Wpisy 1 812 401 – 1 812 500
28 listopada 2013 11:48 → 28 listopada 2013 13:44, 100 wpisów
damian1983 ja kiedys gralem 8/8 x 8 x 2 na ch-t i minimum 5/8 x 3 bylo, ale raz puscilem i dupa
ja tez gralem na 8 liczb duzo i na 3. wogole gram juz w to dziesiec lat praktycznie w multi tylko.nie za 20zl lacznie angierski4 dziesiatki na 2 losowania
no spoko, nieraz trzeba dokladac ale czasami moze sie zwrocic
ja wierze ze jednak prostym systemem wiecej mozna wygrac, bo jednym zakladem sa z gory ustalone wygrane
w to tylko sie doklada pamietajcie o tymna totolotku nie zarobisz, bo jak grasz regolarnie to zawsze ci wezma stopniowo to co wygrasz.sprawia to nieublagana tabela prawdopodobienstwa.zysk gwarantuje tylko trafienie glownej wygranej
Monet.
Jakby jeszcze z myślnikiem,albo z przecinkiem Jprdli końcówką l
Jakby jeszcze z myślnikiem,albo z przecinkiem Jprdli końcówką l
damian1983 no jasne, nie ma bata ale kiedys musi sie dobra passa skonczyc
Agatkaa
wiec jak juz sie gra to najlepiej na 10 liczb i o glowna wygrana.po co grac na mniej liczb i nabijac bonus i nie moc o nie go grac?tez gram na mniej niz 10 liczb ale to glupota poprostu latwiej cokolwiek trafic
poza 10 liczb najbardziej oplaca sie grac na 6 liczb ewentualnie.kieruje sie kwotami wygranych i tabela prawdopodobienstwa
o plusie?powiem ci ze dla mnie to nie oplaca sie.strasznie ciezko go trafic .wole wyslac za to jeden zaklad wiecej zwykly
Agatkaa.
A coś taka zmachana ?
A coś taka zmachana ?
angierski wysylam multi za 10-15 lub 20zl na dzien i bardzo rzadko wchodzi plus, jesli chodzi o stawke tez nie oplaca sie.rzecz rozchodzi sie o ilosc zakladow250tys plus bonus mi wystarczy
stawka x 2 daje prawie to samo co PLUS z tymze przy nizszych wygranych
angierski wedlug mnie juz bardziej oplaca sie brac plusa niz stawke jak juz choc wedlug mnie ani to ani to sie nie oplaca
damian1983 ale stawke masz wieksze prawd. to tak jak bez plusa
emerytka
od 4-tej rano juz na nogach, bo obudzil mnie trzask ogronmy
iz teraz jak jest jasno to widze pekniete fundamenty i lekko
przesunieta sciana
od 4-tej rano juz na nogach, bo obudzil mnie trzask ogronmy
iz teraz jak jest jasno to widze pekniete fundamenty i lekko
przesunieta sciana
250.000a bonus na cele charytatywne.
masz prawo miec swoje zdaniewedlug mnie lepiej plus niz stawka jak juz ale to moje skromne zdanieja nie gram ani stawka ani plusem ide na ilosc zakladow zwyklych
Agatkaa.
To co się działo ?Trzęsienie ziemi?
To co się działo ?Trzęsienie ziemi?
Agatkoczyżby Wędrus miał rację?
raz na miesiac wysle z plusem ale to bardzoooo rzadko
co innego podejrzewam, ale musze "zaprosic" budowlanca z uprawnieniami
agatkaa może woda gdzieś w szczeliny wchodziła a mróz rozsadził ścianę ?
