Wpisy 181 702 – 181 801
11 listopada 2010 14:04 → 11 listopada 2010 16:29, 100 wpisów
raz na pół roku przy wizycie kontrolnej u dentysty sadysty hahahahah

Klęska ,jak ten goguś prowadzi losowanie,to klapa pewna,a niech
go kule biją
go kule biją

hosiu ja Cie
wydłub mi coś grubszego na wieczór
bo padam na twarz po tych nockach
krysieńko spieszę się donieść cytując starą,mądrą indiankę
jak facet je czosnek ma do samych kostek

wydłub mi coś grubszego na wieczórbo padam na twarz po tych nockach

krysieńko spieszę się donieść cytując starą,mądrą indiankę
jak facet je czosnek ma do samych kostek

Witam.
Niektórzy starzy stażem (a nie wiekiem
) multipaskowicze być może pamiętają mnie oraz to, że w ubiegłym roku w okresie gdy w Totomixie były przyjmowane zakłady na gry losowe np. Multilotek - to zwracałem tu uwagę na to, aby tak dobierać stawki w grze np. na wyższych etapach progresji by korzystnie dla siebie wykorzystać możliwości płynące z zaokrąglania wygranych.
Ten ubiegłoroczny pomysł z zaokrąglaniem wygranych wykorzystałem w tym roku, gdy Totomix wprowadził możliwość gry zakładami systemowymi za stawki idące od 0.05zł czyli od 5 gr za kombinację...
.................................................................................................
W związku z tym, że w sposób uczciwy [b]BO ZGODNIE Z ICH REGULAMINEM !!![/b] ale wykorzystując pewien niuans
"wyprostowałem" w okresie od końca sierpnia do wczoraj firmę Totolotek (Toto-Mix) na ponad sto tysięcy złotych - w tej firmie od wczoraj jest istne trzęsienie ziemi i pomimo wyłożenia sporych pieniędzy na reklamę i druk ulotek informujących o nowej ich ofercie w postaci gry systemami za stawki od 0.05zł czyli od 5gr - nie są już aktualne ( dla mnie niestety.... :-( ) informacje tu podawane:
[url=http://totolotek.pl/totomix/aktualnosci/5610/]http://totolotek.pl/totomix/aktualnosci/5610/[/url]
gdyż od wczoraj od godziny 11.00 nie ma już tam takich stawek a ponadto ulegają generalnej zmianie zasady dotyczące gry systemami.
Zatem pojedynek: edi8 - Totomix wygrałem, robiąc dość bolesne kuku tej firmie i to na wielu polach: wizerunkowym, finansowym i merytorycznym, bo okazali się zwykłymi amatorami na gruncie bukmacherki sami wystawiając się do odstrzału, gdyż otworzyli furtkę do pewnego modelu gry , w którą wobec takiego zaproszenia wstyd było nie wejść...
W grze systemowej ako 1.15 ( utworzone jako kombinacja ) było rozliczane tak samo jak przy kursie 2 netto czyli bez podatku, więc 2.28 brutto !!!
Pzdr.
edi8
Niektórzy starzy stażem (a nie wiekiem
) multipaskowicze być może pamiętają mnie oraz to, że w ubiegłym roku w okresie gdy w Totomixie były przyjmowane zakłady na gry losowe np. Multilotek - to zwracałem tu uwagę na to, aby tak dobierać stawki w grze np. na wyższych etapach progresji by korzystnie dla siebie wykorzystać możliwości płynące z zaokrąglania wygranych.Ten ubiegłoroczny pomysł z zaokrąglaniem wygranych wykorzystałem w tym roku, gdy Totomix wprowadził możliwość gry zakładami systemowymi za stawki idące od 0.05zł czyli od 5 gr za kombinację...
.................................................................................................
W związku z tym, że w sposób uczciwy [b]BO ZGODNIE Z ICH REGULAMINEM !!![/b] ale wykorzystując pewien niuans
"wyprostowałem" w okresie od końca sierpnia do wczoraj firmę Totolotek (Toto-Mix) na ponad sto tysięcy złotych - w tej firmie od wczoraj jest istne trzęsienie ziemi i pomimo wyłożenia sporych pieniędzy na reklamę i druk ulotek informujących o nowej ich ofercie w postaci gry systemami za stawki od 0.05zł czyli od 5gr - nie są już aktualne ( dla mnie niestety.... :-( ) informacje tu podawane:[url=http://totolotek.pl/totomix/aktualnosci/5610/]http://totolotek.pl/totomix/aktualnosci/5610/[/url]
gdyż od wczoraj od godziny 11.00 nie ma już tam takich stawek a ponadto ulegają generalnej zmianie zasady dotyczące gry systemami.
Zatem pojedynek: edi8 - Totomix wygrałem, robiąc dość bolesne kuku tej firmie i to na wielu polach: wizerunkowym, finansowym i merytorycznym, bo okazali się zwykłymi amatorami na gruncie bukmacherki sami wystawiając się do odstrzału, gdyż otworzyli furtkę do pewnego modelu gry , w którą wobec takiego zaproszenia wstyd było nie wejść...

