Wpisy 1 813 814 – 1 813 913
29 listopada 2013 13:53 → 29 listopada 2013 14:36, 100 wpisów
idz pobyrdaj pomidorki
witam
może 44 będzie plusem, tak chciałem zagrać ale zapomniałem wysłać
może 44 będzie plusem, tak chciałem zagrać ale zapomniałem wysłać
Monet
te Twoje cudo, ten programik - ma taką może funkcję - pokazuje - ile - pod rząd, w kolejności, najwięcej liczb n.i.e padło ? taki ciąg - 'martwy' przedział, jaki był maks ilościowy ?
te Twoje cudo, ten programik - ma taką może funkcję - pokazuje - ile - pod rząd, w kolejności, najwięcej liczb n.i.e padło ? taki ciąg - 'martwy' przedział, jaki był maks ilościowy ?
Witam wesoła bando
Wszystkich
Ja dziś tylko na losowanko póki co bo od 14.10 mam zapisane kilka osób na porady, ale pożyjemy zobaczymy bo ostatnio jak miałam tak napięty plan to tylko dwie osoby przyszły
Wszystkich
Ja dziś tylko na losowanko póki co bo od 14.10 mam zapisane kilka osób na porady, ale pożyjemy zobaczymy bo ostatnio jak miałam tak napięty plan to tylko dwie osoby przyszły
4 44 45 z plusem
Użytkownik multipasko dopisał wyniki multi multi
08,12,19,23,26,27,32,33,35,37,39,43,45,47,49,63,68,71,75,76
Plusem jest liczba: 68
08,12,19,23,26,27,32,33,35,37,39,43,45,47,49,63,68,71,75,76
Plusem jest liczba: 68
573.
Analiza dodatkowych zestawów liczbowych Multi Multi:
tomcio1972 5/6
fiuuuuuuuu fiuuuuuuuuu fiuuuuuuuuuuu
psssssssss - B. dość mocno wydaje się zagrożony ...
psssssssss - B. dość mocno wydaje się zagrożony ...
30 pare, ale w najblizszych losowaniach mozna ja postawic jako pewniak
Jeśli jest ktoś chętny do typowania w gr A to zapraszam od miesiąca jest tam wolne miejsce
Andromeda
Qjaster
Robal
Angierski
Qjaster
Robal
Angierski
Greg
siemasz player
qjaster -
dla '44' rekord był - 24 x rekord zapewne cały czas należy do którejś z 50-ek
zobaczcie na blankiecie - środek, jak jest skupiony ...
i parzyste/nieparzyste...
powodzenia wieczorem
.
qjaster -
dla '44' rekord był - 24 x rekord zapewne cały czas należy do którejś z 50-ek
zobaczcie na blankiecie - środek, jak jest skupiony ...
i parzyste/nieparzyste...
powodzenia wieczorem
.
mrowka faraona
Robal
Będzie dużo wygranych
Będzie dużo wygranych
Lila
Było tak:
Test A ... 5/20.
Test B ... 5/20.
...............................................
Test A ... 5/20.
Test B ... 5/20.
...............................................
WN
Player.. .
Robal
Nie pamiętam ale liczba 54 albo 55 była nieobecna 54 albo 55 miało to miejsce w pierwszych 300 losowaniach.
Nie pamiętam ale liczba 54 albo 55 była nieobecna 54 albo 55 miało to miejsce w pierwszych 300 losowaniach.
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 540 000 zł
Lila.. .
...................................................
...................................................
player
taaaa, i do tej pory wśród grających istnieje ten "mit"
Choć zwróć uwagę, jak jest wycięte - znaczy - jak się nie chciały wturlać też - te kiedyś - niechodzące
no i co o tej ilości powiemy ? widać ? cholibka - n.i.c - nie można powiedzieć - ach, ta śliczna - statystyka i szacunki...
... a 'dużo', to bywało, kiedy zakład był za zeta, teraz nawet zdarzenia tego typu - takie bardziej 'skrajne' nie pomagają grającym...
taaaa, i do tej pory wśród grających istnieje ten "mit"
Choć zwróć uwagę, jak jest wycięte - znaczy - jak się nie chciały wturlać też - te kiedyś - niechodzące
no i co o tej ilości powiemy ? widać ? cholibka - n.i.c - nie można powiedzieć - ach, ta śliczna - statystyka i szacunki...
... a 'dużo', to bywało, kiedy zakład był za zeta, teraz nawet zdarzenia tego typu - takie bardziej 'skrajne' nie pomagają grającym...
Robal
liczba 55 pojawiła się w 28 losowaniu a następne jej pojawienie to 81 losowanie.
To odp TS:
Player
liczba 55 pojawiła się w 28 losowaniu a następne jej pojawienie to 81 losowanie.
To odp TS:
Player
Mówimy o sytuacji z lat 1996-1997. Dostarczone przez producenta kule 50-59 (w ML wykorzystywano kule o różnych kolorach), wbrew założeniom, różniły się od pozostałych kul z zestawu. Nie zostało to wychwycone, dopiero obserwacja wyników losowań wskazała na istotnie rzadsze występowanie tych kul w wynikach. W związku z tym kule zostały wymienione na kule innego typu, od tej pory wyniki są w pełni losowe. Dane sprzedażowe potwierdzają, że wspomniana właściwość używanego 15 lat temu zestawu została zauważona przez grających
Nie umiem tego wkleić tu daje link wpis 71
http://www.multipasko.pl/typowania/totalizator-sportowy/multi-lotek/
http://www.multipasko.pl/typowania/totalizator-sportowy/multi-lotek/
player
... nie ma nigdzie opisanej "procedury", "normy" dla zestawów i kul używanych do losowania - na pytanie - co jest badane i spełnia kryteria - nie udzielili odpowiedzi
... nie ma nigdzie opisanej "procedury", "normy" dla zestawów i kul używanych do losowania - na pytanie - co jest badane i spełnia kryteria - nie udzielili odpowiedzi
Idę wysyłać