Wpisy 182 986 – 183 085
15 listopada 2010 12:16 → 15 listopada 2010 17:34, 100 wpisów
krzysiek.93.3.>>
Trzeba było może napisać ,że to Twój punkt widzenia, i że nie każdy musi się z nim zgadzać, bo wiesz, tu są różne opinie ...
Trzeba było może napisać ,że to Twój punkt widzenia, i że nie każdy musi się z nim zgadzać, bo wiesz, tu są różne opinie ...
Robaczku no wiesz ....
z tego co czytam tu to wielu po kilku razach odpuszcza sobie GRANIE
z tego co czytam tu to wielu po kilku razach odpuszcza sobie GRANIE

Aaaa, to wiesz , bo to to jest też dobry punkt widzenia -
raz, a dobrze
raz, a dobrze

robaczku i ty cały czas żyjesz w tej nadziei,że przydarzy ci się raz a dobrze?
hehe
hehe
raz, a dobrze 
rozumiem,ze marzy ci się więcej?

rozumiem,ze marzy ci się więcej?

oj, ten "raz" - nie pisałem o sobie...
niech Twoje będzie na wierzchu, niech będzie, że marzy,
bo jak jeszcze napiszę, że CZASEM nawet nie gram, a wygrywam, to już zabrzmi pewnie jakoś dziwnie znajomo ...
niech Twoje będzie na wierzchu, niech będzie, że marzy,
bo jak jeszcze napiszę, że CZASEM nawet nie gram, a wygrywam, to już zabrzmi pewnie jakoś dziwnie znajomo ...

no teraz to mnie zaciekawiłeś:
wygrywasz,a nie grasz
wygrywasz,a nie grasz

jak ty to robisz robaczku,może tak tylko robaki potrafią?
a tam hihi zaraz zainteresowałeś mnie jak to wygląda u robaków,że nawet nie grając wygrywają 

wygląda na to,ze mało wiem o życiu/zwyczajach ROBAKÓW 
nie będę cię już męczyć niech zostanie to tajemnica : wygrywać,nie grając

nie będę cię już męczyć niech zostanie to tajemnica : wygrywać,nie grając
Przecież to "podstawowa rzecz", jakby inni napisali ...
Jak dzielimy graczy ?
Na grających realnie i wirtualnie
Ci pierwsi czasem coś trafiają częściej niestety - nie
Ci drudzy z kolei dzielą się na kilka podgrup...
Tacy, co to mówią: ile to nie wysłali, albo tacy, którzy mówią za ile to by nie zagrali. Są jeszcze inne podtypy, ale to już inna bajka...
Robal jest z pierwszej grupy - gra i czasem nawet coś wygrywa, a jak nie zagrał - to zdarzyło się, że znalazł jakiś wymięty i ogólnie zmęczony pukon, który ktoś wyrzucił...
a tam - COS było i tyle tajemnicy
Stąd powtarzam, że nawet jak nie wyślesz - możesz wygrać
Jak dzielimy graczy ?
Na grających realnie i wirtualnie
Ci pierwsi czasem coś trafiają częściej niestety - nie

Ci drudzy z kolei dzielą się na kilka podgrup...
Tacy, co to mówią: ile to nie wysłali, albo tacy, którzy mówią za ile to by nie zagrali. Są jeszcze inne podtypy, ale to już inna bajka...
Robal jest z pierwszej grupy - gra i czasem nawet coś wygrywa, a jak nie zagrał - to zdarzyło się, że znalazł jakiś wymięty i ogólnie zmęczony pukon, który ktoś wyrzucił...
a tam - COS było i tyle tajemnicy

Stąd powtarzam, że nawet jak nie wyślesz - możesz wygrać
http://serwis.lotto.pl/183-45efdac118327-3234.htm
ha! w mojej kolekturze
ha! w mojej kolekturze

