Wpisy 1 832 369 – 1 832 468
12 grudnia 2013 22:13 → 12 grudnia 2013 22:53, 100 wpisów
1many336
Dobranoc.Kolorowych.
Jetta gdzie te usciski dla mnie co ?
e46
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 170 000 zł
serdecznie zapraszam do odwiedzania kolektur,idą swieta a pieniązkow na prezenty brakuje a tymczasem premie dostanie chyba prezes ts,ten to ma dobrze,wysokie zarobki sekretarki na kolanach ciepło i mrozona kawa:
e46b za pewniaczki i słodkich dobrze
Piotrek
ilona
emerytka wez ciepłą kąpiel potem do łóżeczka i zabierz ze sobą maskotkę bałwana:
e46 i polecam sie jutro rano
pasozyty atakują ludzi najlepiej zrobić kuracje ziołową aby się ich pozbyć:
ilona nie ma za co
Dopisano wygrane lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane lotto plus - brak głównej wygranej
Hipcio.
Wolałabym kogoś cieplejszego .
Wolałabym kogoś cieplejszego .
e46 kubusia puchatka
Lubię puchatych.
emerytka ja jestem cieplejszy ale mam braki w uzebieniu jak ci to nie przeszkadza mozemy się poprzytulac:
Hipcio.
Ciebie trzeba masować,a nie mam tyle siły.
Ciebie trzeba masować,a nie mam tyle siły.
ostatnio z popsutym zebem nie byłem u dentysty i odpaadł az do korzenia na razie przestał boleć chyba jest martwy:
1many336 z zielonej gory jestes??
No tak,pieniążki ze skarbonki poszły do TS-a,zamiast do dentysty.
emerytka bo na zeba potrzeba 700 zeta conajmniej a pukon tylko 2,5zeta:
koszmarni dentysci podnieśli ceny za swoje uslugi tak wiec musze ich omijac i czekac az nadejda dobre czasy i coś wygram:
Hipcio.
Ale chyba już więcej wydałeś niż 2,50.
Ale chyba już więcej wydałeś niż 2,50.
Hipcio.To mówi wiele.
emerytka ostatnio tak mi załozyli plomby,ze szybko wypadły tym bardziej,ze nie były swiatłoutwardzalne,teraz chca korony łobuzy a skarbonka pusta:
A w lombardzie już skarpetek nie przyjmują.
a teraz mam lekarstwo na pasozyty,musze je wytępić z głowy na pewno tam siedzą i wywołuja parkinsona łobuzy:
Idę spać.
emerytka chcą zlote piersionki,elektronikę,telefony komorkowe a skapretek nie:
na wp pisza o jakies duzej kumulacji w lotto na 24 grudniaciekawe ile dorzuca baniek
damian chyba dołozą 2,5zeta z nieodebranych pieniążków przez graczy i bedzie duza:
ilona jestem
Ilona czemu pytasz?? cos sie stalo???
ale po co?
jaka?
ze jutro bedzie lepiej z wygranymi??? tak napewno codziennie sobie tak mowimy juz to wiem słyszałem setki razy
to super
dentysci mnozą się jak kroliki co kilka metrow powstają nowe gabinety zachecaja by sie leczyć a pieniążków na zęby brakuje,bo psują się zeby kanałowe te ktore leczy się najdrozej,pozostaje zostac bezzebnym samcem alfa,w przyrodzie prowadziłoby to do katastrofy ale tak u ludzi mozna jesc jeszcze ziemniaki,banany,kotlety a nie ma mozliwosci na marchewkę surową,orzechy twarde jabłka:
dobra bawcie sie dobrze mykam na film "koliber" ponoc super wpadne pozniej na nocna zmiane to sie z wami za wygrana
lila na pewno juz spi albo oglada horror w telewizji,co budzi obawy o niespokojny sen i koszmary nocne:
Ilona
;główną przyczyną utraty zebow nie jest prochnica ani brak higieny czyli szczotkowania zebow a dentysci ktorzy całkowicie się sprywatyzowali i srubują ceny na leczenie zebow,a panstwowo jedynie rwą bez znieczulenia:
:jeszce troche a cała sluzba zdrowia bedzie prywatna i wtedy masowo padną ludzie jak muchy bez pomocy białych fartuchow:
Ilona bardzo śmieszne jestem codziennie ostatnim czasem
hipcio masz racje ale co my na to "biedne pionki" mozemy poradzic
Piotrek, taaak..dlaczego nie moge Ciecie zauwazyc,moze dlatego zbyt malo wazysz,
:to spisek masonow i iluminatow ktorzy chcą aby polakow było tylko 10 000 000 zamknietych w rezerwatach,bez mozliwosci rozmnazania a ziemię przejete przez niemcow i holendrow i inne obcekrajowce:
hipcio juz?? a kiedys mogliśmy?? w rzadzie patrza tylko na siebie i nikogo wiecej