Wpisy 1 818 033 – 1 818 132
3 grudnia 2013 09:23 → 3 grudnia 2013 10:54, 100 wpisów
Może i ja zaczne grać w mecze
oj dawno już niegrałem, ale powiem zwrot był,a niekiedy lepiej hokej, piłka , koszykówka
oj dawno już niegrałem, ale powiem zwrot był,a niekiedy lepiej hokej, piłka , koszykówka
mam na bilet 8 zeta ,3 na cole i 4 zł orzeszki i pakiet wygranej z losa wykorzystany ,aja mówie CIĄGLE MAŁO !!!!!!!!!!!!!!!!!
w śnie opłaty mieszkania,może trzeba zobaczyć numery konta tej książeczki za opłaty,
teraz zauważyłam co mam w swoich zestawach,niezle,szkoda ze na 14 były wysłane i jak zwykle null
1 817 994.
R 36 na dziś nie mam nic,ni zakładu na mini,ni zakładu na lotka..miałem zakręcony poranek i nie było czasu zagrać i już raczej nie zagram
many,ilona
R 36 na dziś nie mam nic,ni zakładu na mini,ni zakładu na lotka..miałem zakręcony poranek i nie było czasu zagrać i już raczej nie zagram
many,ilona
Gracz z miejscowości Świętochłowice wygrał 847 774,40 zł w grze Multi Multi
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
ilona
czy z was trafil kiedys cos wiekszego
greg nie narzekaj w pł. 300k nie dawno było - zapewne na ani typy
greg..nie narzekaj ,jak nie pasuje to nie graj..co do wygranej ,do pewnie wygrała siostra prezesa TSLUB KTOS Z RODZINY..
TO TO TUSKI I JEGO MINISTERSTWO SKARBU KARWA MANIPULUJA NASZYMI PIENIEDZMI CZEMU NIE DADZA WOLNEJ TEKI OBYWATELOM GRAC NETEM W INNYCH LANSTWACH . RUDY FALSZYWY .... ..... ..... . WIECIE CO MAM NA MYSLI
Juliusz nie chodzi mi o moje wygrane lecz k........wa o manipulavje je......go Tuskolandu
Nie sprzedal korony schowal w domu
Greg -> złodziejsto i chamstwo wszędzie jest , niestety , a sam nic na to nieporadzisz
Patrzałem na wygrane Świętochłowicach okres wygrywania 3-4 lata odział Katowicki wygrana