Wpisy 1 825 580 – 1 825 679
8 grudnia 2013 12:07 → 8 grudnia 2013 12:56, 100 wpisów
Robal no a jak gra się a skutek tak jak za pierwszym razem (nadzieja)
deki
taaaa / też wiem, hihi/, a wysyłasz coś na dziś ? <fiu fiuu> (z niewinną mordką zapytał)
taaaa / też wiem, hihi/, a wysyłasz coś na dziś ? <fiu fiuu> (z niewinną mordką zapytał)
chyba wiem, o co chodzi - mam podobnie w tej grze
i dziś w sumie wyjątkowo, dawno nie puszczałem trójki
jakoś "podziękowania miłośników qrltury i fanów sportu" - nie przekonują mnie
i dziś w sumie wyjątkowo, dawno nie puszczałem trójki
jakoś "podziękowania miłośników qrltury i fanów sportu" - nie przekonują mnie
witam wszystkich ja tylko na chwile i spadam do TS
JACKWAR jak jesteś to popraw cyfrę w Gr C
JACKWAR jak jesteś to popraw cyfrę w Gr C
Robal mam pomysła robimy spółę Ty wysyłasz oboki , Ja te centralne a Ts w tym dniu tego przedziału np.20 nie wylosuje to co wtedy ? pewnie znowu w plecy
deki
w tym tygodniu zdaje się - n i e poleciało śliczne 21
kolejne, w przedziale
tak więc - wszystko się może zdarzyć...
w tym tygodniu zdaje się - n i e poleciało śliczne 21
kolejne, w przedziale
tak więc - wszystko się może zdarzyć...
deki
generalnie - Ty nie masz 'stałek' ? prawda ? na każde losowanie wypatrujesz świeżaki ? szczerze pisząc - na swój sposób słuszna koncepcja, taka jakby i nieuzależniająca i antyhazardowa, hihi
generalnie - Ty nie masz 'stałek' ? prawda ? na każde losowanie wypatrujesz świeżaki ? szczerze pisząc - na swój sposób słuszna koncepcja, taka jakby i nieuzależniająca i antyhazardowa, hihi
I zobacz, jakie śliczne ... A gdybyś lenia chciał wyrzucić... masz 14-ście ?
tak Robal nie mam stałych na każde losowanie inne , ale nie raz powtórzę daną liczbę a jeżeli chodzi o skuteczność mojego grania to mizernie , Robal nie muszę powtarzać trzeci raz ale coś Mi się zacięło
bry.....
ts oszust zaiwanił mi 30 zł
ts oszust zaiwanił mi 30 zł
deki
deki ciżko
deki
ok, to dorzuć jeszcze 1/2 z Maxa, piedryknij krzesełkową i
ok, to dorzuć jeszcze 1/2 z Maxa, piedryknij krzesełkową i
Panie Robal..
Zwracam się z uprzejmą prośbą o umieszczenie mojej osoby( może nieskromnej) w osobnym worku.
Prośbę swą motywuję tym,że warunki osobowo-lokalowe powodują mój dyskomfort.
Z poważaniem.
J.
Zwracam się z uprzejmą prośbą o umieszczenie mojej osoby( może nieskromnej) w osobnym worku.
Prośbę swą motywuję tym,że warunki osobowo-lokalowe powodują mój dyskomfort.
Z poważaniem.
J.
worki, jak liczby /i nicki/- nie są stałe i ulegają przesunięciom,
a na osobny - trzeba sobie wybitnie zasłużyć
.
a na osobny - trzeba sobie wybitnie zasłużyć
.
"wczoraj kupiłem zdrapki 10x 1 zł i w jednej 5000 zł. Cieszyłem się jak dziecko, następnego dnia rano 08.12.2013 pojechałem do sklepu skąd to kupiłem, przy kasie pani powiedziała zdrapka już nie ważna, po kodzie kreskowym doszła do tego. I kogo to jest wina? Sklepu że sprzedają przeterminowane zdrapki czy kolektury która robi ludzi w balona?"
Witam. Otrzymałem taką wiadomość jak wyżej... ktoś mógłby się odnieść czy to jest możliwe, bo ja się nie spotkałem...
