Wpisy 184 408 – 184 507
21 listopada 2010 21:24 → 22 listopada 2010 14:26, 100 wpisów
ricardos: masz rację. Problem naprawiono. W rankingu typy mogą się pojawiać z minimalnym opóźnieniem (około minuty).
jeszcze żyję.póki co wysokich wygranych życzę wszystkim.mykam się trochę rozerwać

witam moje typy na 22:15
12,25,40,59,64
4,8,12,17,18,35,42,48,57,66
12,25,40,59,64
4,8,12,17,18,35,42,48,57,66
Witaj wojtas!
Tak się zastanawiałem za co Ty byłeś kiedyś sławny tutaj. I mam już odpowiedź. Numer 1 na TOP100 typujących Lotto. Jedyna osoba która w ciągu 30 kolejnych losowań podała 6/12 i 5/12
Tak się zastanawiałem za co Ty byłeś kiedyś sławny tutaj. I mam już odpowiedź. Numer 1 na TOP100 typujących Lotto. Jedyna osoba która w ciągu 30 kolejnych losowań podała 6/12 i 5/12

ano leci
Użytkownik Pasko dopisał wyniki Multi Multi - 15,20,21,22,28,31,32,41,48,50,51,54,57,62,64,69,70,72,77,80 - Plusem jest liczba: 28
Witam.

Witajcie
To jest kolejny najszczęśliwszy dzień w moim życiu !
Nie uwierzycie ale właśnie zdrapałam zdrapkę "Aniołek i diabełek" - oczywiście zdrapałam diabełka
i co !!!!!!!!!!!tam pisze , że wygrałam 20 tys.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To jest kolejny najszczęśliwszy dzień w moim życiu !
Nie uwierzycie ale właśnie zdrapałam zdrapkę "Aniołek i diabełek" - oczywiście zdrapałam diabełka
i co !!!!!!!!!!!tam pisze , że wygrałam 20 tys.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!O 8.00 rano, wcześnie zaczynasz 
Gratulacje, nieźle Ci się tydzień rozpoczął...

Gratulacje, nieźle Ci się tydzień rozpoczął...
zdrapki , konkretnie 10 szt. kupiłam w zeszłym tygodniu ale jakos nie znalazłam czasu na ich zdrapanie ......aż do dzisiaj ...właśnie zadzwoniłam do TS w ZG i pan z wrażenia kazał mi zadzwonic za 10 min. , bo nie miał przy sobie tych zdrapek , żeby potwierdzić 

Nikt mi nie wierzy

mysia-pysia>>>> gratulacje 
Widzisz i do Ciebie w końcu zawitało "światełko"
nadziei na poprawienie systuacji materialnej.
Wielkie gratulacje!!!!!

Widzisz i do Ciebie w końcu zawitało "światełko"
nadziei na poprawienie systuacji materialnej.
Wielkie gratulacje!!!!!

Witam 
mysia-pysia - no cóż nic tylko pozostaje pogratulować i
pięknie wreszcie ktoś coś trafił konkretnego u TSa 

mysia-pysia - no cóż nic tylko pozostaje pogratulować i
pięknie wreszcie ktoś coś trafił konkretnego u TSa 
Dzięki tomcio1972
cała się trzęsę , wprost nie mogę w to uwierzyć
Dziekuję wszystkim {{lol}
cała się trzęsę , wprost nie mogę w to uwierzyć
Dziekuję wszystkim {{lol}Ja bym nie wierzył w to że wygram, wszystkie losy są policzone a wygrana taka to raz na 3 miliony losów 

mysia-pysia >>> spoko 
Pomalutku...
Wszystko poukładasz.
Napisz tylko z ciekawości czy zabrali Ci 10-12% na podatek z wygranej
Pzdr.

