Wpisy 1 817 361 – 1 817 460
2 grudnia 2013 19:35 → 2 grudnia 2013 20:46, 100 wpisów
Witam wszystkich
jocia odbierz poczte
jocia
i co tam jocia ? masz może króreś takie jak moje?
królowa..
jociu...
gonzaga......a co dziś tak wcześnie?
i cała reszta
jociu...
gonzaga......a co dziś tak wcześnie?
i cała reszta
Miisiek mam ..jestes nadal zablokowany. Nie martw się, tak zostanie.
nie jestem i moglabys pogadac ze mna a ja cie tam nie obrazilem zebys mnie tam blokowala
halapek
jocia dzieki
jocia dzieki
jocia testuje nowy sposób zobaczymy co z tego wyniknie
toz tu cie przeprosilem a tam jak mi bys dala od razu popisac bez polrocznego czekania to tu by nerwow nie bylo
Miisiek.. oj nie tylko o to chodzi.. ciesze sie,ze potrafisz przeprosić..ale chodzi o inne sprawy, które mi sie nie podobają
oj bo ty ani razu mi szansy nie chcesz dac ;c z kims mozesz pogadac na gg czy na @ a ze mna to nie nawet troche
gaju w tym problem,ze nie widze tak pewnych.. mysle,ze powtórka 08
no prosze daj mi szanse jeju toz cie nie bede obrazal ani obgadywal podrywac tez nie bede chce tylko pogadac z toba o cyfrach ja wiem to czego ty nie wiesz a ty wiesz to czego ja nie wiem jestes moim wypelnieniem
Miisiek.. na chciejstwie sie skończy przykro mi..podrywac powiadasz.. dobre..juz jestem poderwana dosyc dawno
jocia daj szanse no po dzisiejszym losowaniu prosze co ci szkodzi sprobowac no juz rok sie prosze ponad !
Monet.. dzień dobry
Jeżeli posiadasz gg.. to polecam Tobie obywatela Miiśka ..mozecie sobie pogadać
Jeżeli posiadasz gg.. to polecam Tobie obywatela Miiśka ..mozecie sobie pogadać
No,ale on Ciebie sobie upatrzył i wybrał.
Ze mną o numerkach nie pogada.
Ze mną o numerkach nie pogada.
Witaj Jaro721 masz jakieß typy na wieczor takiego pewniaczka jakiegoß fajnego masz?
jocia ty masz czasami takie numerki pewne ze ja nie mam o nich zielonego pojecia a znowu ja mam takie o ktorych ty nawet nie marzylas xd i wszystko to co ja znajduje mam gwarancje na mapkach moge wytlumaczyc chce wejsc z tb w spolke i ulepszyc system
Miisiek..czasami.. jak mam to podaje na czacie i to z róznym skutkiem
chce ciebie chce z toba wymienic zdania odnosnie typowania z map no wez mi zaufaj raz jeju
47,74,55,56,58 i 23,24 i odwrotności ale trudno na 21:40 typować !