Wpisy 181 533 – 181 632
10 listopada 2010 21:56 → 11 listopada 2010 09:39, 100 wpisów
02,15,47,64,77
ocham lans kocham bauns kocham hajs kocham ciebie, ale tylko na raz." co za tekst omg
Za każdym razem 'motylek' kojarzy mi się z mitołkiem

Albo "to jest już koniec..."
, bo akurat popijamUżytkownik Pasko dopisał wyniki Multi Multi - 04,07,09,14,21,24,25,29,31,34,39,40,45,46,50,51,55,61,62,67 - Plusem jest liczba: 45
Ach, ta 4. Ciągle się przewija w losowaniach
Użytkownik Pasko dopisał wyniki Jokera. Wylosowany Joker to: 04, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 05,20,34,49
pij, pij. Zobaczysz podwójną wygraną

na moich dwóch zakładach,osiem oboków
,na dodatek cztery przegrane zdrapki aniołek czy bełek
,na dodatek cztery przegrane zdrapki aniołek czy bełek
no do kuny nędzy w końcu jakieś 3/5. Od powrotu z wakacji czyli od 3 tygodni nie mogę złapać formy w mojej koronnej konkurencji 

tragiczne godziny nadania zakładów:16,57sekund39i17.09sekund52,widać system o tych godzinach zabrania wygrywać.
jak patrzę w mapy to ciągle pada 4,jest to niemożliwe by maszyna w uczciwy sposób losowała ciągle to samo,tym musi sterować komputer
To już jest koniec , nie ma już nic. Jesteśmy wolni - możemy iść spać 

Dlatego uważam, że są jakiekolwiek szanse trafienia. Liczby lubią się powtarzać. Niektóre dosyć często. A czy to jest kantowane ,czy nie, to już mnie nie obchodzi. Ważne, żeby wpadało
Dziś z 14 tylko 2x 2zł, przy wkładzie 5 zł
pozostaje czekać na koniec świata,kiedy Bóg rozliczy ludzi z postępowania na ziemi
dream,kup do domu jedną maskotkę hipcio,bo świat jest bardzo okrutny i fałszywy
heh, trochę to głupie ale myślałem, że powiesz "kiedy rozliczy nas z gry w lotka"
kathy zdążyłem pożreć dwie paczki gąbek,by osłodzić sobie życie
Pio kiedyś chyba powiedział,że lepiej wpaśc myszy w ręce kota niż dostać się człowiekowi w ręce lekarzy
hipopotan,to nie świat jest :fałszywy i okrutny,to ludzie ten
świat ,tak układają:niszczą naturę bez opamiętania,która odpłaca
"pięknym za podobne"

świat ,tak układają:niszczą naturę bez opamiętania,która odpłaca
"pięknym za podobne"

sam9,te maszyny lotto strasznie ostatnio kantują,że nic nie mogę trafiać
hipopotan,już Ci kiedyś pisałem"wyluzuj,z lewej strony ekranu masz wyniki,wejdż na wyniki MultiMulti,popatrz spokojnie na historię losowań,wyłap oboki i będziesz trafiał

kathy jak kiedyś byłem w szpitalu z bólem w nerce,to mi się tam strasznie nie podobało,pielegniarki chodziły zdenerwowane,nie było opieki nad chorym hipciem
kathy trzeba było w tym szpitalu kupić sobie termometr,samemu mierzyć temperaturę i odczytywać wyniki.
kathy pisałem o sobie co mnie spotkało w tym szpitalu,przez dwa dni żadnego zainteresowania lekarzy bo był weekend,marne jedzenie,brudne toalety
na szczęście wyrwałem się wtedy oprawcom w białych fartuchach,przed zabiegiem,bo ciągle się modliłem i w końcu ta choroba mnie wtedy opuściła
Trzeba uderzyć w kimo,zamknąć,ten słaby dzień:w realu:3/6,
w typowaniu:1/2,2/3,3/5,3/10.Jutro od samego rana praca

w typowaniu:1/2,2/3,3/5,3/10.Jutro od samego rana praca

kathy,ten złośliwiec może atakować tylko na kilka sposobów,poprzez negatywne myślenie by dręczyć człowieka,poprzez ludzi lub choroby

podstawowym zadaniem tego
jest odłączyć człowieka od kontaktu z Bogiem,diabolos to przeciwnik bardzo grożny
jest odłączyć człowieka od kontaktu z Bogiem,diabolos to przeciwnik bardzo grożnyjak stwierdził święty franciszek ten
nie lubi jak człowiek jest radosny
nie lubi jak człowiek jest radosny
Witam.

4 osoby śledzi czat.
Witam ponownie..
Miłego dnia życzę.. .
Miłego dnia życzę.. .

Witam pięknie 
Jasza
Walutą Białorusi jest rubel białoruski
pozdrawiam

Jasza