Wpisy 183 186 – 183 285
15 listopada 2010 21:08 → 16 listopada 2010 00:16, 100 wpisów
to nie spiek hipopotan,
to spis cudzołożnic.
to spis cudzołożnic.
A - proszę się przedwcześnie nie cieszyć, bo jeszcze nie wiadomo, w którym miejscu bałwan podpowie hipciowi przeprowadzić granice rozbiorów
robal mi się wydaje ,że polskę już rozebrano do majtek,niedługo zabraknie pieniążków
Ja wiem z góry,
że Polska będzie
graniczyć z Chinami.
że Polska będzie
graniczyć z Chinami.
zostałem skuszony do zakupu zdrapki zdrapman i w środku pusto,zamiast litery z,maska,dwa pioruny,peleryna i słońce

hipopotan ostrzegałem wcześniej,
że zdrapman to dopalacz,nie kupuj tego.
że zdrapman to dopalacz,nie kupuj tego.
hipopotan >>
nie wiem,czy to cię uspokoi, ale - jeszcze tak źle nie było, żeby nie mogło być gorzej...
szpicbródka>>
podaj jakieś, ze dwa miasta, graniczne, bo wiesz - jest chyba różnica, czy to będzie linia Gdańsk - Warszawa - Kraków,
czy z tysiąc kilosów w te, czy we wte
nie wiem,czy to cię uspokoi, ale - jeszcze tak źle nie było, żeby nie mogło być gorzej...
szpicbródka>>
podaj jakieś, ze dwa miasta, graniczne, bo wiesz - jest chyba różnica, czy to będzie linia Gdańsk - Warszawa - Kraków,
czy z tysiąc kilosów w te, czy we wte
ricardos odświeża umysł i ciało przed
następnym uderzeniem w Totalizatora
następnym uderzeniem w Totalizatora
kathy zagrałem tradycyjnie na siedem skreśleń tylko nie mam chlewika i kupon położyłem na książce
Kociu bardzo piękna parka 

Właśnie zaczynam typować i tyż mnie się podobuje 

Właśnie zaczynam typować i tyż mnie się podobuje 

Ja mój kupon trzymam w sraczyku 

Szpic no jakby co to chociaż jkiś pożytek będzie tylko trzeba będzie go dobrze pomiętolić żebyś się nie porysował

właśnie zapodałam sobie troszkę higieny
pod prysznicem i wlazłam do siepłego wyrka . Żadna siła mnie nie stąd nie wyrwie
Nawet trafiona parka 
pod prysznicem i wlazłam do siepłego wyrka . Żadna siła mnie nie stąd nie wyrwie
Nawet trafiona parka 
hasło:masło,pewne i bezpieczne
hejka.
na 22:
6,7,11,24,36,50,63,66,73,75
na 22:
6,7,11,24,36,50,63,66,73,75
Zamiast defragmentować usuwam co się da,
ma 35 lat a chodzi jak dwudziestkadwójka
ma 35 lat a chodzi jak dwudziestkadwójka
K.K.alkoholik na tvn
Szpic kumpel mu do domu załatwił wanne w dobrej cenie to mu dał obrazek Matki Boskiej

kathy >>> tez tak zrobiłam wczorajszej nocy, ale zatrzymało mi się na początku na komunikacie, że jakieś pliki się nie dadzą i coś tam coś tam... Potwierdz czy nadal derfagmentować
Noi obudziłam się rano z palcem w nocniku
Dlatego tej nocy wstawałam co 15 min 

Noi obudziłam się rano z palcem w nocniku
Dlatego tej nocy wstawałam co 15 min 

bil mój ulubiony reporter
Dobra, na dziś wystarczy już tego trzymania pukona w lodówce, ciekawe, czy przyniesie to jakiś dobry skutek, czy coś da ...
Użytkownik brazowy dopisał wyniki Multi Multi - 01,03,05,13,16,17,19,27,29,32,39,45,47,48,54,56,60,65,66,72 - Plusem jest liczba: 13
Użytkownik brazowy dopisał wyniki Jokera. Wylosowany Joker to: 14, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 09,11,22,35
nie wiem czy ktoś zauważył ale mi się wydawało,że usłyszałem chichot prezenterki na początku losowania trwający 2sekundy
bilans:kupony koszt 5zetaplus zdrapka,trafione 4z7,na minusie 2zeta,koszmar
hipopotan,Wędrowca netowy podał Ci liczby ,dlaczego ich nie wysłałeś

No, za krótko go tam trzymałem, za to jutro całe popołudnie w zamrażarce... ale nie pukon...
Hipopotan>>
chichot ? ja, przy trójce usłyszałem, że chce
HARTGE'OWI
pogratulować
i
wszystkim dziś wygranym
dobranoc
Hipopotan>>
chichot ? ja, przy trójce usłyszałem, że chce
HARTGE'OWI
pogratulować

i
wszystkim dziś wygranymdobranoc
brałem prawie wszystkie te liczby,ale wyszło mi bo grałem na siódemki cztery trafione
ten chichot moim zdaniem był związany z tym,ze ponownie padła liczba3
połączyłem siódemki 1,4,7,31,32,33,45,47 to może 4 zeta ale może jutro kto wie jak teraz zile nacisnę i znów skasuje to lopek leci przez okno-wyślij

Witam ponownie.
Jestem ciekawy, ile osób skorzystało z liczb Hipcia???
Jestem ciekawy, ile osób skorzystało z liczb Hipcia???
ja nic nie sugeruję 45,47 to prawie pasuje ale na 14 przez dwa miechy ani grosika choć i tak puszczę coś

kathy czy już zjadłaś jakieś słodycze dzisiaj,bo bez cukru można nabawić się cukrzycy