Wpisy 1 827 239 – 1 827 338
9 grudnia 2013 13:57 → 9 grudnia 2013 15:14, 100 wpisów
dotam...no powoli już trzeba zamawiać świniaka tu nie maśmiechów chichów
Gracz z miejscowości Kraków wydrapał wysoką wygraną w zdrapce Słodkie Święta
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
to nie naszyjnik tylko międzycycnik
Użytkownik multipasko dopisał wyniki multi multi
01,04,07,20,23,26,30,34,35,36,40,41,43,50,54,56,60,61,65,79
Plusem jest liczba: 20
01,04,07,20,23,26,30,34,35,36,40,41,43,50,54,56,60,61,65,79
Plusem jest liczba: 20
Użytkownik zorro88 trafił 7/10 w typowaniu Multi Multi
Wygranym
Dla Januszka już teraz
3/6 3/5x2 4/10 5/10 xxx jest zwrot i jeszcze zostało, pewniaki wchodzą, ale zamiast ufać swoim pewniakom to dokładam inne
Witam No w końcu coś grubszego pod Mikołaja weszło Pijemy
Dziękuję wszystkim i smacznego
Dziękuję wszystkim i smacznego
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 110 000 zł
Powiem tak ta ....wa co losowała to ...j i cały Ts yo pazerna suka .....wa
Ts. złodIejska mafia jak nie ma zysku 200% ni uja nie daje wiekszej ilosci wygrac lecz urwiska jeszcze troszkie wszyscy zaczniemy grac q gry Uni Europwjskiej i uj Minisyrowi w upcie po gardło pirqnciw wipitolony kujku.
Tusk k.......wa pozwolisz grać w gry. w Uni Europejskiej. sknero Oszukańczy Rudy Tusku
no ja już gram długo ,i w tamtym roku wygrywałam ,a w tym roku g....
greg Ty narzekasz???? Wszak co losowanie Ania kreśli Ci 8/10 wiec o co kaman?
ja narzekam bo to jawne oszustwo i mam w d...jak mnie zablokują
jagawisia skoro dobrze wiesz ,że jawnie Cie okradaja to po co grasz???
O godz. 14 było tak:
1. Test MM "A" - 6/20.
2. Test MM "B" - 8/20.
.............................................................
W obu testach trafiłem łącznie 14 liczb z wylosowanych 20.
Trafiony był także Plus.
..............................................................
1. Test MM "A" - 6/20.
2. Test MM "B" - 8/20.
.............................................................
W obu testach trafiłem łącznie 14 liczb z wylosowanych 20.
Trafiony był także Plus.
..............................................................
nie o to idzie to jest fart lecz statystyki TS Same o sobie twieedza dy......ja graczy a jak pozwoli .....Tusk i jego ministry zarobi Ys wiecej na necie o 99% więc czemu nie pozwola grac w Uni Fałszywe Rude i kłamliwe szkoda gadać kłamca i oszust gdzie TUSKU IRLANDIA GDZIE ZIELONA WYSPA KŁAMCO OSTAYNIA TWOJA KADENCJA POTWM KRYMIMAŁ ROSDAŁEŚ POLSKI MAJ
WN ..kiedyś mi twój test pomagał bo był na nie dałam swoje liczby obok i było,teraz jest tyle w tym na tak że to utrudnia
slawek putasz nienormalnie gramy bo nam kasy brak a ty urwa co nie grasz ?
sławek i jakie karwa co losowanie 8/8 chcesz mnie w......cić. jestem zazwyczaj spokojny ale nie nqginaj
Agatkaa
Sławek
Sławek
greg jasne ,ze gram ale nie piernicze sobie po rozumie ,że dzisiaj nie wygralem bo Ruda Pani z pod latarni jak ja nazwales nie dala wygrac albo ze to wina Tuska
agayka bo urwia mnie taka gqtka jak twn milioner emeryt urwa zawsze miliony u buka wygrywa. uf i szkoda go zwać
Pewnie zes sie wnerwił jak poslales za 200zl i g... wpadlo jeszcze nie zapomnil Ani pasem po tylku przylac i nara
bo oni zamiast nawijać przy losowaniu to by sami ręką kulki nam wyciągali było by lepiej
slawek jeszcze slowo o mijej Ani a w...... rwie ci w łeb a Pasko da mi banana zapomnij uju o mnie ok
slawek
siemasz i jak ? znalazłeś te mapki ? zobacz w zaawansowane - do różnych gier tam leąą - czasem stosuję takie 'przesunięcie' - patrzę w germańską, albo u dżemojadów i "jadę" z tego, co by niby miało wynikać - u Nas
siemasz i jak ? znalazłeś te mapki ? zobacz w zaawansowane - do różnych gier tam leąą - czasem stosuję takie 'przesunięcie' - patrzę w germańską, albo u dżemojadów i "jadę" z tego, co by niby miało wynikać - u Nas
slucha uju ani slowa wiecej o mnie i k Ani utasie p.....ny nie pisz wievej bo razem dostaniemyburwo bana ok pa gon sie
Robal_36 witaj mam znalazlem w czoraj dzieki Tobie
I ide bo mnie wnerwil
I ide bo mnie wnerwil
greg nie rozumiem skąd Twoje pretensje do Pasko? wyluzuj trochę...szkoda zdrowia wiadomo ze co dzien sie nie wygrywa...
slawek
spookoo looziik poowoo
gaja
jeśli jednym - -> 4 zeta - koszt, to zawsze do przodu
spookoo looziik poowoo
gaja
jeśli jednym - -> 4 zeta - koszt, to zawsze do przodu