Pomalutku...
Wszystko poukładasz.
Napisz tylko z ciekawości czy zabrali Ci 10-12% na podatek z wygranej

Pzdr.
mysia pysia, tylko nie rzucaj roboty!
Nie powiedz szefowi a mi to lot(t)o
Nie powiedz szefowi a mi to lot(t)o
No i dobrze!!!
Przynajmniej tu chociaż nie okradają
Przynajmniej tu chociaż nie okradają

mysia pysia a sama losowałaś te zdrapki czy jak leci podano ci w kolekturze. Gratulki tak trzymaj

mysia-pysia ,gratulacje, zacząć tydzień z takim gestem
wielka sprawa, nic tylko dalszych takich sukcesów
wielka sprawa, nic tylko dalszych takich sukcesów
mysia-pysia ja Ci wierzę. To teraz miło się masz, każdy by tak chciał, szczególnie ten który ma duże wydatki, a mało w portfelu. Gdybym też tak zdrapał, to pewnie bym się strasznie ucieszył, ale niestety potrzebowałbym około 10 razy więcej... taką mam potrzebę i to niestety nie z zachcianki, ale z konieczności. Pozdrawiam
erka20 podano mi w kolekturze....
słuchajcie lecę do pracy ( nie mam zamiaru jej rzucać) odezwę się dopiero wieczorem - bo w pracy nie mam dostępu do internetu .
słuchajcie lecę do pracy ( nie mam zamiaru jej rzucać) odezwę się dopiero wieczorem - bo w pracy nie mam dostępu do internetu .
Jeśli chcecie i wy poznać wasze szczęście w grze aniołek-diabełek, mozecie na oficjalnej stronie LOTTO myszką zdrapać taką zdrapkę!
Ja nie wygrapałem wygranej
Ja nie wygrapałem wygranej
no ja właśnie w strasznych pieniądzach na stronie lotto 50.000 trafiłam , 10 zł w aniołku i diabełki i 10 zł w Jasiu Fasoli, fajne to drapanie szkoda że nie na serio 

Hi luksia to chyba wszyscy drapiący maja przypisana taka kwote bo ja drapnęłam dokładnie tak samo jak ty. 

mysiu-pysiu gratulacje!!!!!!!!!!!
ale frajda
20tysia-ale masz farta!!!!!!

ale frajda
20tysia-ale masz farta!!!!!!
witam
wszyscy co drapią na stronce wydrapią te same kwoty bo to jest demo - ale zabawa jest dobra 
wszyscy co drapią na stronce wydrapią te same kwoty bo to jest demo - ale zabawa jest dobra 
witam
mysia-pysia gratuluje wydrapania takiej kasy

. grono wygrywających tu u pasko powiększa się

spóźnione gratulacje też dla bella24

mysia-pysia gratuluje wydrapania takiej kasy

. grono wygrywających tu u pasko powiększa się

spóźnione gratulacje też dla bella24
mysia-pysia GRATULACJE!!!!!witam cieplutko wszyskich

mysia-pysia wielkie gratki i dalszych sukcesów w biciu rekordów w drapaniu to i teraz przynajmniej 40 tys.

mysia-pysia wielkie gratki i dalszych sukcesów w biciu rekordów w drapaniu to i teraz przynajmniej 40 tys.

mysia-pysia gratuluję
Jesteś pierwsza, która wydrapała 20.000zł
Znając życie to teraz każdy z nas "poleci" szybciutko do swojej kolektury i zaopatrzy się w "Aniołka czy Diabełka"
Jesteś pierwsza, która wydrapała 20.000zł
Znając życie to teraz każdy z nas "poleci" szybciutko do swojej kolektury i zaopatrzy się w "Aniołka czy Diabełka"
WITAM ponownie mysia-pysia cieszę się razem z tobą gratuluję może przeczytasz jak wrócisz z pracy,życzę ci jeszcze większych wygranych

jak ja wygram 20 tysi i wyjdę z--- na przepustkę będę
pił na serio

pił na serio

Użytkownik Automat dopisał wyniki Multi Multi - 02,04,10,12,13,20,21,25,30,31,40,47,52,57,58,61,62,63,71,74 - Plusem jest liczba: 20
Zaraz udam się po "Straszne pieniądze" może w tym jakiś grosik wpadnie

i nagle wszyscy zaczynają wierzyć w zdrapki haha!
Jak w reklamie: A co ma się nie udać. My udajemy, że gramy a Ci z telewizji udają, że losowane kulki to czysty przypadek 

ale cóż nie każdego dnia jest dzień dziecka
wieczorem się poprawię[wią]

wieczorem się poprawię[wią]

Hartge-bo to chamstwo i swołocz
cytując pana Kobuszewskiego-majstra

cytując pana Kobuszewskiego-majstra
ja mysia pysia takie głupoty ze wygrałas to morzesz opowiadać aniołkowi zaden nie wygrał narazie chyba ze zdrapałas na stronie he