W grze systemowej ako 1.15 ( utworzone jako kombinacja ) było rozliczane tak samo jak przy kursie 2 netto czyli bez podatku, więc 2.28 brutto !!!
Pzdr.
edi8
bella jemu to raczej nie grozi
ale za to leci mu z buzi tym czosnkiem
ale za to leci mu z buzi tym czosnkiem
edi >>>
Czy nadal mnie kochasz ?
Czy Żona wróciła z dalekiej podróży ? Nasza konsumpcja od 2 lat nie może dojść do skutku 

Czy nadal mnie kochasz ?
Czy Żona wróciła z dalekiej podróży ? Nasza konsumpcja od 2 lat nie może dojść do skutku 

Kiedyś to szerzej opiszę - a teraz jedynie powiem, że z oczywistych powodów nie chciałem aby się szybko połapali w tej luce jaką stworzyli i dlatego ustawiłem sobie pułap wygranej netto na ok. 1000zł dziennie - bo gdybym ostrzej ich karał, to szybciej by się zorientowali i zrobili to co wczoraj - czyli blokadę niektórych typów zagrań w obszarze gry systemami....
Ostatnie tygodnie - wobec pewnych sygnałów od kolektorów o tym, że moje wciąż wygrywające kupony są wnikliwie analizowane w firmie i spodziewanym rychłym końcu tej zabawy - to moje mocniejsze uderzenia: po 2000 - 3500 zł netto dziennie...
Pzdr.
edi8
Ostatnie tygodnie - wobec pewnych sygnałów od kolektorów o tym, że moje wciąż wygrywające kupony są wnikliwie analizowane w firmie i spodziewanym rychłym końcu tej zabawy - to moje mocniejsze uderzenia: po 2000 - 3500 zł netto dziennie...
Pzdr.
edi8
hosia tego smalczyku z cebuleczką zrobiła, czuła dziewczyna ,ze edi8 sie zjawi..ten zapach... smalczyku

Belciu jasne tylko podaj jakieś typy żeby było w czym dłubac . U mnie dziś w losowanku typowo polskie przysmaki - bryndza z mizerią 

No ciekawe. Nie do końca zrozumiałem jednak z tym ako 1.15 i 2 zł. Może jakaś rozpiska...
hosia>>> są na tym świecie rzeczy o jakich się filozofom nie śniło, a jedną z nich jest siła naszego dotychczas nieskonsumowanego związku oraz to łączące nas jakże głębokie uczucie...
P.s: u mnie już pełna chata...
Pa!
P.s: u mnie już pełna chata...
Pa!
jezu a kto to się pojawił no nie wierzę a gdzie druga połówka
To my tu zaraz poprosimy NASZEGO SPECJALISTE W TEJ DZIEDZINIE kogucika19 by wytłumaczył nam na przykładzie,zapis P. edi8 

