Wpisy 1 839 080 – 1 839 179
17 grudnia 2013 00:20 → 17 grudnia 2013 00:44, 100 wpisów
Żela a ja sie zaraz zleje ze smiechu
panoramix
ale szczurek jest ministrem
ale szczurek jest ministrem
Czyli kluczowe sprawy to: obniżenie podatków, powstanie nowych przedsiębiorstw, rozpocząć proces liberalizacji w końcu w Islandii dało to rezultat.
idą świeta wiec trzeba oglądnac coś światecznego i bedzie to film pt : złote święta
Piotrek lej
Krzysztof dziękuję
Żelka a kto bedzie pral spodnie i bokserkki
Staszku
Piotrek a nie wiem kto, na pewno nie ja
Panoramix
Jocia błagam
Jocia dobry pomysł niech krzysztof c wytłumaczy...
panoramix uciekasz juz
Żelka
a morze
Proces stopniowego koncesjonowania praw i uprawnień, zastrzeżonych wcześniej tylko dla elity autorytarnej, która dzięki tym prawom i uprawnieniom może kontrolować społeczeństwo.
Po liberalizacji najczęściej następuje demokratyzacja. Ale ja to podałem jako przykład Islandii bo ogólnie Skandynawia żyje na dobrym poziomie.
Po liberalizacji najczęściej następuje demokratyzacja. Ale ja to podałem jako przykład Islandii bo ogólnie Skandynawia żyje na dobrym poziomie.
panoramix
Krzysztof..pieknie zapewne z wikipedii a teraz napisz co to znaczy koncesjonowanie
ale swoimi słowami
ale swoimi słowami
gonzaga
Dobra to koniec trzeba spać może coś jeszcze innego wymyśle dobranoc a na polityka nie wiem czy bym się nadawał ? Nawet w żadnej partii nie jestem.
oby nie
Rekordowa kumulacja w MegaMillions $ 550 000 000! Zobacz szczegóły
Żel... brak wygranej co z ludżmi robi ,a co dopiero wygrana zrobi z ludzi
Czyli inaczej ustalania nowych praw dobrze ?
Krzysztof idź do super partii
proces stopniowego koncesjonowania praw i uprawnień, zastrzeżonych wcześniej tylko dla elity autorytarnej, która dzięki tym prawom i uprawnieniom może kontrolować społeczeństwo.
Panoramix
Naturalnie Niematuralnych
idę naprawdę spać jprdl dawno się tak nie uśmiałam
Analizy pokazują, że im większy jest udział sektora służb w gospodarce, tym większy PKB i niższe bezrobocie. Należy przyśpieszyć to przejście. Dlatego nie możemy chronić starych miejsc pracy i starych struktur. Musimy wpływ zmian łagodzić wyłącznie poprzez re-kwalifikację. To jest dobre.
witam nocną zmianę...
piotrek...
gjaster...
Angela...
Jociu...
Gonzaga..
piotrek...
gjaster...
Angela...
Jociu...
Gonzaga..
A ty mądrala pracujesz gdzieś ?
Żelka nie tylko Ty
Krzychu błagam no
halapek
Żelka a ta mądrala to ty???
Jaruś
Krajowy Produkt Brutto.
Piotrek nie wiem nożyce się nie odzywają
To ja takiego czegoś nie wiem myślisz a co że bez matury to gorszy a jednak ekonomii jest trochę w głowie.
Krzysztof ale Ty to kopiujesz to nie masz tego w głowie
O PKB wiedziałem akurat.
Jocia
Żelka jakie nożyce sie nie odzywają???
Krzysztof łał
Piotrek te które odzywają się kiedy w stół uderzysz
halapek kredyt czy pigułke
Asia
Krzysztof a czego skrótem jest JPRDL
Asia ze mnie nie było ale mi sie chrapło
Asiu
Bez takich.