W sumie może być poważna sprawa , pęknięte fundamenty i ruszona ściana .
jackwar
tym domem opiekowala sie kobieta,/miala tylko dogladac/ a zrobila
z ladnego domu swiniarnie i spizarnie
tym domem opiekowala sie kobieta,/miala tylko dogladac/ a zrobila
z ladnego domu swiniarnie i spizarnie
Gracz z miejscowości Sulęcin wygrał 10 000,00 zł w grze Keno
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
agatkaa , może to sama woda zrobiła , padało i zamarzając rozsadziło , musisz koniecznie poprosić kogoś choć co się zna troszeczkę bo jeśli woda dalej będzie to rozsadzać to dojdzie do katastrofy
zamit marnie wczoraj było nie??? dziś gram tylko w lotto+...
do damiana z moich sennych prawie zawsze jest + tylko ze ja nie gram brak kasy...
do damiana z moich sennych prawie zawsze jest + tylko ze ja nie gram brak kasy...
agatko w jakim rejonie ty mieszkasz???
isia,a miałaś dziś jakieś senne?
isiaaaaa,gdzieś poszła
tczewianka 1 i 16 widziałam zaraz podam ci co jeszcze...
tczewianka 50 62 76 23 41 74 6 . zauważyłam ze dziś góruje w snach i typach liczba 23 10 i 4...a ja stawiam na pewniaka 16x2...
jakos nie mam szczescia w mm wiec dzis pusciłam lotto+ ostatnio miałam 3/6 i nie puściłam...
tczewianka nie masz jakiejsc znajomej co jeżdzi do pracy za granice np,do sprzątania chetnie bym się zabrała...
mam na kuponach 50,23,10 tylko i już posłałam
ja mysle ze dziś moze być wysyp 1=10...
isia nie mam
tczewianka pociesz się ze moje senne lepiej wchodzą wieczorkiem, poosbserwuj czy nie bedzie + o 14 lub 22...
tczewianka nie ma sprawy zawiozłam dzis cv ale marnie to widze...cza bedzie autko sprzedac,bo na życie nie ma...
no ja często szukam Twoich liczb na forum i obserwuję,bo wiem jak dobrze wchodzą
no coraz gorzej z praca,chociaż u mnie akurat jest trochę zakładów produkcyjnych i dużo ludzi tam pracuje
dzieki ale nie zawsze...eryce dałam 5/6 nie puściła zamita nie puszczone weszły, a jak podaje to nie ma...cholerny szachraj ts...
w tczewie są zakłady produkcujne jakie?
czytałam
ostatnio spotkałam koleżanke jezdzi do niemiec do sprzątania m-c na m-c jako zmienniczka mówi ze ma tyle chętnych ze ho ho...
no kilka =Flex,press glas,nastepny produkuje balony,i obok Tczewa okna produkuja-tu jest ta specjalna strefa ekonomiczna
no popacz nie wiedziałam a dobrze płaca czy krajową?
isia w lecie na truskawki mam propozycje,niestety nie wiem czy dam radę bo nie mam z kim dzieci zostawic,jak co to bedzie dla Ciebie miejsce
moi synowie tam pracują ,ponad 2tys-oni akurat mają już stałe umowy ale np Flex zatrudnia w większości na śmieciowe umowy
tczewianka na sezon to ja zawsze pracuje, gorzej z zimą mam już miejsce zaklepane od długiego majowego weekendu a na truskawki to nie z moim krzyzem i kolanem bo to cza na schyłka albo w kucki ale dziekuje ze jesteś taka miła, jak byś miała namiary na sprzątanie lub coś innego to daj znac...
popytam jedną znajomą,jej teściowa jeżdzi ,może coś będzie wiedziała,jak co na gg dam Ci znać
wiesz jakby dobrze płacili to i dojeżdzac by mozna ale jak marnie płacą to by wyszła praca charytatywna...tylko na paliwo...
tczew
no za daleko,żeby dojeżdżać
medea
ok na razie znikam zajrze na losowanko..obadamy co ts-ik wymysli...
medusia
pa isia
medusia zgarniasz bonusika???
islandorka dziś rzeczywiście może być wysyp 1-10 ale że jest też wskazanie na 11-20 oraz 31-40 i o dziwo 51-60 to raczej na więcej niż 4/10 nie liczę
Coś mi MP muli nieprzyzwoicie i co chwilę się zawiesza. Ciekawe dlaczego
isia ajkurat wczoraj nie weszlo za duzo ze snu ale probowac dalej trzeba może źle sen opisalem
no ja mam nadzieje ze chociaz cos wygram bo ostatnio to nawet 2 zl nie mialem ;/
Lila
Zamit