edi8.Pięknie to wszystko opisujesz:1000zł,2000-nawet 3000zł
dziennie totomixa kasowałeś,najważniejszego nie przekazałeś
-suma ,która pokryć miała, przyszłe wygrane.
dziennie totomixa kasowałeś,najważniejszego nie przekazałeś
-suma ,która pokryć miała, przyszłe wygrane.
Pasko>>> sprawa jest ( a raczej już była... ) banalnie prosta:
Grając zakładami systemowymi np. 2z12 i tworząc dla tego w/w systemu 66 zakładów, bądź np. dla systemu 3z12 220 zakładów - i te składowe zdarzenia w ilości 12 dobierając tak, aby ich ako czyli iloczyn składowych był od 1.15, a następnie grając to ze stawką minimalną 0.05zł za zakład uzyskiwałem wygraną:
1.15x0.05x0.88=0.0506zł a ta wysokość wygranej powodowała REGULAMINOWĄ konieczność jej zaokrąglenia do 0.10zł za każdą kombinację...
Zaś przy kursie brutto 2.28 i przy takiej samej stawce wygrana to też 0,10zł, bo 2.28x0.05x0.88=0,1zł
Tak więc zarówno kurs ako 1.15 jak i kurs 2.28 - przy stawce 0.05zł dawały DO WCZORAJ identyczną wygraną
Pzdr.
edi8
Grając zakładami systemowymi np. 2z12 i tworząc dla tego w/w systemu 66 zakładów, bądź np. dla systemu 3z12 220 zakładów - i te składowe zdarzenia w ilości 12 dobierając tak, aby ich ako czyli iloczyn składowych był od 1.15, a następnie grając to ze stawką minimalną 0.05zł za zakład uzyskiwałem wygraną:
1.15x0.05x0.88=0.0506zł a ta wysokość wygranej powodowała REGULAMINOWĄ konieczność jej zaokrąglenia do 0.10zł za każdą kombinację...
Zaś przy kursie brutto 2.28 i przy takiej samej stawce wygrana to też 0,10zł, bo 2.28x0.05x0.88=0,1zł
Tak więc zarówno kurs ako 1.15 jak i kurs 2.28 - przy stawce 0.05zł dawały DO WCZORAJ identyczną wygraną

Pzdr.
edi8
a ile pan edi8 wydał pieniędzy na grę?
sam9 >>> wobec minimalnego kosztu gry systemem np. 3z12 mającego 220 zakładów i ze stawką 0.05zł wynoszącego 220x0.05=11zł i przy REGULAMINOWYM rozliczaniu każdej z 220 kombinacji po 0.10zł , to wygrana ZAWSZE stanowiła podwojenie kosztu nadania: w tym przypadku za 11zł dostawałem 22zł.
Tak więc grając za 1100zł 100 zakładów po 11zł odbierałem 2200zł, czyli 1100zł ( choć oczywiście bywały sytuacje że pomimo tak niskich kursów składających się na ako kombinacji systemu 1.15 nie zawsze wchodziło 12 zdarzeń i wtedy przy 1 błędzie brałem za włożone 1100zł wygraną 1650zł, a sporadycznie przy 2 błędach za 1100zł 1200zł, czyli tylko 100zł wygranej netto ) .
Pzdr.
edi8
Tak więc grając za 1100zł 100 zakładów po 11zł odbierałem 2200zł, czyli 1100zł ( choć oczywiście bywały sytuacje że pomimo tak niskich kursów składających się na ako kombinacji systemu 1.15 nie zawsze wchodziło 12 zdarzeń i wtedy przy 1 błędzie brałem za włożone 1100zł wygraną 1650zł, a sporadycznie przy 2 błędach za 1100zł 1200zł, czyli tylko 100zł wygranej netto ) .
Pzdr.
edi8
edi8 no to 
Ale tutaj:
"Tak więc zarówno kurs ako 1.15 jak i kurs 2.28 - przy stawce 0.05zł dawały DO WCZORAJ identyczną wygraną "
to chyba coś jednak Tobie się pomyliło,albo nieprecyzyjne sformułowanie.
Takich sztuczek to podobno i Salomon nie dopracował.
Ale,ogólnie to dobrze,że ich podskubałeś. Nie lubię Totomix.
Pozdrawiam

