Wpisy 1 829 977 – 1 830 076
11 grudnia 2013 06:41 → 11 grudnia 2013 12:26, 100 wpisów
Dzień dobry.Miłego dnia.
witam wszystkich
wczoraj tylko 3/7
agatko dla ciebie; 2,3,12,9,77,18,67...
witajcie
witajcie
ale jazda, 4 kupony po 6 meczow i zawsze tylko jeden mecz przegrany
------
..............................................
Dzień dobry.. .
..............................................
Dzień dobry.. .
emeryt wygrywa bo mu sie udaje, ale bedzie taki dzien ze przegra
Greg.. .
.................................................
.................................................
ale greg na 20 zakladow zadnego nie wygralem, bo czasami 1, 2 mecze brakowalo, a wez takiego emeryta ciekawe jak on gra moze ma jakis sposob
albo wzialem valuebeta postawilem na x75 z 5 takich zakladow i tez uja trafilem
greg wiesz, kituje ludzi, niech poda ile jest na plusie i ile wlozyl w gre
no teraz byla LM i znow niespodzianki Bayern przegral z Menchester City
Zima nadal na 'urlopie'.. .
...............................................
...............................................
bryndza narazie, musze zasilic znowu konto u buka, ale w nieskonczonosc to nie bede gral
ja to tak gram np. 5 zakladow powinno byc zwrot zainwestowanej kwoty np. 50-100 zl w calosc, a 5 zakladow x2 x3 np. calosci czyli 150-300
Jakby postawił over 2,5 na mecz Bayernu
A stawka podobna była jak na wygraną BM.
A stawka podobna była jak na wygraną BM.
Monet no teraz tak bede gral, wczesniej gralem na Hokey liczba goli under over to mi zwykle 1 mecz nie wchodzil
Monet.. .
.......................................
.......................................
Monet nie mam szczescia w tym roku, moge powiedziec ze ten rok zakoncze z bilansem ujemnym w grach Lotto i Buka
Angierski>> graj trzy max cztery zdarzenia.
Na początek możesz system albo rozpisać na 3/4
Obcykaj dobrą ligę i przyglądaj się.
Druga holandia,druga szwajcaria i duńskia trzecia liga zachodnia.
No i oczywiscie niemiecka ober
Na początek możesz system albo rozpisać na 3/4
Obcykaj dobrą ligę i przyglądaj się.
Druga holandia,druga szwajcaria i duńskia trzecia liga zachodnia.
No i oczywiscie niemiecka ober
2x stawka zastepuje 2 mecze (bo stawka to jakby dodatkowy kurs)
Spokojnie teraz sezon się kończy.
Różne dziwne rzeczy mogą się dziać ...
A ponadto pamiętaj że "fryzjerów" tylko w mega wydaniu już w europejskich ligach jest od cholery.Już nie tylko mecze układane ale same wyniki .
Różne dziwne rzeczy mogą się dziać ...
A ponadto pamiętaj że "fryzjerów" tylko w mega wydaniu już w europejskich ligach jest od cholery.Już nie tylko mecze układane ale same wyniki .
Monet no zawuwazylem ze jesli nie zalezy komus na meczu, bo juz sie zakwalifikowal to sprzedaje mecz drugiej druzynie
ale dobra, w wyniki juz nie gram, wole obstawiac bramki tak jak mowisz, czy nawet handicapy ale na bledach sie czlowiek uczy
Emeryt musze się skonsultować z emerytem w sprawie bukmacherki on jest mistrz
Gracz z miejscowości Szczawno-Zdrój wygrał 95 254,10 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Gracz z miejscowości Stargard Szczeciński wygrał 95 254,10 zł w grze Mini Lotto
Gracz z miejscowości Warszawa wygrał 95 254,10 zł w grze Mini Lotto
a graliscie w bingo tam siedzi zalozmy 20 osob i stawka 24 grosze za jeden kupon a do wygrania 80 zl na jedna ture
tylko trzeba statystyke wprowadzic i wybierac te kupony ktore maja najliczniej powtarzajaca sie grupe liczb
wpisywac ktore wypadly i wybierac te z wieksza iloscia wypadniec w ostatnich zalozmy 5 rozdaniach
dotam wiesz, jesli bvb jest juz zakwalifikowane to bym stawial na drugi zespol, jeszcze zalezy czy ten drugi ma sszanse wejsc
z tą spuperkumulacją, to tak jakby sklep dał cyn że będzie promocja tylko nie wiadomo ILE
nie
dotam
to, co zakładasz, tak naprawdę, to się dopiero okaże, spokojnie także tu jeszcze jestem spokojny, bardziej chodzi mi o to, że
znowu c o ś lata po kg /tym razem debiutant z 2013-12-11/
no - proszę troszkę wysilić pamięć - poprzednio - kto tak wbijał ?
dotam
to, co zakładasz, tak naprawdę, to się dopiero okaże, spokojnie także tu jeszcze jestem spokojny, bardziej chodzi mi o to, że
znowu c o ś lata po kg /tym razem debiutant z 2013-12-11/
no - proszę troszkę wysilić pamięć - poprzednio - kto tak wbijał ?
Pewnie chodzi o mnie albo emeryta, no prosze , mega jajca u byka
Edek - ustaliliśmy wydawałem się - że nie gadamy ? dynda, mi czy byłeś nachlany, czy z innego powodu te 'paluszki' były i dynda mi, o co ci tak naprawdę chodzi, w co grasz i co udajesz
a wtedy, to był sam zacny guru /i zapewne jacyś ze współwyznawców z tej sekty / StasiekWynalazcagoldentombaka
a teraz zmykam - zażyć czosnuś i założyć garnek na głowę i zostawiam prawie ... poowoooooo
a wtedy, to był sam zacny guru /i zapewne jacyś ze współwyznawców z tej sekty / StasiekWynalazcagoldentombaka
a teraz zmykam - zażyć czosnuś i założyć garnek na głowę i zostawiam prawie ... poowoooooo
z tymi grami do ch...ja jasnego to już sił nie ma-wyśniłem 2 liczby dałem do multi reszte dosztukowałem i wysnione wyszły ,a ja miałerm 4/6 i 6/10 ....aż 20 zł przecie to fiksa można dostać tyle zachodu i 20 zł nawet sie nie wróciło bo dałem 23 zł jestem rozsierzony i rozgoryczony precz tuskoland