiar w przyszłym roku jak się nie da stażu zdobyć wyjechać.
Bardzo dużo rzeczy można mieć. Dobra wracam do matematyki bo samo do głowy nie wejdzie.
Idę trochę na ucho.Ściany już na pół rozwalone.
Lila wole strzelać ślepakami
Lila