Wpisy 1 828 901 – 1 829 000
10 grudnia 2013 14:35 → 10 grudnia 2013 17:15, 100 wpisów
kondi...ja mysli Twoje porządkuje???przecież nie podawałeś mi cyfr
ale Ula odkąd pamiętam, tak strzelamy do siebie tymi samymi liczbami ale z jednodniowym poslizgiem
kondi...ucze sie wsłuchiwać w siebie..Myśl jest twórcza
tak jak w piśmie pisze
pierwsze było słowo
tak jak w piśmie pisze
pierwsze było słowo
kusi mnie jedna z 5/5 z moich stałych 1,7,21,43,73...co myslisz, bo osatatio najbardziej aktywna jest
no może i tak być andi ,***a nie moge sie wstrzelić..jakbym stał po drugiej stronie lustra
zobacz andi, gdziejest 3,13 a gdzie 7,21:
http://waluty.com.pl/calcs/gann.php
grałem tydzien na 1,3,13,31,57 a poleciały teraz, jak jest na nie okienko 2x3/5 z 1,7,21,43,73
http://waluty.com.pl/calcs/gann.php
grałem tydzien na 1,3,13,31,57 a poleciały teraz, jak jest na nie okienko 2x3/5 z 1,7,21,43,73
kondi, bo to ts jest ustawione i wyczaili, ze to nie grasz i bach
nie, to zwykłe pozycje, ale....możesz sprawdzić, czy jak podstawisz tam daty to cos wyjdzie...mozliwosci od groma
Cześć ale lipa znowu 2/5 bo byłem odhaczyć się w GOKU i zapytałem się o staż w urzędzie to powiedzieli że pieniądze powinni dostać pod koniec stycznia, luty do kwietnia i że w końcu ja też otrzymam pieniądze ze stażu jak będę w gimnazjum z woźnym pracować pewnie. A wy ile trafiliście dzisiaj w Multi Multi a macie może jakoś metodę żeby podwyższyć % szans trafienia 5/5 ?
dzisiaj kulminacja dla 1,3,13,31,57 wiec albo bedzie, albo cos wiecej niz 3/5 z 1,7,21,43,73, albo duuupa
Cześć ale lipa znowu 2/5 bo byłem odhaczyć się w GOKU i zapytałem się o staż w urzędzie to powiedzieli że pieniądze powinni dostać pod koniec stycznia, luty do kwietnia i że w końcu ja też otrzymam pieniądze ze stażu jak będę w gimnazjum z woźnym pracować pewnie. A wy ile trafiliście dzisiaj w Multi Multi a macie może jakoś metodę żeby podwyższyć % szans trafienia 5/5 ?
angierski
1828880. ->
w sumie i na takie odpowiedzi też liczyłem
jeśli chodzi o mnie - cóż - nie jestem całkiem pewien
nie wysłałem dziesiątki, a przecież - mogła by być - nie ?
jednak - skromnie n i e wysłałem i b e z plusa
nie wysłałem dziesiątki, a przecież - mogła by być - nie ?
jednak - skromnie n i e wysłałem i b e z plusa
a co tam w zdrapkach słychać ?
<pokręcił głową>
tak sądziłem ...
pozdrawiam panie Maćkulotto i obserwanci z kwatery, bez cmokasów, i miziania - sami widzicie - jest -
ba - strajk się nawet szykuje
<pokręcił głową>
tak sądziłem ...
pozdrawiam panie Maćkulotto i obserwanci z kwatery, bez cmokasów, i miziania - sami widzicie - jest -
ba - strajk się nawet szykuje
Witam ponownie zacne grono
weszły moje liczby z mojego koszmaru...
Gdybym nie była zachlanna i nie dopisywala na siłę, to bym więcej ugrała, a tak to 5/10 z moich wczorajszych typów... W szoku jezdem... Szkoda że rzadko snię...
weszły moje liczby z mojego koszmaru...
Gdybym nie była zachlanna i nie dopisywala na siłę, to bym więcej ugrała, a tak to 5/10 z moich wczorajszych typów... W szoku jezdem... Szkoda że rzadko snię...
Szanowny robalu mam na jednym kuponie 27 razem z 15,16 moimi pewniakami
Miłego popołudnia.
A wieczoru jeszcze milszego.
Użytkownik krzyho0661 dodał nowy komentarz w dziale Zdrapki
http://muzyka.interia.pl/pop/news/sylwia-grzeszczak-czeka-na-swojego-ksiecia-teledysk,1958791,50
Może być. Ona w ogole ma takie "normalne" piosenki. Takie co mozna sluchac bez morderczych rządz wyrzucenia radia przez okno...
Odnośnie muzyki, to jestem wk... zdenerwowana, bo nie ma w eterze mojej ukochanej Eski Rock, a ani nie jestem warszawianka, ani też(jak to określają) sloikiem, żeby dostąpić zaszczytu słuchania przez radio... Musialabym przez net, a moje połączenie jest zj... daremne. Więc mam nerw, bo antyradio ani roxy mnie jakoś nie pociągają.
Buuu.
Buuu.
Ot, takie biznesowe zagrywki, oddali częstotliwości ER radiu Vox, które serwuje hity w stylu Macarena czy też Ona tańczy dla mnie...
krysieńko i podrzuć 3/3- akurat brakuje mi trzech liczb do pukonu
Dobra. 19,20,22,28,46. Wsiadam w czołg. Jade ograć TS z paru zlotych.