Wpisy 184 008 – 184 107
20 listopada 2010 00:00 → 20 listopada 2010 20:12, 100 wpisów
Mam pytanie do Pasko ! Adminie, czemu , gdy czytam posty czatowiczów, gdy ktoś wpisuje swój tekst- ucieka mi miejsce w którym czytam. Przedtem tego nie było i było wygodniej, bo wpisy lubię czytać - także wcześniejsze, ale mi uciekają i muszę je szukać.Poprzednio było lepiej !
Nie mam czasu siedzieć ciągle przy kompie, więc czytam wpisy wcześniejsze, kiedy mam czas. Szefie - popraw się !!! Zaraz ię spać - więc odpowiedz szybko - ok?
Nie mam czasu siedzieć ciągle przy kompie, więc czytam wpisy wcześniejsze, kiedy mam czas. Szefie - popraw się !!! Zaraz ię spać - więc odpowiedz szybko - ok?
a pochwale sie troche w ciągu jednego miesiąca w moim temacie
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=3194&page=9
pokonałem granice 1tys in plus

http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=3194&page=9
pokonałem granice 1tys in plus

Bry

Witam.. .

Witam.
Aby nie było żadnych wątpliwości, iż wraz z zablokowaniem mi w dniu 10.11 możliwości dalszego ogrywania Totomixa za pomocą opisanego tu już "patentu" całkowicie zaprzestałem robienia im kuku
- to proszę o wpisanie na ich stronie
http://totolotek.pl/totomix/sprawdz_kupon/
poniższych numerów seryjnych i referencyjnych:
a/ 421000100067777900 i ref. 123
b/ 421000200067777948 i ref. 071
Pzdr.
edi8
Aby nie było żadnych wątpliwości, iż wraz z zablokowaniem mi w dniu 10.11 możliwości dalszego ogrywania Totomixa za pomocą opisanego tu już "patentu" całkowicie zaprzestałem robienia im kuku
- to proszę o wpisanie na ich stroniehttp://totolotek.pl/totomix/sprawdz_kupon/
poniższych numerów seryjnych i referencyjnych:
a/ 421000100067777900 i ref. 123
b/ 421000200067777948 i ref. 071
Pzdr.
edi8
Pasko>>
na czym polegają "prace nad usprawnieniami", lub inaczej - co mają dać ?
I czy mógłbyś może informować wcześniej, że czat będzie niedostępny ? Bo spada to na użytkowników, jak grom z jasnego nieba...
pozdrawiam
na czym polegają "prace nad usprawnieniami", lub inaczej - co mają dać ?
I czy mógłbyś może informować wcześniej, że czat będzie niedostępny ? Bo spada to na użytkowników, jak grom z jasnego nieba...
pozdrawiam
Mają dać, że nie będzie tyle zapytań do bazy, tylko duża część będzie wczytywana z tak zwanego cache. Każde otwieranie działu typowania to spore obciążenie dla serwera, bo jak pewnie widać, jest tam pobierane i obliczane sporo informacji dynamicznie.
W efekcie mają się skończyć problemy z przeciążaniem strony.
W efekcie mają się skończyć problemy z przeciążaniem strony.
yhym
pokiwał ze zrozumieniem głową
Na innych, podobnych stronach, umieszczone są "generatory liczb "... Nie zastanawiałeś się nad czymś takim...
Z dopiskiem /koniecznie małymi literami/, że nie ponosisz odpowiedzialności za źle wylosowane, albo podmienione kulki, ale chętnie partycypujesz w ewentualnych zyskach ?
pokiwał ze zrozumieniem głową

Na innych, podobnych stronach, umieszczone są "generatory liczb "... Nie zastanawiałeś się nad czymś takim...
Z dopiskiem /koniecznie małymi literami/, że nie ponosisz odpowiedzialności za źle wylosowane, albo podmienione kulki, ale chętnie partycypujesz w ewentualnych zyskach ?

Podejrzewam, że umieścić tu taki programik , to dla Ciebie, albo kogoś zaprzyjaźnionego to Pan Pikuś...
Coś na kształt zapodany tu kiedyś /przez kogo nie pamiętam
/ wuwuwulosowekropkapeel
Coś na kształt zapodany tu kiedyś /przez kogo nie pamiętam
/ wuwuwulosowekropkapeelGrajcie dziś na powtórki liczb
o 14-tej powtórzyło się 10 liczb
a o 22,15... 7 liczb ( dwie się zdublowały 63,78 ) zostało 15 liczb.
Z tej 15-tki wylosują dziś co najmniej 7 !!!
o 14-tej powtórzyło się 10 liczb
a o 22,15... 7 liczb ( dwie się zdublowały 63,78 ) zostało 15 liczb.
Z tej 15-tki wylosują dziś co najmniej 7 !!!

Panie Pasko_ -ponownie SPIOCHU LUB LENIU PROSZE naprawic ---TYPOWANIA TE POSORTOWANE......MAM nadzieje ze spelni Pan nasza PROSBE od ..."REKI" W zamian SERDECZNE DZIEKI...
Dziękuję za zwrócenie uwagi. Trochę późno, ale lepiej późno niż wcale. 

