Wpisy 1 819 172 – 1 819 271
3 grudnia 2013 22:38 → 3 grudnia 2013 23:01, 100 wpisów
Angeliko nie będe do Ciebie pisać, bo tylko Ciebie to gryzie-koniec tematu
Lila dziecinko żyć beze mnie nie możesz. Od wymyślań o adwokatach w karmelkach, bo pitu pitu bez pokrycia
żelka wee daj sobie spokój bo to nie ma sensu,tak obróci kota ogonem,zawsze na swoją stronę
lili...a są na to jakies dowody
Ulala sorry, ale co Cię obchodzi życie innych?
jaro widziałes reklame na polsacie ksw
na ciebie to ja mam wywalone jak z Gniezna do KrosnaNie szpieguję detektywie od 7 boleści innych i nie wywalam ich prywatnych danych na czacie jak ty kobiecinko.I nie obgaduję tak innych jak ty i won ode mnie.Na moją uwagęmusiałabyś sobie zasłużyć.Żyjesz czatem ,weź się do roboty jak ci się nudzi.Ja zamykam kompa i MP dla mnie nie istnieje a ty zamykasz i wiecznie myślisz co się tu dzieje,To już nie jest normalne.
jaro ---zaraz fajny film na polsacie
Jaro nie pisz takich glupot bo cie znienawidza zaby takie glupoty pisac
Lilka jak już to do Jankowa Dolnego. Żyjesz mp, bo innego życia nie masz. Żyjesz mną i tym czatem. Mam swoje życie i jestem zadowolona z niego. Tobie to przeszkadza. Załóż wreszcie rodzine i zejdz z czata w prawdziwe życie!!!!!!!!
lili... ja tez nie trawie dziadostwa bo potem mnie fontroba napierdziela
Jankowa dolnego? Ja nie z Jankowa,masz ***a błędne info babojak już szpiegujesz to chociaż bez pomyłek prosze Żenada ***a na maxa
Nie mozesz zyc beze mnie aby o mnie nie napisać nie skomentować, czegoś nie powiedzieć. Dziecino ciągle ty porowkujesz te zaczepki. Zajmij się prawdziwym życiem a nie czatem. Bo czas najwyższy dorosnąć
max kokanie zboczku jestem --
Lila dobrej nocy
i nie życzę sobie żebyś do mnie pisała,napisałam to raz i więcej się powtarzać nie będę zakłamana kobiecino.
Tak, tak poprzeklinaj sobie z powodu braku zasobu słownictwa. Co tam jeszcze?
adwokata masz??
adwokata masz??
Twoje słowa są nic nie warte. Nikt sie Ciebie nie boii. Ja na pewno nie. Twoje słowa nie robią na mnie żadnego wrażenia
wymiona puste ---jprdl..
1 819 206. Lila 2013-12-03 (22:46) NASA
ciesz się że się uspokoiłam bo już dawno byś gości miała
nie groźny pies dużo szczeka, ale mam ubaw ha ha ha ha
ciesz się że się uspokoiłam bo już dawno byś gości miała
nie groźny pies dużo szczeka, ale mam ubaw ha ha ha ha
Babeczki kończcie spór, bo się zbliża ...cisza nocna.. .
....................................................
....................................................
Lila Ciebie już tu nikt poważnie nie bierze. I nikt Ci nie wierzy. Traktują Cię jak rozrywkę po pracy jak kabaret moralnego niepokoju. Pośmiać i tyle
tylko nie pękaj znowu,bo z kim kawkę wypiję a max cię zszywać nie będzie
wed/net ales pojechał
cisza nocna
a moze rozmowy kontrolowane
a moze rozmowy kontrolowane
No i bardzo dobrze bo o to tu chodzi.Ja znam się na żartach lubię zartować a ty co lubisz? Obrabiać dupę innym i w***lać się w nie swojesprawy i jeszcze kłamliwe info sprzedawać na czacie.Nie mam więcej pytać.Żenada.pl
Wasyl.. .
........................................
........................................
