Wpisy 1 842 781 – 1 842 880
19 grudnia 2013 11:41 → 19 grudnia 2013 12:14, 100 wpisów
ja bym chcial zjesc Lile w galarecie albo barszcz czerwony z Lila
liluchna
niestety - odpada - mam oficjalny zakaz upubliczniania się i brak zgody na kamerowanie - wszystek znany sprzęcior wysiada
niestety - odpada - mam oficjalny zakaz upubliczniania się i brak zgody na kamerowanie - wszystek znany sprzęcior wysiada
Ja głosuje na pusz end up
Ale fajnie, zaciesza jak kot srający na pustyni
kimona28
Jetta jesteś jeszcze???
lila
ale szczerze - oddałbym taką 5/6 - słowo /więcej - nie, muszę przysięgać ? / - żeby prezes miał nabiał i poszedł na taki myk... karrrrwa - co najmniej kilka osób było by zakwieciście przeszczęśliwych - ot, tacy wszyscy od "wałka" choćby
ale szczerze - oddałbym taką 5/6 - słowo /więcej - nie, muszę przysięgać ? / - żeby prezes miał nabiał i poszedł na taki myk... karrrrwa - co najmniej kilka osób było by zakwieciście przeszczęśliwych - ot, tacy wszyscy od "wałka" choćby
Asia jestes????
ale jasne, nie mam nic do ukrycia, to i mogę napisać publicznie -kogo bym tak uszczęśliwiał hehe
niejeden worek pokocha mnie bardziej
niejeden worek pokocha mnie bardziej
Robal..ja bym chciała tam jedną osobę zobaczyć,ze śmiechu rozdupcyłabym chyba lapcia z kapcia
Asia i co namodziłaś na 14???
Asia takie kresle napewno 13 39 40 79 31
lila
jedną osobę mówisz ? to ja - kilka nicków
i już psssssss
znikam
jedną osobę mówisz ? to ja - kilka nicków
i już psssssss
znikam
pcha mi sie jeszcze 7-8-9 i karwasz mac nie wiem co robic
Jetta
kimona 29 tez mi sie podoba
Jetta
piotrek..cos czuję,że nasze kombinacje przez kolejny rok nie wejdą jak tak dalej pójdzie
ja sie dzis bede puszczał poczwórnie ide po druga
Kilka nicków czyli ja
to ja kilka nicków
coraz więcej agresji
to ja kilka nicków
coraz więcej agresji
a ze snu mojego to 07 ,27 , 17, 13 .12 .66 ,33 to takie ale to tydzień temu mi się śnło.. d
co do 13 mam mieszane uczucia,ale wszystko sie może zdarzyć.Dalej więc nie wiem, co wysłać
jak wygram chociazby 3/3 do swiat to kupuje alkohol z gornej polki na swieta
angierski..za 53 zeta to sobie możesz kupić,ewentualnie 2 sktzynki piwa
jeszcze 24 , i 53 ale to moje takie na intuice i blskie liczy wiec się nie sugerować i 21
Jednak ten filmik macie ,ksings niki nowe obczaja,odpowie
doloze polowe jesli wygram 3/3 takie postanowienie a jak nie wygram to pije tanie wina na swieta za 5zł
Liliano Pusz podaj mi link do tego,wiesz o co chodzi
gryks
dzieki ze wpadleś ze swoimi numerami teraz juz wiem co mam kreslic
dzieki ze wpadleś ze swoimi numerami teraz juz wiem co mam kreslic
Lila dobra, podaj mi ten link, wiesz jaki
Jaro zrobiłeś juz co miales zrobic
Muszę niestety uciekać.Chyba zrezygnuję z multi na 14,bo nie wiem w sumie co wysłać.
franek..nie przypominam sobie żebym miała tobie podawać jakikolwiek link do czegokolwiek
Asia uciekasz???
Asia jak to nie wiesz co kreslić ??? poczekaj troche wszystko sie wyklaruje i jakie 5/5 stworzymy
Ten co komentujecie tam,wiesz gdzie...
Asia czekaj sekunde
piotrek takie liczby 2,8,14,18,20,22,23,24,26,27,30,40,47,48,50,52,61,63,65,79
Piszecie gadki z mojego okregu, z życia prywatnego, niejestem tak ułomny jak sie wam wydaje,wszystko wychwytuje, ile kłamać będziecie ?
gryks podal swoje numery a czesto i gęsto nam sie zgadzaja wiec proponuje Ci 13 31 29 79 40 i moze 9 jeszcze do tego albo dwa osobne zakłady i ja bede kreślil jeszcze cos takiego 13 39 40 79 31