1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 na 14

no postarałeś się robaczku !
Twoja wyczerpująca odpowiedź w pełni mnie zadowoliła i usatysfakcjonowała
Twoja wyczerpująca odpowiedź w pełni mnie zadowoliła i usatysfakcjonowała

zauroczona>>
Nie martw się - nie mogłabyś o tym wiedzieć. Nie powtarzam tego każdemu nickowi
A wiesz, jak można trafić i być baaardzo, bardzo
?
Nie martw się - nie mogłabyś o tym wiedzieć. Nie powtarzam tego każdemu nickowi
A wiesz, jak można trafić i być baaardzo, bardzo
?Witam upssssssssss proszę proszę jaki to Robal_36 rozgadany facet... a my na forum już płasko d---ia dostałyśmy czekając na ten popisowy numer 

ja bym tam chciała
nawet gdybym miała być potem 
nawet gdybym miała być potem 
KlaraK>>
Dziewczę O Czystej Duszy, a nie przyszło Ci do głowy,
że może czekam, aż wszyscy zdrowi będą ?
A i po wczorajszym dniu /tak miedzy nami/ - to tak się zastanawiam, czy biletów nie sprzedawać....
Dziewczę O Czystej Duszy, a nie przyszło Ci do głowy,
że może czekam, aż wszyscy zdrowi będą ?
A i po wczorajszym dniu /tak miedzy nami/ - to tak się zastanawiam, czy biletów nie sprzedawać....

Robal__36>>nie pomyślałam, Fobio 1 wybacz dużo dużo zdrowia.
Ps. trochę żartem, kiedyś ktoś(nie ja) powiedział ,że ten, no ten ,katarek to można zamienić
Ps. trochę żartem, kiedyś ktoś(nie ja) powiedział ,że ten, no ten ,katarek to można zamienić

Zrzy ? znowu trzy ? a ja w megalomanii swojej
myślałem o, pięciu, dziesięciu, no i wiadomo - sześciu...
no, nie napiszę przecież 36
zauroczona>>
myślisz, że byś chciała ? Tak Ci się wydaje ? Jesteś pewna ?
myślałem o, pięciu, dziesięciu, no i wiadomo - sześciu...
no, nie napiszę przecież 36
zauroczona>>
myślę,że zawsze warto spróbować (nowe doświadczenia) co mi się wydaje,a co nie to niech zostanie tajemnicą,a czy jestem pewna?
Jestem,śmierci i podatków.
myślę,że zawsze warto spróbować (nowe doświadczenia) co mi się wydaje,a co nie to niech zostanie tajemnicą,a czy jestem pewna?
Jestem,śmierci i podatków.
zauroczona>>
Żeby daleko nie szukać - spytaj o samopoczucie osoby, które TU, na tej stronie, prawidłowo, ale tylko wirtualnie zatypowały ...
ok - to może być traktowane w kategorii zabawy ...
ale może być gorzej - zapewniam ...
Żeby daleko nie szukać - spytaj o samopoczucie osoby, które TU, na tej stronie, prawidłowo, ale tylko wirtualnie zatypowały ...
ok - to może być traktowane w kategorii zabawy ...
ale może być gorzej - zapewniam ...
majklasz Twoja kolektura
teraz tylko
bo byłeś w niej a ktoś samemu skreślił dwa zakładziki za 2,50zł 
teraz tylko
bo byłeś w niej a ktoś samemu skreślił dwa zakładziki za 2,50zł 
02-22-24-27
09-10-35-53
Ot tak sobie
09-10-35-53
Ot tak sobie

Użytkownik brazowy dopisał wyniki Multi Multi - 03,04,09,12,14,20,27,28,29,41,44,46,48,53,59,64,72,73,74,80 - Plusem jest liczba: 20
dziś wirtualnie w typowaniach tylko 3/10...w realu przerwa technicznaPO 35 losowaniach posuchy liczba 3 znowu rozpoczęła swój marsz.W tym tygodniu nie powinna strajkować .I znowu ta 4 dziś rano.Może tą 4 totalizator "podkłada"wtajemniczonym jako pewniaka.4 jest naprawdę podejrzana.Rachunek prawdopodobieństwa zawodzi tu na całej linii.