Jeszcze do monsiu.
Chat przechodzi w tryb przewinięcia w momencie pojawienia się nowych wpisów, tylko jeśli nie przewija się go przez więcej niż 30 sekund. Podczas czytania historii proszę co jakiś czas ruszyć suwakiem, aby "drgnąć" okienko przewijania chata, to na pewno nic nie ucieknie
Pozdrawiam
Chat przechodzi w tryb przewinięcia w momencie pojawienia się nowych wpisów, tylko jeśli nie przewija się go przez więcej niż 30 sekund. Podczas czytania historii proszę co jakiś czas ruszyć suwakiem, aby "drgnąć" okienko przewijania chata, to na pewno nic nie ucieknie

Pozdrawiam
Adminie. troche dziala ALE ZLE.Prosze sprawdzic samemu SA dalej usterki. Ab49
ja tam na dziś pusciłem:
3,5,14,16,18,22,44,51,65,72,76
3,5,14,16,18,22,44,51,65,72,76
Użytkownik Pasko dopisał wyniki Multi Multi - 01,04,06,07,08,13,15,28,30,33,39,49,51,53,57,59,60,67,68,77 - Plusem jest liczba: 53
Lotto test.
01, 06, 07, 09, 10, 12, 14, 22
25, 27, 32, 34, 35, 41, 45, 49.
01, 06, 07, 09, 10, 12, 14, 22
25, 27, 32, 34, 35, 41, 45, 49.
MM nie grane więc nie przegrane pozostałem wierny tylko lotto i mini lotto na wieczór 

mini lotek to chyba najlepsza gra w ts
najmniej w to przegrałem
najmniej w to przegrałem
ab49: już będzie
Jeśli coś nadal nie działa jak należy, to proszę zgłaszać. Nie zawsze ogarniam całości i sam wszystkiego nie wyłapię
Jeśli coś nadal nie działa jak należy, to proszę zgłaszać. Nie zawsze ogarniam całości i sam wszystkiego nie wyłapięwreszcie wróciłam z pracy okropny dzisiaj dzień był 
wpierw idę wysłać totka może skusze się na jakąś zdrapkę a później.....mała drzemka

wpierw idę wysłać totka może skusze się na jakąś zdrapkę a później.....mała drzemka

hejka 

właśnie wróciłem z kolektury
zakupiłem 11 Losów Milionosów
dostałem 11 super kopert i 12 breloczków - maszyna losująca

właśnie wróciłem z kolektury

zakupiłem 11 Losów Milionosów

dostałem 11 super kopert i 12 breloczków - maszyna losująca

Serdeczne Dzieki Adminie Pasko.Dziala i jest OK.Juz kiedys Cie chwalilem i dalej te slowa podtrzymuje...ROBISZ NAPRAWDE DOBRA ROBOTE {{brawo . Ab49.
nie warto grać na 10 skreśleń
Echhh... wczoraj zająłem się analizą parek. "Przerabiałem" taką oto parę (04,77). A ponieważ wyniki z tego miesiąca były dosyć obiecujące to założyłem, że jeśli nie wpadnie wczoraj o 22, to może wpaść dziś o 14.
Parka wpadła, ale ja nie wysłałem kuponu
Parka wpadła, ale ja nie wysłałem kuponu

student ... dokładnie, bez realu to na nic
i dalej bez tego nic nie będzie
Pozdro.
i dalej bez tego nic nie będzie
Pozdro.
Witam .Pasko podałem typowania na :MM,ML,Lotto i nie mam podanych typowań,proszę z tym coś zrobić
Pasko a ja typowałem jakoś dziś po 14stej i nie ma u mnie typowań widocznych..

nic, tylko szukac teraz kolejnej pary

Idę do punktu składania inwestycji zwaną kolekturą.Może podrapię coś w ten deszczowy wieczór.

Masz rację. Dodałem wyświetlanie "OBECNIE TYPUJE", które pominąłem wcześniej...
sam9: nie widze Twoich typowań Lotto. Pozostałe już się wyświetlają. Problem był wyłącznie z wyświetleniem w tabelce profilu użytkownika.
Tak, że inwentaryzacja zakończona.
Dodam jeszcze może ogólną statystykę typowań dla pozostałych gier liczbowych (podobnie jak jest w Multi Multi)
Dodam jeszcze może ogólną statystykę typowań dla pozostałych gier liczbowych (podobnie jak jest w Multi Multi)
W wyświetlaniu wpisów mogą się zdarzać drobne opóźnienia do 30 sekund.
student ... a ja poczekam w realu na powtórkę
i wierzę że będzie ok.
i wierzę że będzie ok.
Lotto na dziś 
7,15,21,38,41,49

7,15,21,38,41,49

Mini lotto
3,7,8,12,30
3,7,8,12,30
I piątka w Multi
14,17,28,53,59
14,17,28,53,59
Witam wszystkich,moje typki MM-piąteczka:10,14,32,58,65.I dziesiątka:7,10,21,23,30,35,48,54,69,72

wypilem cwiertke i poszedlem wyslac mini
zobaczymy
9, 16, 18, 23, 36
zobaczymy
9, 16, 18, 23, 36

Oczywiście parki 4-77 nie odrzucam w kąt. Wybrałem ją również z tegoż względu, iż po jednej z liczb często wypada druga, w nast. losowaniu (zwłaszcza czwórka po 77).
profesor1980, powiedziałbym, że to bardzo realna piątka w multi, ale nieraz już takie przypuszczenia mnie gubiły
profesor1980, powiedziałbym, że to bardzo realna piątka w multi, ale nieraz już takie przypuszczenia mnie gubiły

Pasko,dzięki-wszystko działa należycie,zainstalowałem przeglądarkę Google Chrome i mam wszystko super, bezpiecznie

i dowcip wymyslilem
Nauczycielka matematyki odpytuje tabliczki mnozenia
i jaś zostal wywolany do odpowiedzi
- 4 x 4
- land rover 16V
-jasiu tu chodzi o matematyke. 5 x 4
- skrzynka browara
- jasiu!!! bo zaraz dostaniesz jedynke. 6 x 9
- najprzyjemniejsza antykoncepcja
- jasiu! jedynka
- nie mowi sie jedynka tylko pała
Nauczycielka matematyki odpytuje tabliczki mnozenia