Wpisy 1 841 833 – 1 841 932
18 grudnia 2013 21:02 → 18 grudnia 2013 21:39, 100 wpisów
Michu
Lilka hej
USA. Dwie osoby trafiły szóstkę w losowaniu amerykańskiej loterii MegaMillions. Szczęściarze podzielą się drugą najwyższą wygraną w historii USA. Do podziału jest 636 mln dolarów. Ale zajebiście Polki w półfinale MŚ a nie mówiłem i są lepsze od piłkarzy mówię wam teraz i z tego miejsca zostaną mistrzyniami Świata wspomnicie moje słowa. Tylko szkoda że nie postawiłem kasy no niestety ale chyba teraz trochę by się przydało postawić.
wszyscy zachwalają się ponad 638 mln dolarów wygranymi w stanach,
ludzie tam losują 6 z 75 niewyobrażalne, dziękuje wolę nasze 6 z 49 i marne 2 mln do wygrania, tam dopiero okradają ludzi
ludzie tam losują 6 z 75 niewyobrażalne, dziękuje wolę nasze 6 z 49 i marne 2 mln do wygrania, tam dopiero okradają ludzi
Angelika, nadane, ale znając życie, to będzie gucio z tego...
Zawsze warto mieć nadzieję
Zawsze warto mieć nadzieję
Qbik
Jetta nie zakładaj z góry porażki
A ile kosztuje zakład u nich ?
Po co wy ciągle te same błędy popełniacie zamiast odpuścić sobie Multi Multi i ciągłe rozczarowywania to nie lepiej zebrać kasę i środki skupić na wtorkowe losowanie Lotto ?
Angelika, ja to realistka jestem, ze skłonnościami do pesymizmu, niestety, i wiecznie biadolę, ale za to jak mi coś wyjdzie, to cieszę michę jak dziecko.
Halo jestem tutaj ?
Jetta więcej wiary w siebie
Krzychu jesteś tutaj
Dzięki, mam parę życiowych wyzwań teraz przez sobą i musze im jakoś stawić czoła.
Jetta ja też ale jestem zdeterminowana i wiem, że dam radę innej opcji nie zakładam
Boluś
dla wszystkich po kuflu piwa a tak ode mnie.
Ale piw.
no właśnie 6 iluś tam trafić to ja wolę bidne 49s choć nie gram bo nie ma możliwości
Jaro
Będzie się Działo! Ciało o ciało i będzie tarło
http://www.youtube.com/watch?v=Pqaxe5o2Apo
http://www.youtube.com/watch?v=Pqaxe5o2Apo
Witam i pozdrawiam
Właściwie to w megamillions padły liczby z przedziału 1 do 39 prawie jak w mini.
lilciu
dawać losowanie
Marcinek
Jutro trafi ktoś szóstkę w Lotto ? wiem głupie pewnie pytanie
Wiem.
Oh Angelika
Marku
Witam serdecznie wszystkich krzysztof zobacz co napisali na lotto.pl
Przy okazji przypominamy, że już 24 grudnia czeka na nas SuperKUMULACJA! Tym z Państwa, którzy jeszcze o tym nie słyszeli, wyjaśniamy w czym rzecz. Otóż bez względu na to czy w losowaniu 21 grudnia (sobota) padnie główna wygrana, czy też nie, to Totalizator Sportowy, właściciel marki LOTTO, dodatkowo powiększy pulę na najwyższe wygrane w losowaniu wigilijnym. O tym, jaka kwota będzie ostatecznie do wygrania, dowiemy się po losowaniu 21 grudnia.
Już wiedzą że jutro też nikt nie trafi !!!!
Przy okazji przypominamy, że już 24 grudnia czeka na nas SuperKUMULACJA! Tym z Państwa, którzy jeszcze o tym nie słyszeli, wyjaśniamy w czym rzecz. Otóż bez względu na to czy w losowaniu 21 grudnia (sobota) padnie główna wygrana, czy też nie, to Totalizator Sportowy, właściciel marki LOTTO, dodatkowo powiększy pulę na najwyższe wygrane w losowaniu wigilijnym. O tym, jaka kwota będzie ostatecznie do wygrania, dowiemy się po losowaniu 21 grudnia.
Już wiedzą że jutro też nikt nie trafi !!!!
Pęsko
Marku lepiej nie rozpijaj
a ja zapytam jak w wigilie nikt nie trafi to co wtedy
jak nie jutro to w sobote trafia ,
jak nie jutro to w sobote trafia ,
Angelika
Marku po 21 grudnia się dowiemy jak napisali więc trudno prorokować czy dołożą 2M czy 20M
Marku po 21 grudnia się dowiemy jak napisali więc trudno prorokować czy dołożą 2M czy 20M
Kumulacja będzie 30.000.000 mil mnie się tak wydaje
Też tak myślę wczoraj napisałem o tej sumie.
No na taką kumulację nie licz bo nigdy nie będzie w polskim lotto
Profesor No na taką kumulację nie licz bo nigdy nie będzie w polskim lotto
Lila
witam wszystkich
Żelka
michu
Jano
a ja mysle ze do swiat zostanie rozbita kumulacja (bo tak to by bylo ze 30 mln)
Jetta