Albo jak piszesz, że masz pół lodówki słodyczy, ale ich nie jesz. To po co je trzymasz. Sama sobie przeczysz i się pogrążasz
1 819 227. ulala 2013-12-03 (22:49)
Przyjedzie do mnie, a to heca
Na przyjemność sobie trzeba zasłużyć
Przyjedzie do mnie, a to heca
Na przyjemność sobie trzeba zasłużyć
Lila jedyną osobą co obrabia poza czatem tyłek ludziom jesteś Ty. I jedyna Ty tak bezczelnie się tego wypierasz
Jakie działy oprócz funkcji trzeba umieć na podstawę matury ? To jutro się wezmę za inne bo funkcje całość przerobiłem sobie z YouTube.
a to trzeba jeść żeby je mieć?Wiesz nie wiem jak do ciebie ale do mnie przychodzą ludzie do domu więc ma je kto jesc,na bank bym tobie nie dała.Ty się musisz odchudzać
Lila to ponoć miałaś sie uspokoić.
Co okazało by się w realu potulna owieczka z Ciebie co
Co okazało by się w realu potulna owieczka z Ciebie co
ha ha ha
ni ma to jak pół fuja w dufie ...
ni ma to jak pół fuja w dufie ...
Matek chciałam nawiązac rozmowe ale mi nie odpowiedałes ale w porządku pewnie wyciągnęłam błędny wniosek
Daj mi dowód do kogo Cię obrabiam dupę? Mam kontak z wieloma ale o tobie nawet nikt nie wpsomina tak ***a jesteś interesująca,że nawet nikt o tobie słowa nie chce napisać,zakłamana kobieto.Kłamiesz jak tylko jape otworzysz,i myslisz że wszystkich zbuntujesz przeciwko mnie czy maxowi ale kto mądrzejszy już wie wszystko to co ma wiedzieć
kuzwa a ten znowu z tą maturą
kup na targu
kup na targu
takie coś
1 714 450. Lila 2013-09-15 (13:51) NASA
ulka...w lesie wilgotno jak cholera,a chyba z 80% wilgotności było,na łeb mi kapało z liści i pewnie byśmy pochodzili dłużej tylko zapomniałam psu wody zzabrać z domu a on biedok już tak sapał,że postanowilismy wrócić do domu
sama sobie przeczysz tyle wody w lesie?
1 714 450. Lila 2013-09-15 (13:51) NASA
ulka...w lesie wilgotno jak cholera,a chyba z 80% wilgotności było,na łeb mi kapało z liści i pewnie byśmy pochodzili dłużej tylko zapomniałam psu wody zzabrać z domu a on biedok już tak sapał,że postanowilismy wrócić do domu
sama sobie przeczysz tyle wody w lesie?
lili..no ba lepiej sie wyspac
ja tez sie zrywam
ja tez sie zrywam
w lesie 80 procent wody, ale z psem musiała wracać. Sam wpis w sobie zawiera kłamstwo.
ten czat zszedł na psy bo było sucho w lesie
Ja Lila mam już dość Ciebie i Twojego ciągłego mówienia o mnie.
Serce się kraja jak widać, co Ty robisz i w jaki sposób. Przestań wreszcie do mnie pisać. Omijaj mnie. Nie potrafisz? Tak bardzo nie potrafisz, że codziennie musisz o mnie mysleć?
Serce się kraja jak widać, co Ty robisz i w jaki sposób. Przestań wreszcie do mnie pisać. Omijaj mnie. Nie potrafisz? Tak bardzo nie potrafisz, że codziennie musisz o mnie mysleć?
jaro no niestety jak nie kłotnie to matura lub konsola
jaro a preca za rok znowu matura
Maxiu...to od jutra zwiększamy intensywnosc kontaktów.....bo teraz ide juz
lilunia dobrej nocy spij myszko
Kłamiesz lila i kłamałaś od początku istnienia czatu. Ja pisze Ci jawnie nie chcę mieć z Tobą nic wspólnego.
Inni niech się dalej Ciebie boją.
A boją się, a raczej chcą mieć święty spokój. I nie być ciągle na Twoich ustach za to, zę Cie nie lubią. Bo nikt nie ma prawa Cię nie lubić, bo gotowa jesteś pluć się o to. Więc milczą.
Inni niech się dalej Ciebie boją.
A boją się, a raczej chcą mieć święty spokój. I nie być ciągle na Twoich ustach za to, zę Cie nie lubią. Bo nikt nie ma prawa Cię nie lubić, bo gotowa jesteś pluć się o to. Więc milczą.
kuternoga nie pal tyle no chyba ze e-faja