Wpisy 1 828 939 – 1 829 038
10 grudnia 2013 14:53 → 10 grudnia 2013 17:54, 100 wpisów
zobacz andi, gdziejest 3,13 a gdzie 7,21:
http://waluty.com.pl/calcs/gann.php
grałem tydzien na 1,3,13,31,57 a poleciały teraz, jak jest na nie okienko 2x3/5 z 1,7,21,43,73
http://waluty.com.pl/calcs/gann.php
grałem tydzien na 1,3,13,31,57 a poleciały teraz, jak jest na nie okienko 2x3/5 z 1,7,21,43,73
kondi, bo to ts jest ustawione i wyczaili, ze to nie grasz i bach
nie, to zwykłe pozycje, ale....możesz sprawdzić, czy jak podstawisz tam daty to cos wyjdzie...mozliwosci od groma
Cześć ale lipa znowu 2/5 bo byłem odhaczyć się w GOKU i zapytałem się o staż w urzędzie to powiedzieli że pieniądze powinni dostać pod koniec stycznia, luty do kwietnia i że w końcu ja też otrzymam pieniądze ze stażu jak będę w gimnazjum z woźnym pracować pewnie. A wy ile trafiliście dzisiaj w Multi Multi a macie może jakoś metodę żeby podwyższyć % szans trafienia 5/5 ?
dzisiaj kulminacja dla 1,3,13,31,57 wiec albo bedzie, albo cos wiecej niz 3/5 z 1,7,21,43,73, albo duuupa
Cześć ale lipa znowu 2/5 bo byłem odhaczyć się w GOKU i zapytałem się o staż w urzędzie to powiedzieli że pieniądze powinni dostać pod koniec stycznia, luty do kwietnia i że w końcu ja też otrzymam pieniądze ze stażu jak będę w gimnazjum z woźnym pracować pewnie. A wy ile trafiliście dzisiaj w Multi Multi a macie może jakoś metodę żeby podwyższyć % szans trafienia 5/5 ?
angierski
1828880. ->
w sumie i na takie odpowiedzi też liczyłem
jeśli chodzi o mnie - cóż - nie jestem całkiem pewien
nie wysłałem dziesiątki, a przecież - mogła by być - nie ?
jednak - skromnie n i e wysłałem i b e z plusa
nie wysłałem dziesiątki, a przecież - mogła by być - nie ?
jednak - skromnie n i e wysłałem i b e z plusa
a co tam w zdrapkach słychać ?
<pokręcił głową>
tak sądziłem ...
pozdrawiam panie Maćkulotto i obserwanci z kwatery, bez cmokasów, i miziania - sami widzicie - jest -
ba - strajk się nawet szykuje
<pokręcił głową>
tak sądziłem ...
pozdrawiam panie Maćkulotto i obserwanci z kwatery, bez cmokasów, i miziania - sami widzicie - jest -
ba - strajk się nawet szykuje
Witam ponownie zacne grono
weszły moje liczby z mojego koszmaru...
Gdybym nie była zachlanna i nie dopisywala na siłę, to bym więcej ugrała, a tak to 5/10 z moich wczorajszych typów... W szoku jezdem... Szkoda że rzadko snię...
weszły moje liczby z mojego koszmaru...
Gdybym nie była zachlanna i nie dopisywala na siłę, to bym więcej ugrała, a tak to 5/10 z moich wczorajszych typów... W szoku jezdem... Szkoda że rzadko snię...
Szanowny robalu mam na jednym kuponie 27 razem z 15,16 moimi pewniakami
Miłego popołudnia.
A wieczoru jeszcze milszego.
Użytkownik krzyho0661 dodał nowy komentarz w dziale Zdrapki
http://muzyka.interia.pl/pop/news/sylwia-grzeszczak-czeka-na-swojego-ksiecia-teledysk,1958791,50
Może być. Ona w ogole ma takie "normalne" piosenki. Takie co mozna sluchac bez morderczych rządz wyrzucenia radia przez okno...
Odnośnie muzyki, to jestem wk... zdenerwowana, bo nie ma w eterze mojej ukochanej Eski Rock, a ani nie jestem warszawianka, ani też(jak to określają) sloikiem, żeby dostąpić zaszczytu słuchania przez radio... Musialabym przez net, a moje połączenie jest zj... daremne. Więc mam nerw, bo antyradio ani roxy mnie jakoś nie pociągają.
Buuu.
Buuu.
Ot, takie biznesowe zagrywki, oddali częstotliwości ER radiu Vox, które serwuje hity w stylu Macarena czy też Ona tańczy dla mnie...
krysieńko i podrzuć 3/3- akurat brakuje mi trzech liczb do pukonu
Dobra. 19,20,22,28,46. Wsiadam w czołg. Jade ograć TS z paru zlotych.
Witam wszystkich co myslicie o
6,14,44,46,49,55,57,66,77,80chcę wybrać 5
6,14,44,46,49,55,57,66,77,80chcę wybrać 5
Moje na dziś liczby "na fali"40,74,58,7,30 i najdłużej oczekiwane: 14,33,3...
Kaza39 myslisz o 5-cyferce niech bedzie dzieki
jagawisia 2013-12-09 14:54:32
NIE BĘDĘ TYPOWAŁA I GRAŁA BO Ts OSZUKUJE
Chyba zmieniłaś zdanie ??
NIE BĘDĘ TYPOWAŁA I GRAŁA BO Ts OSZUKUJE
Chyba zmieniłaś zdanie ??
3,33 dawno niewpadaly ale 40-ki kusza
emerytka
emerytka
Marcinek
zamit....ale Ty mówiłeś ..już miesiąc temu...nie zwróciło by się
zamit....no przedwczoraj też.....już od miesiąca o niej pisałeś
zamit gdzies ty był jak cie nie było??? czekałam na podpowiedzi...
co na wieczór masz bo już sie puściłam..???
isia graj na 3,6,9 jak ci powiem
ja obstawie za 20 zl ta trojke mowie ci wejdzie na 100 %
ja obstawie za 20 zl ta trojke mowie ci wejdzie na 100 %
halapek tak ale ona wchodzi co 3 miesiace zobacz statystyki musiala sie pojawic
zamit dzis miałam 4/8 i tak mi sie podobają te cyferki ze puściłam na wieczór to samo...
zamit jak wypaczyłes to 1,4,7? wczoraj normalnie ręce mi opadły...
ja mam 5 i 10 ale osobno...
halo tu ziemia jest tam kto???halo mówi sie...
isia poprostu mam pewien sposob na trojki to jest sposob mojego ojca
isia to jes tak jezeli wchodzi 1,7 1,4 ,4 ,7 ti sa same duze licZby
czyli bez1-10 to wchodzi najblizej trojka jakie jest wystapoemie tylch liczb czyli 1,4,7
czyli bez1-10 to wchodzi najblizej trojka jakie jest wystapoemie tylch liczb czyli 1,4,7
zamit to ja poprosze ten sposoób na gg lub na meila jak nie mozesz tu...
jak sa 3 losowania bez malych to ni ema bata zeby nie bylo tej trojeczki
staremu nie wypłacili nadgodzin i normalnie na świeta obierki beda...
isia daj spokoj ja dostalem 1000 zl wyplaty i jeszcze obelgi dzisiaj w moja strone szly ale to dluga historia
zamit mnie zjada bank bo kredyt wzięty...wiesz co to znaczy ...jak zostanie na chleb to dobrze jak nie to ich to nie interesi...wszedzie to samo...