Wpisy 1 812 990 – 1 813 089
28 listopada 2013 21:07 → 28 listopada 2013 21:29, 100 wpisów
Pasko..pacz jaką mam zajawkę,nawet nie wiedziałam,że to ona,bardziej na to dziecko patrzyłam
O co powiecie o meczu naszego mistrza polski ? Czy my naprawdę takie beztalencia jesteśmy w tej piłce kopanej czy co jest z nami ?
nawet smakuje
DW..oby Cię gdzie indziej nie ścisnęło bo będę musiała na zachód uderzyć
dotam c czego się cieszysz ?
lila
Lila już mnie ściska
wysłać adres Tylko ja troszku młody jest ...
wysłać adres Tylko ja troszku młody jest ...
Krzysztof24
oglądnij losowanie to jak czysta kofeina prosto w żyłę
oglądnij losowanie to jak czysta kofeina prosto w żyłę
tak jest
DW...jak Cię ściśnie to ile zniczy mam kupić jak przyjadę?Ty Ty zboczersie ti
kupony puszczone sprawdzian o 21.40
lepiej flaszke przywieź zamiast zniczy
ja zboczony ??? przecież to w celach medycznych - rekonwalescencja
ja zboczony ??? przecież to w celach medycznych - rekonwalescencja
Czy Legia strzeli w ostatnim swoim meczu LE brankę jak stawiacie może kursy bedą na to postawiliście byście na to nie chyba za mocno ryzykowne co ? Ja tam jestem kibicem Realu Madryt od około 10 lat to wiecie mi to trochę Lotto chociaż wstyd mi jednak. Na kogo stawiacie że wygra konkurs może znowu Krzysztof Biegun co wy na to ? I będzie jedna seria ?
krzysztof
postawiłem dzisiaj na legię i zawiodłem się, polska piłka jest na dnie,drużyna z polowy tabeli ligi włoskiej wygrywa z mistrzem polski, niby najlepszą naszą drużyną
postawiłem dzisiaj na legię i zawiodłem się, polska piłka jest na dnie,drużyna z polowy tabeli ligi włoskiej wygrywa z mistrzem polski, niby najlepszą naszą drużyną
Pisał ktoś z was teraz maturę próbną wczoraj i przedwczoraj ? Rozwiązywałem na razie do 24 zadania to 5 punktów się uzbierało bo reszty zadań jeszcze nie ruszałem a weźcie nie czaję jak to rozwiązać a wy wiecie ?
Po prostu strzelałem i tyle.
żeby obejrzeć na luzie te wynalazki TS, to trza przed losowaniem szklankę spirytusu
Ile postawiłeś ?
DW....no ja tam nie wiem,piwo ok ale flaszka odpada bo z dziećmi nie piję
Ale śmieszne tacy mądrzy jesteście ?
jeszcze 2 mecze dodałem i było 450 zł do wygrania, a postawiłem 10 zł
fifi....adwokatowi dałas pełnomocnictwo i teraz link4 padnie na twarz
torsan: serial jest z 2003 roku dlatego tak pisze... wszyscy co tam grają to pisze, że z 2003
Lilka nie wolno bić dzieci
tęczę spalili Lilka co Ty śniegu się najadłaś ??
tęczę spalili Lilka co Ty śniegu się najadłaś ??
fifi..z Tym linkiem4 to w ogóle wiara ma jakieś cyrki,dobrze ,że ja zmieniłam bo pewnie też bym miała cyrk na kółkach
http://jebzdzldy.pl/obr/155138/ale-wygral zobaczcie sobie tak się wygrywa.
Przyszło by wam na myśl że taki niby Ajax pokona Barcelonę ?
tylko jak ma sypać białym to żeby się trzymał a nie bluzgi pod nosem lecą potem ...
siemka
Lila....
jackwar...