koszmar,wampir chciał mnie dopaść we śnie,na początku przypominał kobietę,ale pózniej zmienił płeć i miał ponad 2metry wzrostu,pazury i kły.broniłem się linijka i się obudziłem.
prawdopodobnie naczelny z piekła lucyper dostał przepustkę na ziemię i teraz szaleje ze swoją bandą i wszystko jest możliwe
podaję jaką muzykę lubią demony,hałaśliwą pełną wrzasku i krzyku i jęków

Witam serdecznie.
Piszę tutaj do wszystkich z ogromną prośbą, niektórzy już czytali tutaj moje wpisy, ale widzę, że nowe osoby się pojawiły i liczę na pomoc z waszej strony. W kwietniu skręciłem kolano, wyłupało mi się kawałek łękotki i zerwały się więzadła krzyżowe moje leczenie jest bardzo kosztowne potrzebuję pieniędzy. Czy ktoś z was okaże choć trochę skruchy i przeleje mi jakieś pieniążki na konto?? Każdy grosz się dla mnie liczy dziękuję
Piszę tutaj do wszystkich z ogromną prośbą, niektórzy już czytali tutaj moje wpisy, ale widzę, że nowe osoby się pojawiły i liczę na pomoc z waszej strony. W kwietniu skręciłem kolano, wyłupało mi się kawałek łękotki i zerwały się więzadła krzyżowe moje leczenie jest bardzo kosztowne potrzebuję pieniędzy. Czy ktoś z was okaże choć trochę skruchy i przeleje mi jakieś pieniążki na konto?? Każdy grosz się dla mnie liczy dziękuję
hosiu pamiętaj trzymaj maskotkę pod podwójnym wełnianym kocem i dokarmiaj słodyczami
czekam na ojca Pio ale sie nie chce pojawiać,widać ktoś go blokuje i nie może opuszczać nieba
łobuzy wypuścili trójkę kiedy na nią nie grałem,a na dodatek połączyli ją z 27,28 jak miałem na starym kuponie

Witam do hipopotana skreśl swoie liczby z daty urodzenia ten wampir to osoba która będzie jakaś mała przy losowaniu i złapie twoie liczby.
tomdance1804
jakbymiał to nie ma sprawy, ale teraz to nawet na fajki brak
ale jak wygram to nie ma sprawy
jakbymiał to nie ma sprawy, ale teraz to nawet na fajki brak
ale jak wygram to nie ma sprawy
trójeczka po remoncie to teraz pewni co losowani będzie 

przestrzegam przed oglądaniem horrorów,bo pozniej trzeba spać przy zapalonym świetle,a jak kiedyś napisano przy niektórych pracowali szataniści.Koszmary zakodują się w mózgu i będą przechowywane w pamięci

specjalnie niektóre filmy mają stępić wrażliwosć u ludzi,aby stali się obojętni na zło

przy okazji pozdrawiam kota jandzi,życzę mu dużo myszy na obiad,chociaż nie wiem czy nie odzywia się suchą karmą
swiat jest pokręcony w normalnym wystarczyło by pogadać z kotką i kotami aby dali jej spokój i problem bez weteryniarza by się rozwiązał.
adam i ewa odpoczywali w raju,kiedy lucyper wypędzony z nieba spadł na ziemię,wściekły i przez jedno głupie jabłko w raju wszyscy ludzie muszą cierpieć
jest pytanie po co ewa rozmawiała z tym
i dlaczego dała się skusić
i dlaczego dała się skusićgdyby chociaż ten
ukazał się jako piękny mężczyzna,ale rozmawiać z wężem,po prostu trudno zrozumieć kobiety
ukazał się jako piękny mężczyzna,ale rozmawiać z wężem,po prostu trudno zrozumieć kobietyhipopotan- wszystko wporządku??
nie podoba mi się to, że gadasz sam ze sobą
nie podoba mi się to, że gadasz sam ze sobą
dawniej niektórzy ludzie byli zdrowi bo zyli po klikaset lat,widać jedzenie było dobre
Nie mogę za wiele powiedzieć na ten temat bo jestem zbyt młody, ale rodzice i ogólni wszyscy starsi ode mnie też tak mówią

