Wpisy 1 827 339 – 1 827 438
9 grudnia 2013 15:17 → 9 grudnia 2013 17:49, 100 wpisów
pisalem ze moze byc powtorka 1,4,7 ;/
ale tak bez przekonania a jednak wlazla
ale tak bez przekonania a jednak wlazla
angierski, you frighten me..."it's not the end and not the begining"... so where we are?
agatko mnie ostatnio tez nic nie wchodzi...chciałabym cos większego na święta...ale kiepsko typuje...a zawsze sama z uporem maniaka skreslam kupony...
gaja don't worry about it, we look for good road to a destiny
agatko słusznie mamy piękny język...duzo głosek sycząco-szumiących
gaja
mam dwoje dzieci co "wladaja" i j. niemieckim i angielskim
jedno uczylo w szkole ale ja nie
mam dwoje dzieci co "wladaja" i j. niemieckim i angielskim
jedno uczylo w szkole ale ja nie
agatko ja tam średnio po angielsku, trochę po niemiecku..no i miałam jeszcze przez 3 lata łacine ale mało pamiętam...niestety..
sama próbowałam uczyc sie włoskiego ale zaniedbałam to...moze kiedys zapisze sie na kurs..chciałabym...
agatko musze uciekać, moje typy to 39 i 69...ale jak wczesniej piałam nie mam spektakularnych sukcesów w typowaniu...moze jocia wpadnie i pomoze ...
Miłego popołudnia.
ktoś zna tę stronę http://xn--jakwygra-78a.pl/jak_wygrac_w_lotto.html
triset
z takich małych, to ja, to mam takie tyci tyci marzenie
żeby kiedyś jakie zwarcie było, czy jakiś kod się wziął i zakradł, czy cuś i się /oj, choćby tylko na pól godziny hehe/ powyświetlały adresiki i to nawet nie po całości wystarczy mi takie, jak w ramach wypintalania trolli i innego ś***a samo sobie laurki piszącego, albo nie majacego odwagi i klonujacego się na różnych stronach już leżą - ot takie trzy czware, ale by była jazda
z takich małych, to ja, to mam takie tyci tyci marzenie
żeby kiedyś jakie zwarcie było, czy jakiś kod się wziął i zakradł, czy cuś i się /oj, choćby tylko na pól godziny hehe/ powyświetlały adresiki i to nawet nie po całości wystarczy mi takie, jak w ramach wypintalania trolli i innego ś***a samo sobie laurki piszącego, albo nie majacego odwagi i klonujacego się na różnych stronach już leżą - ot takie trzy czware, ale by była jazda
zawsze wygrywają w zdrapkach nowe nicki i zawsze nowe nicki maja pytania "dziwne"
taaaaa, no bo wiesz - część, to Chopaki z Targowej, czy kolektorzy z dziurą w kieszeni, bo wiesz - taki produktplajsment
jasne jasne
no - nie wychwyci wszystkiego ...
... pewne osobniki, jak u Karola choćby było widać - zapobiegawczo i nauczone doświadczeniem walą kociopały różne z fona, ale, co by wpadło w stany zadziwienne, to by wpadło
a u takiego StaśkaWynalazcy - zefirek, wicherek, czy kaskada, albo wodospadzik ...
z siłą...
jasne jasne
no - nie wychwyci wszystkiego ...
... pewne osobniki, jak u Karola choćby było widać - zapobiegawczo i nauczone doświadczeniem walą kociopały różne z fona, ale, co by wpadło w stany zadziwienne, to by wpadło
a u takiego StaśkaWynalazcy - zefirek, wicherek, czy kaskada, albo wodospadzik ...
z siłą...
a nie wiesz przypadkiem ? - w zdrapkach jest ten okres karencji ?
czy na świeżo wbija i drapnął ? znaczy - ma dubeltowego farta - dziś wszedł i dziś ma farta w drapadełkach ?
czy na świeżo wbija i drapnął ? znaczy - ma dubeltowego farta - dziś wszedł i dziś ma farta w drapadełkach ?
też jutro spróbuje szczęscia w lotto dzis tylko trzy zakładziki na mm
Owszem - przyznaję, czasem, jak to trochę mniej zawijam...
to wiesz - umówmy się - jak po dziesiątym nie dojdziesz - daj mi jakoś znać, myknę na szybko i przełożę na po ludzku - bardziej taki ogólniezrozumiały
to wiesz - umówmy się - jak po dziesiątym nie dojdziesz - daj mi jakoś znać, myknę na szybko i przełożę na po ludzku - bardziej taki ogólniezrozumiały
jak nic nie powiedział tez by było bo ja kupona na łoczka nie widział
tak szczerze - masz pokusę jutro mocniej coś pograć w mini ? po tym z soboty ?
a kasa na prezenty dla dzieci no bo chrzestny jestem,,,był mikołaj były urodzinki małego no i 24 coś pod choinke no i nowy rok to po co z bankomatu szarpać zarobione jak mozna tymi "łatwymi" poszaleć
dokładnie...
Taką osobę tu poznałem, nie z bajkopisarzy... Wspomniała mi /na pw/ o kimś, co wyjął 10/10 - na starych zasadach, na swój sposób 'łatwiej' było ... 100 tysia ...
w pół roku - i oddał "pożyczkę" teesowi i
...
Taką osobę tu poznałem, nie z bajkopisarzy... Wspomniała mi /na pw/ o kimś, co wyjął 10/10 - na starych zasadach, na swój sposób 'łatwiej' było ... 100 tysia ...
w pół roku - i oddał "pożyczkę" teesowi i
...