Wpisy 1 839 872 – 1 839 971
17 grudnia 2013 14:19 → 17 grudnia 2013 18:24, 100 wpisów
Lila
coraz bardziej gorąco w komentarzach na filmiku, naziści pojawiają sie co robić ?
coraz bardziej gorąco w komentarzach na filmiku, naziści pojawiają sie co robić ?
eryka ile wygrałaś? podaj mi libzy na jutro na 14 I wielkie gratki!!!
Lila tam gdzie pisze że , hehe , tyle gadek było pisane że już wiem
eryka
sama kombinuje jak mam pewniaki i już nie idą to szukam zawsze nowych pomysłów
Poproszę pewniaczki jakieś na jutro na 14 niunia.s5@gazeta.pl pozdrawiam .. bo jutro rano wychodzę już o 7.00
zwracam uwagę,że od kilku losowań cyferki powyżej 49 nie chodzą więc skupiamy się na niższych wartościach, zawsze to z mniejszej grupy cyfr typujemy
Cześć takie auto sobie chyba kupie http://allegro.pl/fiat-126p-maluch-i3800143506.html .
a co do pewniaków.... każdy ma 'coś swojego' i trudno przekonać innych do swoich racji
eryka1, teraz zainwestuj te 304 zł np na giełdzie i podwajaj kapitał!
Im wcześniej odejdziesz od inwestowania w MM tym szybciej będziesz na plusie
Im wcześniej odejdziesz od inwestowania w MM tym szybciej będziesz na plusie
Czemu te Fiaty 126 są takie drogie stosunkowo ? Pamiętam jak przed Oplem Vectrą mieliśmy żółtego z roku około 1985 i zielonego 1998. Szkoda że tata sprzedał tego zielonego bym teraz popylał i dwa opłacać nie chciał.
Jeszcze raz pytam się dlaczego maluchy są takie drogie ? Kurczę nie potrzebnie z tatą kupiliśmy około dwa lata temu skuter za 4400 zł Keeway Goccia możecie sobie zobaczyć.
http://otomoto.pl/fiat-126-fabrycznie-nowy-1135km-C13491320.html
Nie wiem jak kosztował ten skuter nas nowy około dwóch lat temu to teraz za ile mógł by sprzedać aha raz niestety jak wracałem ze szkoły na zakręcie bym luźny piasek i nogi jakoś wyciągnąłem i na lewy bok się przewróciłem jest trochę zdarty.
Rekordowa kumulacja w MegaMillions $ 586 000 000! Zobacz szczegóły
------
.......................................
Idę sobie stąd.. .
a ja ostatnio kupiłam sobie pierwszy raz porządny portfel, i teraz mam coś do portfela
wlasnie na polsacie szla reklama lotto i na dole w pasku napis o tresci: zagraj w wielkiej kumulacji lotto, losowanie juz 24 grudnia o 21.40 w tvp info. Czyli przed nami 3 losowania bez szóstki w lotto
ja obstawiam ze bedzie kumulacja ze 30 mln jak nie wiecej nawet ci co niegraja to rusza
właśnie wróciłam z zakupów i po drodze wstąpiłam no totka ...a tam znajoma pyta mnie czy brałam rybkę...a ja mówię ,ze tak a ona na to że źle wybrałam bo pewna młoda kobieta trafiła główną wygraną czyli 30 tys ...ale dobrze,ze to na nią trafiło bo im sie nie przelewa a nie znowu ten sam facet co ciągle trafia i wygrywa jak np.w dużej krzyzówce
tris oj tak to taka normalna kobietka a nie z tych co to nie ja
agatka ja w swoim mam 10 i 68 ale co dalej to nie mam pojęcia
tris kurde zapomniałam ,ze dziś wtorek i nie wzięłam ani mini ani lotto
ale to nic męża wyślę do totka bo jest czynny do 21 w sklepie ale musze coś podkraść bo sama nie mam pomysłu i szczęścia ....
no i coś z mojej grupy zajumam bo belcia się rozkręciła
tris to chyba najlepszy sposób
tris to chyba najlepszy sposób