Ale tutaj:
"Tak więc zarówno kurs ako 1.15 jak i kurs 2.28 - przy stawce 0.05zł dawały DO WCZORAJ identyczną wygraną "
to chyba coś jednak Tobie się pomyliło,albo nieprecyzyjne sformułowanie.
Takich sztuczek to podobno i Salomon nie dopracował.
Ale,ogólnie to dobrze,że ich podskubałeś. Nie lubię Totomix.
Pozdrawiam
No nieźle
Czyli szukałeś 12 zdarzeń, każde z kursem 1.15 i robiłeś z tego system 5-groszowy
Genialne 
Czyli szukałeś 12 zdarzeń, każde z kursem 1.15 i robiłeś z tego system 5-groszowy
Genialne 
i totomix się nie skubnął, że dziennie brałes im nie mało kasy?
krzysiek2783>>> grę rozpocząłem od 100 kuponów w systemie 3z12 ze stawką 0.05zł, czyli po 11zł za sztukę - więc za 1100zł i po wycofaniu 1100zł wobec wygrania 2200zł grałem już do końca, czyli do wczorajszej blokady systemów w Totomixie - za wygrane.
Każdy ze 100 kuponów na te same zdarzenia? 100 kopii tego samego ? Nic się nie przyczepiali? Czy mieszałeś coś?
to sie dorobiłeś
A u innych buków się nie da tak poskubać?
A u innych buków się nie da tak poskubać?181735. status Pasko 2010-11-11 (15:01)home Rzeszów
No nieźle usmiech Czyli szukałeś 12 zdarzeń, każde z kursem 1.15 i robiłeś z tego system 5-groszowy usmiech Genialne
Pasko>>> no nie... aby utworzyć ako 1.15 to musiałem wyszukiwać kursy 2 zdarzeń ( dla systemu 2z12 ) lub 3 zdarzeń ( dla systemu 3z12 ) aby ich ILOCZYN dawał 1.15, czyli np. 1.1*1.1.5 lub 1.02*1.09*1.06 itd.
Tak więc to nie każde z nich miało kurs 1.15 a ich iloczyn.
No nieźle usmiech Czyli szukałeś 12 zdarzeń, każde z kursem 1.15 i robiłeś z tego system 5-groszowy usmiech Genialne
Pasko>>> no nie... aby utworzyć ako 1.15 to musiałem wyszukiwać kursy 2 zdarzeń ( dla systemu 2z12 ) lub 3 zdarzeń ( dla systemu 3z12 ) aby ich ILOCZYN dawał 1.15, czyli np. 1.1*1.1.5 lub 1.02*1.09*1.06 itd.
Tak więc to nie każde z nich miało kurs 1.15 a ich iloczyn.
No jasne. Ale to system 12 zdarzeń, a nie 3. Więc iloczyn dowolnych trzech musiał dawać 1.15
W przeciwnym wypadku to nie zagrałoby. Bo wszystkie kombinacje 3 utworzone z 12 liczb dawałyby przeróżne stawki!
Abyśmy się dobrze rozumieli:
Ten kurs ako 1.15 dla kombinacji 2 lub 3 zdarzeń z 12 granych w ramach systemów 2z12 czy 3z12, to było MINIMUM - bo mówiąc trywialnie to po cholerę miałem grać wyższe ako, gdy to 1.15 już dawało REGULAMINOWE 0.10zł a więc to samo gdybym grał trudniejsze do pocelowania ako 2.28 też dające 0.10zł
Co do techniki nadawania: wolno do 1000zł grać tę samą kombinację, więc trochę modyfikowałem zmieniając 1 zdarzenie i robiłem to nadając w necie w E-Promocji oraz bezpośrednio.
Ten kurs ako 1.15 dla kombinacji 2 lub 3 zdarzeń z 12 granych w ramach systemów 2z12 czy 3z12, to było MINIMUM - bo mówiąc trywialnie to po cholerę miałem grać wyższe ako, gdy to 1.15 już dawało REGULAMINOWE 0.10zł a więc to samo gdybym grał trudniejsze do pocelowania ako 2.28 też dające 0.10zł
Co do techniki nadawania: wolno do 1000zł grać tę samą kombinację, więc trochę modyfikowałem zmieniając 1 zdarzenie i robiłem to nadając w necie w E-Promocji oraz bezpośrednio.
edi8,koleś-gracz Totomixa wspominał mi, o systemie 5-o groszowym
zakładzie,aczkolwiek u niego kupon wynosił 6zł i był6z9.
Nijak pasowało ,wiec nie sprawdzałem tego systemu.Pozdrawiam.
zakładzie,aczkolwiek u niego kupon wynosił 6zł i był6z9.
Nijak pasowało ,wiec nie sprawdzałem tego systemu.Pozdrawiam.
No racja, że 1.15 to minimum... wszystko jasne 
Do sam9: różne są systemy na 5 groszy:
http://totolotek.pl/totomix/aktualnosci/5610/]http://totolotek.pl/totomix/aktualnosci/5610/
edi zagrał systemem 3z12 (220 kombinacji). Po 5 groszy czyli 11 zł. Nadawał 100 podobnych kuponów systemowych jednocześnie.
Ciekawe, że to przyjmowali

Do sam9: różne są systemy na 5 groszy:
http://totolotek.pl/totomix/aktualnosci/5610/]http://totolotek.pl/totomix/aktualnosci/5610/
edi zagrał systemem 3z12 (220 kombinacji). Po 5 groszy czyli 11 zł. Nadawał 100 podobnych kuponów systemowych jednocześnie.
Ciekawe, że to przyjmowali

edi8: czy podzieliłeś się z kimkolwiek tą znalezioną dziurą w systemie 5-groszowym? 