nie rozumiem dlaczego jak dawid nakłoniony przez tego
zaczął spis ludności,to od razu wyszła plaga od Boga i musiał wybierać karę jakie zaproponował prorok ,i padło wtedy od zarazy chyba kilkaset tysiecy ludzi
zaczął spis ludności,to od razu wyszła plaga od Boga i musiał wybierać karę jakie zaproponował prorok ,i padło wtedy od zarazy chyba kilkaset tysiecy ludziHaha no ja Ci tego nie wyjaśnie bo nie zajmowałem się i nie zastanawiałem nigdy nad czymś takim
raczej zajmuję się bardziej obcnym światem
raczej zajmuję się bardziej obcnym światem
z tego wniosek,że nie jest obojętne co robią ludzie,jezeli robią coś złego to może mieć to wpływ na innych,bo wtedy Bóg uwalnia demony z łańcuchów i robią szkody na ziemii
Cześć
ja gdybym miał spotkanie z Bogiem to tylko za jedną rzecz bym go chciał udusić
za to dlaczego po to stwarza tyle ludzi?? Czemu dziei chodzą głodne po ulicach
dlaeczego nikt nie reaguje na ból innych?? Powinien stworzyć ludzi doskonałych. Nie wiem jak kto ale jak widzę takie głodne czy kalekie dziecko czy nawet starszą osobę to aż mnie coś trafia... Pomagam jak mogę...
ja gdybym miał spotkanie z Bogiem to tylko za jedną rzecz bym go chciał udusić
za to dlaczego po to stwarza tyle ludzi?? Czemu dziei chodzą głodne po ulicach
dlaeczego nikt nie reaguje na ból innych?? Powinien stworzyć ludzi doskonałych. Nie wiem jak kto ale jak widzę takie głodne czy kalekie dziecko czy nawet starszą osobę to aż mnie coś trafia... Pomagam jak mogę...jest opisany w książce przykład,jak żona miała męża pijaka który ją ciągle bił i modliła się do Pio o pomoc i kiedyś temu człowiekowi ukazał się Pio i mu nagadał,ten się zdenerwował skąd w jego domu zakonnik,a pózniej pojechał do Pio i uległ zmianie.Czyli Pio był potrzebny na ziemi,a jak go brakuje to jest więcej demonów.
wszystko przez jedno jabłko ewy,a na wiele pytań nie ma odpowiedzi
Tomdance1804 >> coś dla ciebie.
www.zlotarybka.pl
www.zlotarybka.pl
ja tam ogólnie w to wszystko chwilami nie wierzę... człowiek się modli modli i modli i nic z tego...
Wędrowca netowy - widzę że człowiek który ma kamyczek zamiast serca
czytałem wczoraj to wszystko i nieźle jeździsz po tych ludziach mam na myśli sam9 i to tomdance czy jakoś tak.
czytałem wczoraj to wszystko i nieźle jeździsz po tych ludziach mam na myśli sam9 i to tomdance czy jakoś tak.kiedyś sprytna cyganka wykorzystała to,że hipcio nie mógł się schylić bo go bolał kręgosłup i porwała mu pieniążki z kieszeni,te okrutne oszustwo zabolało hipcia
To prawda:| nie nawidzę jak mnie ktoś oszukuje. Ale możecie sie śmiać że jestem głupi i naiwny czy coś ale wziąłem wczoraj z forum numer tego chłopaka i mu kilkaset złotych przelałem na konto. Jeśli jest chory to mam spokojne sumienie że pomogłem a jak oszust to on już na pewno to odcierpi

