Wpisy 1 818 024 – 1 818 123
3 grudnia 2013 09:10 → 3 grudnia 2013 10:50, 100 wpisów
czasem mi się śni była praca z dawnych czasów,i dziś znowu zaczynają tą produkcie i chciałam się na nią załapać że ja umie to robić,[a ten sen o moich opłatach za mieszkanie to prawda ostatnio tak płacę]
A mnie sie śniło że trafiłem 10/10 i dlatego wysłałem ja i każdy mi gratulował i cieszył sie ze mną
jaki ten świat jest piękny
jaki ten świat jest piękny
Barba.
To za 15 zeta możesz się puścić.
To za 15 zeta możesz się puścić.
Jocia dała mi pewniaka 23 , ale dzisiaj nie dałem jego, dyszke starą puściłem z roku temu
Może i ja zaczne grać w mecze
oj dawno już niegrałem, ale powiem zwrot był,a niekiedy lepiej hokej, piłka , koszykówka
oj dawno już niegrałem, ale powiem zwrot był,a niekiedy lepiej hokej, piłka , koszykówka
mam na bilet 8 zeta ,3 na cole i 4 zł orzeszki i pakiet wygranej z losa wykorzystany ,aja mówie CIĄGLE MAŁO !!!!!!!!!!!!!!!!!
w śnie opłaty mieszkania,może trzeba zobaczyć numery konta tej książeczki za opłaty,
teraz zauważyłam co mam w swoich zestawach,niezle,szkoda ze na 14 były wysłane i jak zwykle null
1 817 994.
R 36 na dziś nie mam nic,ni zakładu na mini,ni zakładu na lotka..miałem zakręcony poranek i nie było czasu zagrać i już raczej nie zagram
many,ilona
R 36 na dziś nie mam nic,ni zakładu na mini,ni zakładu na lotka..miałem zakręcony poranek i nie było czasu zagrać i już raczej nie zagram
many,ilona
Gracz z miejscowości Świętochłowice wygrał 847 774,40 zł w grze Multi Multi
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
ilona
czy z was trafil kiedys cos wiekszego
greg nie narzekaj w pł. 300k nie dawno było - zapewne na ani typy
greg..nie narzekaj ,jak nie pasuje to nie graj..co do wygranej ,do pewnie wygrała siostra prezesa TSLUB KTOS Z RODZINY..
TO TO TUSKI I JEGO MINISTERSTWO SKARBU KARWA MANIPULUJA NASZYMI PIENIEDZMI CZEMU NIE DADZA WOLNEJ TEKI OBYWATELOM GRAC NETEM W INNYCH LANSTWACH . RUDY FALSZYWY .... ..... ..... . WIECIE CO MAM NA MYSLI
Juliusz nie chodzi mi o moje wygrane lecz k........wa o manipulavje je......go Tuskolandu
Nie sprzedal korony schowal w domu