Witam. Otrzymałem taką wiadomość jak wyżej... ktoś mógłby się odnieść czy to jest możliwe, bo ja się nie spotkałem...
ale czym któż to wie , zaśpiewamy dziś piosenkę może dwieeeeeeee
pasko.... no to ładnie ktos sie 24 godziny
a potem
ja to bym rozpuierdzielił sklepp
a potem
ja to bym rozpuierdzielił sklepp
mi sie wydaje ze po kodzie kreskowym by tego nie sprzedała skoro nie wazna
Pasko
a to jakoś podpisane, czy anonim ? jak anonim - wrzuć do kosza,
zacznij o tego, a jak podpisane, to niech Ci wrzuci wskan z przodu i tyłu
i zerknij w z pliku - czym robiony, czy edytowany
potem - generalnie piszę - w punkcie - ogóle nie powinni mieć na stanie takiej zdrapki, lottomat przy sprzedaży nie powinien tego przepuścić, ale naprawdę różnie z tym wszystkim bywa...
trudno się wypowiedzieć - z całą pewnością, bo, to co dostałeś, to nie jest kompletna, czytelna informacja
a to jakoś podpisane, czy anonim ? jak anonim - wrzuć do kosza,
zacznij o tego, a jak podpisane, to niech Ci wrzuci wskan z przodu i tyłu
i zerknij w z pliku - czym robiony, czy edytowany
potem - generalnie piszę - w punkcie - ogóle nie powinni mieć na stanie takiej zdrapki, lottomat przy sprzedaży nie powinien tego przepuścić, ale naprawdę różnie z tym wszystkim bywa...
trudno się wypowiedzieć - z całą pewnością, bo, to co dostałeś, to nie jest kompletna, czytelna informacja
deki ..na 8 i 9 potrzebowałem 2 sztuk ..które weszły na następne losowanie a w następnym nie weszły kolejne dwie tak wiec dwa losowania z rzędu miałem prawie dobre
max ... 624- goowno prawda /bez urazy/
a jeśli jakiś debil się znalazł, który nie starł po kupnie i w okresie "ważności", albo nawet starł ale chciałoby mu się poświęcić takie 5 klocków dla kilku minut "sławy" ?
A bo mało to robią z siebie palantów ?
a jeśli jakiś debil się znalazł, który nie starł po kupnie i w okresie "ważności", albo nawet starł ale chciałoby mu się poświęcić takie 5 klocków dla kilku minut "sławy" ?
A bo mało to robią z siebie palantów ?
a może się zdrapka pochwalił na jakimś forum i po samych cyferkach i literkach kontrolnych jakiś kolektor mu wygrana podkradł...a bo ponoć tak idzie zrobić
Rob ..założyłem ze tak było wczoraj upił dzisiaj poszedł ..nie wybiegam dalej co mogło a nie było ...ale tez mogło być tak jak napisałeś
triset
jednak - tam pada info nie o 'wypłaceniu', a o 'terminie'
jednak - tam pada info nie o 'wypłaceniu', a o 'terminie'
Dzień dobry...
a mnie się coś wydaje, że Pasko właśnie zrobił...test na inteligencje....
Noooo i zawsze to merytoryczna dyskusja
a mnie się coś wydaje, że Pasko właśnie zrobił...test na inteligencje....
Noooo i zawsze to merytoryczna dyskusja
a kto ich tam wie,to jest tak samo jak niby to lotomat nam nie nabije nowej paczki jesli stara nie jest sprzedana do końca co za brednie
deki ..oczywiśćie ..w jakini lwa jestem codziennie ..raz dłużej raz pędzikiem ..swoje muszę mieć
Lila....
Kosmaty....
nooooo wycałowałam się za wszystkie czasy
Kosmaty....
nooooo wycałowałam się za wszystkie czasy
tris
"lepiej" jest - podobno - jak nie wprowadzą w odpowiedniej kolejności kodów, w naczeniu uaktywnienia paczki, to sprzedaż jednej zdrapki brana jest za sprzedaż całej paczki i sru
PO kieszeni
"lepiej" jest - podobno - jak nie wprowadzą w odpowiedniej kolejności kodów, w naczeniu uaktywnienia paczki, to sprzedaż jednej zdrapki brana jest za sprzedaż całej paczki i sru
PO kieszeni