PASKO>>> jest ( już był... ) bardzo szeroki korytarz ako kombinacji dla uzyskania 0.10zł po zaokrągleniu: od 1.15 do 2.28 więc wcale nie musiałem grać po 1.05 dla systemu 3z12 bo np. 1.01*1.01*1.13.
De facto ten w/w korytarz jest o wiele szerszy, bo obejmuje też ako ZANIŻANE do 0.10zł z pułapu choćby 3.3 bo 3.3*0.05*0.88=0.145zł a więc taki kurs ako MUSIAŁ być obniżony do 0.10zł
De facto ten w/w korytarz jest o wiele szerszy, bo obejmuje też ako ZANIŻANE do 0.10zł z pułapu choćby 3.3 bo 3.3*0.05*0.88=0.145zł a więc taki kurs ako MUSIAŁ być obniżony do 0.10zł
No,no edi8,mam to przed oczami jak(operujesz kalkulatorem
w telefonie i obliczasz kursy
mnożysz, dzielisz itd.)
Jesteś super i chwała Tobie,za skubanie Totomixa ,nieudanego
dziecka Totalizatora.Pozdrawiam.
w telefonie i obliczasz kursy
mnożysz, dzielisz itd.)Jesteś super i chwała Tobie,za skubanie Totomixa ,nieudanego
dziecka Totalizatora.Pozdrawiam.
181751. status korn748 2010-11-11 (15:29)home Łomża
edi8 a jakie zdarzenia typowales przewaznie?
Dające mi ako =>1.15
edi8 a jakie zdarzenia typowales przewaznie?
Dające mi ako =>1.15
PASKO>>> firmowy system nie przyjmował zdarzeń z kombinacją ako poniżej 1.15
Generalnie nic tu mnożyć, dzielić. Po prostu brać co leci z kursem minimum 1.05, najlepiej jak najmniejszym i zawsze było dobrze.
Bo chyba zgodzisz się edi8, że jakbyś miał 3 kursy poniżej 1.05 to złożone do kupy, nie pozwalały na przejście kuponu jak sam napisałeś.
PASKO: wciąż błądzisz, a już Ci to opisałem...
Nie miały znaczenia składowe kursy w obrębie kombinacji, a jedynie ich ILOCZYN więc często grałem np. 1.01*1.01*1.13
Nie miały znaczenia składowe kursy w obrębie kombinacji, a jedynie ich ILOCZYN więc często grałem np. 1.01*1.01*1.13
Ej no. Jak błądzę. Właśnie o tym piszę. Masz 12 zdarzeń. Wśród nich są 3 poniżej 1.05, więc któraś kombinacji z tych 220 będzie miała w sobie właśnie te 3 zdarzenia !
Więc nie mogło być więcej niż 2 zdarzenia poniżej 1.05. Najlepiej żeby żadne nie było 

jakas powazna dyskusja, wczpraj straciłam 10 zł w mm ale wygrałam 6 zł w zdrapkach
cos ostatnio zle wmm
cos ostatnio zle wmmkumam dzieki zaokrągleniu zarabiałaś 100% za wkład 11zł koszt wygrana 22 zł, Stawka x100 i za 1100 zł wygrywałeś 2200 zł

PASKO: oczywiście, że w obrębie 12 zdarzeń systemu nie mogła zaistnieć kombinacja 2 czy 3 zdarzeń dająca mniejsze ako niż 1.15 bo po prostu system komputerowy Totomixa ich nie akceptował...
.........
korn748 >>> stawka 0.05 zł była jedynie dla zakładów systemowych począwszy od 3z8, 4z8 do 10z12.
Podałem wcześniej link do strony Totomixa z info o systemach - ale to już historia, bo ich z tego "wyleczyłem" i od wczoraj się wycofali z tego
.........
korn748 >>> stawka 0.05 zł była jedynie dla zakładów systemowych począwszy od 3z8, 4z8 do 10z12.
Podałem wcześniej link do strony Totomixa z info o systemach - ale to już historia, bo ich z tego "wyleczyłem" i od wczoraj się wycofali z tego

