Wpisy 1 833 145 – 1 833 247
13 grudnia 2013 14:32 → 13 grudnia 2013 17:18, 100 wpisów
wieczorem moreno...
agatka podam ci na profil bo ts nie wierze...a ty masz w ogole gg?
agatka podam ci na profil bo ts nie wierze...a ty masz w ogole gg?
agatka daj nr lub napisz na mój w profilu i ci podam...
player_namber i player_z_**, PAW58, mona, mrówka, jareq08, pienor (znowu syndrom "farta nowego" ? ), s n i p e r (zajefajny awatar )
mariucha, zenek44
no no no - natrzaskało dziś wysłane ? to
mariucha, zenek44
no no no - natrzaskało dziś wysłane ? to
spoko - ja też
aj only very litl spikuję polingliszem
very langsam
aj only very litl spikuję polingliszem
very langsam
e46
- 1832801 - i jedyne co powie - przesunięcie
zostawiam i nie rozpychać się
- 1832801 - i jedyne co powie - przesunięcie
zostawiam i nie rozpychać się
Witam,
Sprawa z Tarnowem Podgórnym już wyjaśniona. Powyższe dwie informacje były błędne. Oczywiście powinno być 20 000 zł za 9/10 ze stawką x2.
Pozdrawiam!
Sprawa z Tarnowem Podgórnym już wyjaśniona. Powyższe dwie informacje były błędne. Oczywiście powinno być 20 000 zł za 9/10 ze stawką x2.
Pozdrawiam!
przepraszam
- jest ktoś, kto śledzi 'oczekiwane zestawy' ?
3/3 poprzednie - to było 8,43,45 ? I wkroczyło 'na scenę' 26-XI, wypadło 29-XI - i wtedy 'wbił' ten zestaw "dla twardzieli" - 04,05,79 , czy w międzyczasie było coś jeszcze ?
- jest ktoś, kto śledzi 'oczekiwane zestawy' ?
3/3 poprzednie - to było 8,43,45 ? I wkroczyło 'na scenę' 26-XI, wypadło 29-XI - i wtedy 'wbił' ten zestaw "dla twardzieli" - 04,05,79 , czy w międzyczasie było coś jeszcze ?
hmmmm, no dobra - to później sobie sprawdzę w multipairsie, ale jedno, co wydaje mi się, że można zauważyć - jakoś "spłaszczyło się"...
1 833 115. krzysztof c 2013-12-13 (14:20)
Mój kuzyn gra w piłkę ręczną od kilku lat a ma 18 i coś jest z jego kręgosłupem boli i takie tam co powinien zrobić żeby wszystko było dobrze i wrócił do tego co kocha czyli gry ?
..........
@krzysztof c >>> zapewne lekarz-ortopeda ustalił przyczynę bólu i sam zainteresowany wie co mu dolega ( dysk? ) , zaś nastawianiem kręgosłupów zajmują się kręgarze.
Ponadto niech kuzyn zapozna się z metodą BSM , czyli Bioemanacyjne Sprzężenie z Mózgiem i zacznie robić sobie zabiegi.
Mój kuzyn gra w piłkę ręczną od kilku lat a ma 18 i coś jest z jego kręgosłupem boli i takie tam co powinien zrobić żeby wszystko było dobrze i wrócił do tego co kocha czyli gry ?
..........
@krzysztof c >>> zapewne lekarz-ortopeda ustalił przyczynę bólu i sam zainteresowany wie co mu dolega ( dysk? ) , zaś nastawianiem kręgosłupów zajmują się kręgarze.
Ponadto niech kuzyn zapozna się z metodą BSM , czyli Bioemanacyjne Sprzężenie z Mózgiem i zacznie robić sobie zabiegi.
ohohohohooo, a czwartego to się już nawet powtórzył
thalyss
jakoś stały zestawik grasz, czy zmieniasz 'z losowania na losowanie" ?
thalyss
jakoś stały zestawik grasz, czy zmieniasz 'z losowania na losowanie" ?
agatko miałas napisac od razu na mój ja czekam i czekam, a tak nie wiem jak sie kasuje czyjs wpis??? Pasko na pomoc...
robal
kupon skreslił na szybkiego w domu - wybrałem 13 bo dziś piątek 13 i przypadkowo 44 no i weszło
natomiast im bardziej analizuje i typuje tym mniej liczb wchodzi
kupon skreslił na szybkiego w domu - wybrałem 13 bo dziś piątek 13 i przypadkowo 44 no i weszło
natomiast im bardziej analizuje i typuje tym mniej liczb wchodzi
agatka wysłałam ci ale nie przyjmujesz wiad.od nieznajomych...wiec zmien ustawienia...
agatko nie wiem jak wykasowac twój wpis z mojego profilu...ktoś wie? czy tylko Pasko moze???
ja nie moge jakas angielka siedzi za na chacie w bingo na unibet i chatowe gry jakies daje zgadywanki za 2-5 euro
@ thalyss
yhymmmm, metoda znaczy tzw. "z czapki", mniej skreśleń - drugie dobrze... A plusa grasz standardowo, czy "to był impuls" ?
yhymmmm, metoda znaczy tzw. "z czapki", mniej skreśleń - drugie dobrze... A plusa grasz standardowo, czy "to był impuls" ?
robal a gdzie to się je???co cza kliknać?
swój nick, pod awatarem z opisem miejscowością itd jest ten txt /zarządzaj - dalej, to już spoko
robalku dzieki już mam!!!
robal 36
Zawsze z plusem
kiedys grałem na podwójną stawkę bez plusa. ale wiele razy wygrałbym więcej gdybym grał z plusem, więc nie gram już na stawka x2
Zawsze z plusem
kiedys grałem na podwójną stawkę bez plusa. ale wiele razy wygrałbym więcej gdybym grał z plusem, więc nie gram już na stawka x2
Robal.
