Wpisy 1 825 680 – 1 825 779
8 grudnia 2013 12:56 → 8 grudnia 2013 13:22, 100 wpisów
57
jagawisia blisko mnie 3 km --czeladz-piaski
nasa lili.
max jutro skonczy 3
ha ha ha kobiet o wiek się nie pyta ale jeszcze na chodzie jestem
jadzia nie smigana
jaga ok ..bo to własnie był pewniak dla Ciebie ..a zdradzisz go mi
funkiel nówka---nie smigana
max twardzielu
przypominam, że kol z Bydzi hehe - w realu może mieć nieco ponad 70
małego garba /zamiast tego, na co liczysz/ i na imię Heniek, tak więc - żebyś nie wyladował na tzw syberyjskim kiblu
przypominam, że kol z Bydzi hehe - w realu może mieć nieco ponad 70
małego garba /zamiast tego, na co liczysz/ i na imię Heniek, tak więc - żebyś nie wyladował na tzw syberyjskim kiblu
deki..nakarm psa http://tablica.pl/oferta/nakarm-psa-unia-ze-schroniska-w-zielonej-gorze-ID4laHP.html
Rob ..a tak z ciekawośći ..taka z małym garbem moze być ciekawa
max oglądałem ten film z tym aktorem co masz w niku jak sobie wywalczył wolność w więzieniu świetne sceny
jaga ..to już nie myśl ..wal z kapelusza bo te co podałaś nie wejdą
ide na zona weszła na pokoje
Cześć mam jeden zakład który dzisiaj kupiłem Multi Multi takie liczby:16,43,55,58,78 jak myślicie na ile % są trafię w końcu po 4 latach 5/5 ? Bo 700 zł by mi się bardzo przydało na gry do PS3 bo fajne są i do edukacji książkę z matematyki bym kupił . A wy co macie ?
lali...może z moich ,...trza wyżucić...Twoje......i już jest....10/20
Ja w Ani nr 10/10 z + / jej typy na forum / i jeszcze troszkie innych łącznie za 40 zetka na 14 liczymy na wygraną Oraz Wam Wszystkim życzymy wysokich wygranych
lail....zobaczymy ...jakie będą wyniki......przeważnie jest z nich ....około 10..i lepiej......i niektóre mógłbym wyrzucić......ale nieraz z tych najgorszych też wpadają....więc będę podawał wszystkie...jakie mi się pokazują