widzialem te tabele. I co juz nie ma stawek 0,05 z zakład w systemie?
edi8. Ale to właśnie o tym mówię. Jeśli w systemie 12 zdarzeń wybierzesz 3 zdarzenia z kursem poniżej 1.05 to nie przejdzie. Natomiast jeśli masz wszystko powyżej 1.05 to się nie martwisz. Jak będziesz miał 2 zdarzenia 1.01, to nie mógłbyś mieć pozostałych 10 poniżej 1.13 

korn748> Zauważ, że stawka x100 to tutaj trochę inna kwestia. Normalnie stawka x100 to po prostu zagranie zamiast 0.05 zł za 5 zł takim systemem.
W tym przypadku musiał być każdy zakład systemowy puszczany jakby osobno.
Czy ten sam kupon przelatywał 100 razy przez maszynę?
W tym przypadku musiał być każdy zakład systemowy puszczany jakby osobno.
Czy ten sam kupon przelatywał 100 razy przez maszynę?
pasko Wprowadzone zmiany dają Klientom również większą swobodę w dobieraniu stawek dla swoich systemów. Maksymalna stawka dla zakładów systemowych nadal wynosi 10 zł. to z totomixa wątek
PASKO: bardzo często grałem 12 zdarzeń WYŁĄCZNIE z kursami po 1.01 i dodawałem tzw. pewniaka* - dla uzyskania ako kombinacji 1.15
*Wiem że ich nie ma, ale na takim poziomie kursów można było trochę zaryzykować i przyznaję bez bicia, że raz mi 1100zł popłynęło gdy padł taki NIBY "pewniak" ...
*Wiem że ich nie ma, ale na takim poziomie kursów można było trochę zaryzykować i przyznaję bez bicia, że raz mi 1100zł popłynęło gdy padł taki NIBY "pewniak" ...
pasko te 10 zł max. stawka to na całość czy na pojedynczy zaklad ?. cyba na pojedynczy skoro edi gral za 1100 zł
edi8> co Ty mówisz? Czyli 12 zdarzeń, których iloczyn wynosił 1.15 już przechodził? Nie liczyły się każde 3 kombinacje z osobna? Dziwne. Bo co jest oczywiste 12 zdarzeń rozpisuje się na 220 kombinacji po 3 zdarzenia.
Więc jeśli miałeś kurs 1.15 i pozostałe 11 po kursie 1.01, to po rozpisie wyglądałyby te kursy mniej więcej tak:
1) 1,01*1,01*1,01 = 1.03
2) 1,01*1,01*1,01 = 1.03
3) 1,01*1,01*1,01 = 1.03
4) 1,01*1,01*1,01 = 1.03
.....
220) 1,01*1,01*1,01 = 1.17
Więc jeśli miałeś kurs 1.15 i pozostałe 11 po kursie 1.01, to po rozpisie wyglądałyby te kursy mniej więcej tak:
1) 1,01*1,01*1,01 = 1.03
2) 1,01*1,01*1,01 = 1.03
3) 1,01*1,01*1,01 = 1.03
4) 1,01*1,01*1,01 = 1.03
.....
220) 1,01*1,01*1,01 = 1.17
PASKO: tak jak pisałem grałem zarówno w necie w E-Promocji jak i w kolekturach....
Zakłady konne w Totomixie są obsługiwane przez nowszy system, gdzie jest opcja wpisywania ilości zamówionych przez klienta takich samych kuponów ( np. gra grupa dziadków i każdy chce mieć swój kupon ) a zakłady bukmacherskie tej opcji nie mają i kolektor musi wykonać kilka kliknięć aby odpalić kolejny kupon, choć nie musi już wpisywać numerów zdarzeń, gdyż one się nie kasują automatycznie...
Zakłady konne w Totomixie są obsługiwane przez nowszy system, gdzie jest opcja wpisywania ilości zamówionych przez klienta takich samych kuponów ( np. gra grupa dziadków i każdy chce mieć swój kupon ) a zakłady bukmacherskie tej opcji nie mają i kolektor musi wykonać kilka kliknięć aby odpalić kolejny kupon, choć nie musi już wpisywać numerów zdarzeń, gdyż one się nie kasują automatycznie...
PASKO: ja wiem co piszę, gdyż jestem PRAKTYKIEM do wczoraj tak grającym.