Teraz dopiero weszłam.To nie dotyczyło przesunięcia.
Teraz dopiero weszłam.To nie dotyczyło przesunięcia.
Pęsko
a może to jest test - tzw "salami" - do kiedy grający będą się
thalyss
no paCZ - a ja w mm - nie gram ani stawka, ani z plusem
a może to jest test - tzw "salami" - do kiedy grający będą się
thalyss
no paCZ - a ja w mm - nie gram ani stawka, ani z plusem
Robal.Dzięki
Dziś eurojackpot.
Zamit.
To szybko do żb.ze stawką.
To szybko do żb.ze stawką.
szybki system
1 2 3 5 7 9 11
1 2 3 6 7 10 12
1 2 4 5 8 9 12
1 2 4 6 8 10 11
1 2 3 5 7 9 11
1 2 3 6 7 10 12
1 2 4 5 8 9 12
1 2 4 6 8 10 11
thalyss
"nie rozumiem" ? - to spójrz w tablice - plus może jakoś czasem i ratuje tylną część ciała, jednak przecież i generalnie - te ilości tam widoczne nie sa zachęcające
a stawką ? owszem zdarzało mi się, ale to było w dawnych pięknych czasach - mam jeszcze jakieś tam tabelki z ilościami z wtedy... I porównując do obecnych, to sam się jeszcze sobie dziwię, że wysyłam, no ale, jak już kiedyś pisałem - bez zestawów 'dla marzycieli', nie poniżej bańki
no, ale tak - każdy gra, jak chce
"nie rozumiem" ? - to spójrz w tablice - plus może jakoś czasem i ratuje tylną część ciała, jednak przecież i generalnie - te ilości tam widoczne nie sa zachęcające
a stawką ? owszem zdarzało mi się, ale to było w dawnych pięknych czasach - mam jeszcze jakieś tam tabelki z ilościami z wtedy... I porównując do obecnych, to sam się jeszcze sobie dziwię, że wysyłam, no ale, jak już kiedyś pisałem - bez zestawów 'dla marzycieli', nie poniżej bańki
no, ale tak - każdy gra, jak chce
Pęsko
- nie da się wysłać wszystkiego
wczoraj w mini dwie z sześciu - znowu się 'prześlizgnęło', ale - mam czas... no - przynajmniej dopóki jeszcze i tego nie zepsują
- nie da się wysłać wszystkiego
wczoraj w mini dwie z sześciu - znowu się 'prześlizgnęło', ale - mam czas... no - przynajmniej dopóki jeszcze i tego nie zepsują
e46
ełrodżakpot ? no paCZ, a ja że milion
no pan Grafik prezes w materiałach reklamowych teesa - na wirtualnej - opowiadał i wyszedł przed ciało ustawodawcze - zapowiada, że wprowadzi hehe
ale - psssss
bo poprzedni też tak mówił i nie ma prezesa
ełrodżakpot ? no paCZ, a ja że milion
no pan Grafik prezes w materiałach reklamowych teesa - na wirtualnej - opowiadał i wyszedł przed ciało ustawodawcze - zapowiada, że wprowadzi hehe
ale - psssss
bo poprzedni też tak mówił i nie ma prezesa
Jocia
jest tu jeszcze kto??? czy wszyscy poszli wysłać wygrywajace kupony??
Jocia gdzie wszyscy pouciekali??/
Asia
Asia gdzie byłas jak Cie nie było??? mialem dla Ciebie pewniaczka do tej 5/5
wiadomosc z ostatniej chwili !!!!! ZODIAK RAK I 100PLN wydrapane IIIIIHHHAAAAAAAAAAAAAAAA
1 833 211. jocia 2013-12-13 (16:49) Hańba temu,kto myśli o Tym źle
80 powinna powtórzyć
80 powinna powtórzyć
Jocia,to już coś wspólnego.Jak to w szkole uczyli,część wspolna w zbiorach
player
- teraz t a m zajrzyj - gumka zadziałała, ale - cały czas jest jakiś 'dziwny' klimat ojprdl
"czego to ludziska nie zrobią" - tak jest
- teraz t a m zajrzyj - gumka zadziałała, ale - cały czas jest jakiś 'dziwny' klimat ojprdl
"czego to ludziska nie zrobią" - tak jest
Jocia jeszcze raz dziekuje i tobie tez, 13 sie urodzilem i cos dzis w piatek 13 musialo byc