Wpisy 1 828 577 – 1 828 676
10 grudnia 2013 13:19 → 10 grudnia 2013 13:48, 100 wpisów
Lilka ta codzienna monotonia puszczania sie ... żeby z tego gruba kasa była to by mnie to kręcilo nie wiem jak Ciebie
rozbebeszy,flaczki będą na kolację a łeb za płot wypintoli chociaż nieniektórzy lubią głowiznę
DW...a myślisz,żemnie nie wkierwia jak mi 4 zeta albo 8 wpadnieteż szału dostaję i zaczyna mnie nudzić ale tylko do tego czasu do kiedy znowu nie usiąde do liczb,potem mnie już nie nudzi
A z liczbami jak tam panie,panowie
?
Ja licze na tą trójke 65,66,67 oraz 5,6,8
?
Ja licze na tą trójke 65,66,67 oraz 5,6,8
Juliusz....z liczbami różnie,już nie wiadomo jak tego szmaciarza Ts w rogi trzepnąć
Lilka a ja myslalem ,że Ty tsa grubo kosisz taka ostra panienka
grryyyy
grryyyy
DW..ja jadłam,nawet dobry a z owczej wadżajenki rezygnuję Ty świnko
DW..jak sam nie zarobisz to Ts menda raczej Ci nie da a jak da to wytarga to potem od Ciebie
ogólnie niby bycze kule też dobre - ktoś mi mówił ale jakoś tak mi marnie to na talerzu wygląda
hehe to prawda Liluś dlatego jak wygram 14 zeta to max za 2.50 gram nie wiem jak oni to robią świnie podle
DW..oj tam zaraz marnie,widocznie zamało tych kulek miałeś na talerzu
kepalah...wpisałam swoje na TAk ,tzn podejrzane i nie rezygnuj z prowadzenia wątku.
no bez tego ani rusz jak to u faceta , może nie mieć ręki nogi ale Uja musi mieć
DW....nie chciałbyś do grupy D dołaczyć na forum bo tam jednej osoby brakujeale musisz typować codziennie na 14:00 i na 21:40
lali....wkierwiają mie kudzie...co Ci karwa piszą że najlepiej jak byś podał 80 liczb...zawsze będziesz miał 20...pewnych.......podawałem w granicach 40 paru sztuk....bo przeważnie zawsze mam w nich od...10...do 15...trafionych.....u siebie mam ich zawsze mniej......ale wiesz....najlepiej jak by im podał gotowca .....20/20.....to wtedy może by Cię szanowaki.....albo też nie
Witam. Siedzę se u mechanika, czekając na swoją kolej i zdrapuje kalendarz adwentowy. I na szczęście mi sie piątak zwrócił... Bo by był dym...
kepalah..miej na to wyjechaneLudzie by chcieli żebyś im najlepiej podał 20/20.Wtedy to byś dopiero miał odsłon,nie opędziłbyś się.Prowadź temat i nie przejmuj się.Tak łatwo sięnie poddawaj,kilka negatywnych słow to jest pikuś.Rób swoje i już a ja tam też będę te swoje podejrzane wpisywać na losowanka
lali...a jak zrobić ,,,żeby nie mieli ...możliwości wpisów...??
DW..ale podaj pewniaka bo zanim Cię Pasko dopisze to ja musze wpisać
kepalah..musisz się do Pasko zwrócić o to,żebyś tylko Ty mógł i JAdodawać wpisy
lali....i tak ....zrobię...ale dopóki pasko mi nie przerobi.....nie zapodam.....
kepalah...napisz do niego to na pewno Ci zrobi tak,że nikt więcej nie odda wpisu
kepalah..i nie ma się czym przejmować bo jak ja bym miała się przejmować to musiałabym niektórych zabić,zakopać,odkopać i znowu zabić itd,a ja mam w dupie,to tylko zabawa więc nie masz się czym przejmować,jak komuś nie pasi to niech tam nie zagląda
dziewczyny ja chcę z Wami w krzaki tylko takie bez kolców z wiadomych przyczyn
Liluś zależy jak to rozumieć takie na południu ??? no czasami tak
ale takie o jakich Wy piszecie to nie mam pojęcia
ale takie o jakich Wy piszecie to nie mam pojęcia