Napisałem jasno, że często grałem 12 zdarzeń z kursami po 1.01 oraz do STAŁEGO PEWNIAKA z kursem dającym razem ako 1.15 , czyli system 3z12 z pewniakiem.
Napisałem jasno, że często grałem 12 zdarzeń z kursami po 1.01 oraz do STAŁEGO PEWNIAKA z kursem dającym razem ako 1.15 , czyli system 3z12 z pewniakiem.
chyba oddzielnie 3 kombinacje kazda musial miec 1,15 w sumie bo inaczej zyku by nie bylo 100% tak?
edi8. twierdzi, że mogło być
Widzę tu sprzeczność. Przecież ten Twój pewniak edi 1.15 nie byłby ujęty w każdej kombinacji.
Widzę tu sprzeczność. Przecież ten Twój pewniak edi 1.15 nie byłby ujęty w każdej kombinacji.
kazdy zaklad zlozony z 3 zdarzen musial miec min.1,15? zeby bylo 100 % zysku?
PASKO: otóż istota pewniaka polega na tym , że jest ujęty w każdej kombinacji systemu!!!
no tak wygrana z 1 zakładu 1.15x0,05=0,0575 zaokraglona do 0,10 x 220 i mamy 22 zł za 11 zł. edi naprawde juz wycofali zaklady systemowe za 0,05 zł za zakład?
Aha... czyli oprócz zwykłych zakładów systemowych była też wersja z dodatkowym pewniakiem, czyli 3 kombinacje z 12 + pewniak. Jeśli to to ok
Niestety nie jestem na czasie z możliwościami gier systemowych Totomixa
Niestety nie jestem na czasie z możliwościami gier systemowych Totomixa
Według mnie lepiej grać na same zakłady powyżej 1.05, gdzie zawsze się będzie na plusie (no chyba, że jakimś cudem większość zdarzeń by nie weszła), niż brać pewniaka 1.15 i od niego uzależniać jakąkolwiek wygraną.
Jak teraz to widzę wszystko, to dość łatwe to było do zauważenia i wykorzystania.
Ale komu by przyszło do głowy, że matematycy Totomixa zostawili taką dziurę w systemie.
Ale komu by przyszło do głowy, że matematycy Totomixa zostawili taką dziurę w systemie.
edi naprawde juz wycofali zaklady systemowe za 0,05 zł za zakład?
Przecież inaczej bym o tym nie pisał i nie podcinał tej gałęzi na której sobie od końca sierpnia siedziałem 
Moje samoograniczenie do zysku netto 1000zł było spowodowane właśnie tym, aby jak najdłużej sobie tak ich podskubywać i dopiero gdy dostałem cynk, że moje kupony są wnikliwie analizowane w firmie, to czując rychły koniec tej zabawy dopiero wtedy zacząłem uderzać po 2000-3500zł dziennego zysku.
Gdybym o tym napisał na forach - to następnego dnia by się z tego wycofali, gdyż po udaniu się do kolektur nawet tylko kilkuset grających, poziom strat finansowych zostałby wychwycony przez ich analityków...
I ani Wy ani ja byśmy z tego nic nie mieli.

Moje samoograniczenie do zysku netto 1000zł było spowodowane właśnie tym, aby jak najdłużej sobie tak ich podskubywać i dopiero gdy dostałem cynk, że moje kupony są wnikliwie analizowane w firmie, to czując rychły koniec tej zabawy dopiero wtedy zacząłem uderzać po 2000-3500zł dziennego zysku.
Gdybym o tym napisał na forach - to następnego dnia by się z tego wycofali, gdyż po udaniu się do kolektur nawet tylko kilkuset grających, poziom strat finansowych zostałby wychwycony przez ich analityków...
I ani Wy ani ja byśmy z tego nic nie mieli.
wina lezy po stronie systemu za zokraglal wygrane do 0,10 zł za zalkad przy min.1,15
jacek1550>>> w otwierającym wpisie 181714 podałem już tę informację ( od końca sierpnia trafiłem ich na ponad 100 tys.zł netto ) .
No za ile zagrał tyle wygrywał. Zagrał za 1000 zł, to wygrywał 2000 zł. Praktycznie bez możliwości przegranej