w telewizji mówiono,ze koty jedzą małymi porcjami,czyli jak np.ma 20 myszy na obiad to zje jedną a inne trzyma na pozniej
A niech sobie działają
jak pieniądze mam to pomagam
czasami i alkoholikowi trzeba pomóc bo bez kieliszka wódki może się wykończyć.
jak pieniądze mam to pomagam
czasami i alkoholikowi trzeba pomóc bo bez kieliszka wódki może się wykończyć.183074. status hipopotan 2010-11-15 (17:18)
w telewizji mówiono,ze koty jedzą małymi porcjami,czyli jak np.ma 20 myszy na obiad to zje jedną a inne trzyma na pozniej
---------------------------------------------------------------
...oczywiście w zamrażalniku, a potem je przyrządza i odgrzewa na mikrofalówce

---------------------------------------------------------------
...oczywiście w zamrażalniku, a potem je przyrządza i odgrzewa na mikrofalówce

Tak myślałem, ze po tym co napiszę, od razu będzie masa chetnych na pieniądze
ale ZELUS
ale ZELUSTutaj są też jeszcze inni
ja chwilowo się wyczyściłem z kasy, tzn nie do końca ale mi też się może coś stać więc dla siebie też muszę mieć odłożone.
ja chwilowo się wyczyściłem z kasy, tzn nie do końca ale mi też się może coś stać więc dla siebie też muszę mieć odłożone.tomdance1804
Przyjacielu, posłuchaj mnie bardzo uważnie. Historia choroby jaką opisujesz- jest leczona z NFZ- więc wystarczy, że dostaniesz skierowanie od lekarza internisty na leczenie bezterminowe a miejsce napewno się znajdzie.
Osobiście uważam, iż Ty jak i tomcio13 jesteście tą samą osobą o różnych nikach- aby zasiać propagandę "niesienia pomocy"- niestety są tutaj również ludzie myślący a taki sposób wyłudzania pieniędzy kfalifikuje się pod oszustwo. Do momentu kiedy nie zobaczę dokumentacji medycznej- będąc szczery- jesteś dla mnie jak i dla 95% osób czytających Twoje posty- zwykłym OSZUSTEM.
Polska mentalność oraz niestety w tym przypadku naiwność nie zna granic.
Nic dodać nic ująć.
Pozdrawiam wszystkich z wyjątkiem tomcio13
Tomek
Przyjacielu, posłuchaj mnie bardzo uważnie. Historia choroby jaką opisujesz- jest leczona z NFZ- więc wystarczy, że dostaniesz skierowanie od lekarza internisty na leczenie bezterminowe a miejsce napewno się znajdzie.
Osobiście uważam, iż Ty jak i tomcio13 jesteście tą samą osobą o różnych nikach- aby zasiać propagandę "niesienia pomocy"- niestety są tutaj również ludzie myślący a taki sposób wyłudzania pieniędzy kfalifikuje się pod oszustwo. Do momentu kiedy nie zobaczę dokumentacji medycznej- będąc szczery- jesteś dla mnie jak i dla 95% osób czytających Twoje posty- zwykłym OSZUSTEM.
Polska mentalność oraz niestety w tym przypadku naiwność nie zna granic.
Nic dodać nic ująć.
Pozdrawiam wszystkich z wyjątkiem tomcio13
Tomek
ukladaj puzzle i wygraj kase http://puzz.org.pl/?p=RKAJ7VuGzyyK
tomek z legnicy - masz kolego bujną wyobrażnie. Może i jestem zwykłym tempakiem i nie wiem co leczy NFZ i co nie bo mnie to nie interesuje. Nie każdy musi wierzyć we wszystko więc to Twoja sprawa. A co do Zelus jak już mówiłem pomogłem komuś a do 25 do wypłaty troszkę czasu. nie mam pewności że oddasz wiec cóż.