Wpisy 1 811 228 – 1 811 327
27 listopada 2013 10:02 → 27 listopada 2013 13:46, 100 wpisów
Jakie znacie dobre strony z matematyki typu http://www.matemaks.pl/index.php ?
Naliczyłem 35 działów to tyle trzeba umieć na podstawę czy jest określona ilość z nich ?
Gracz z miejscowości Lublin wygrał 273 125,50 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
krzysztof to ty zdajesz mature prawda? my zdawalismy dawno temu anasze dzieci maja jeszcze czasu a czasu do matury
jakby matura była z łobuzerstwa, to o wynik mojej małej nie musiałbym sie martwić
poczekaj do czasów gimnazjum wtedy z dziecmi sie dzieja dziwne rzeczy
zatypowane na 2 losowanka moze bede zalowal ale nie puszcze się dziś milego dzionka i wygranych mykam popracowac
22,20,08,09,04,28,30,35,26,79
22,20,08,09,04,28,30,35,26,79
{{pomysl}byłoby dobrze przy typowaniach obok godziny wyświetlona data
Miałem sen pamiętam go doskonale
śniło mi się że byłem w lesie i był wielki most a na wodzie były liscie które oznaczały cyferki tak jak w mapkach
później byłem na dworcu i wychodząc zobaczylem bardzo dużo ludzi
jakaś pielgrzymka i okazało sie że jestem w głównym centrum miasta
śniło mi się że byłem w lesie i był wielki most a na wodzie były liscie które oznaczały cyferki tak jak w mapkach
później byłem na dworcu i wychodząc zobaczylem bardzo dużo ludzi
jakaś pielgrzymka i okazało sie że jestem w głównym centrum miasta
Typuję dwie piątki dwoma sposobami wczorajsze 54 pewniak+11,33,57,44 oraz dziś (4,5)+13,24 pewniak i 76
przypomniał mi się chyba jeszcze sen..prałam biustonosze i była brudna woda...
Widze ze wczoraj o 14 ktos trafil 9 z 9+. Takiemu dobrze a ja tylko wydaje.
zatypowac i na szychte do 22
eryka mnie sie snia byli nauczyciele, sąsiedzi m, którzy nie zyją, laza za mna.
ostatnio bylam wampirem
ostatnio bylam wampirem
eryko zjedzony d0 22
ostatnio gralem w buka i tak sie zlozylo ze tez przegralem barca-ajax 0-1
parka do rozszyfrowania na dzisiaj i jutro [47,65] wiec stawiam na [46,65] , a [46,65] w obwodzie
Zamit, w moim stałym 34 jest z [1,4,15,34,61] a dzisiaj dla nich moze być fartowny dzień
Dzień Dobry ferajno
Ja koordynator projektu walczącego z wykluczeniem cyfrowym wczoraj dołączyłam do grona wykluczonych Mój dostawca domowego neta Netia(dawniej Dialog) nie potrafi od dwóch tygodni zapewnić ciągłości dostawy tzn. ustrojstwo działa a netu niet. Naprawy zrobione zdalnie przez ich magików pomagają na krótko a ja i rodzinka musimy kolejny raz przedzierać się przez "audiotele" i wybierac 1,2,* i co tam jeszcze trzeba na końcu dotrzeć do konsultanta, który po rutynowej gadce szmatce o konieczności sprawdzenia skonfigurowania sieci domowej i czy na 200% nie mamy dodatkowego routera radośnie rejestruje kolejne zgłoszenie do techników którzy w 48 godzin awarię usuną ( zgłoszoną w piątek o 21-wszej usunęli wczoraj o 12.46 a o 16.15 już trzeba było zabawę zaczynać od nowa )
Ja koordynator projektu walczącego z wykluczeniem cyfrowym wczoraj dołączyłam do grona wykluczonych Mój dostawca domowego neta Netia(dawniej Dialog) nie potrafi od dwóch tygodni zapewnić ciągłości dostawy tzn. ustrojstwo działa a netu niet. Naprawy zrobione zdalnie przez ich magików pomagają na krótko a ja i rodzinka musimy kolejny raz przedzierać się przez "audiotele" i wybierac 1,2,* i co tam jeszcze trzeba na końcu dotrzeć do konsultanta, który po rutynowej gadce szmatce o konieczności sprawdzenia skonfigurowania sieci domowej i czy na 200% nie mamy dodatkowego routera radośnie rejestruje kolejne zgłoszenie do techników którzy w 48 godzin awarię usuną ( zgłoszoną w piątek o 21-wszej usunęli wczoraj o 12.46 a o 16.15 już trzeba było zabawę zaczynać od nowa )
jak wzielam sobie neta z lokalnej osiedlowej kablowki jest spokoj
kiedyś też podchodziłem do neti ale po opiniach w necie zrezygnowałem
zamit cyferki w profilu!
Lilcia na razie znikam robię drożdzówke zajrze na losowanko...
Isia zostaje losowanie na 21 40 bo teraz nie zdąże wyslac nawet w pracy siedze
wiadomosc z ostatniej chwili , 1 kupiona zdrapka kopalnia szmaragdow za 2zl i wygrane 100pln!!!!!!!!!!!!!!!
7,55,16,62,15,6,74,66,72,10
wybierz sobie cos z tego przewaznie ze snow wchodzą mi cyferki
wybierz sobie cos z tego przewaznie ze snow wchodzą mi cyferki
wiadomość z ostatniej chwili - wysłałem dodatkowy zakład 9/9+ za 5zł i za 20min. okaże się czym zrobił dobry interes
kamdi
i powooo
kamdi
i powooo