Wpisy 181 061 – 181 160
8 listopada 2010 22:15 → 9 listopada 2010 00:17, 100 wpisów
Użytkownik Pasko dopisał wyniki Multi Multi - 07,10,18,19,24,26,30,40,41,45,47,57,58,59,63,64,66,68,77,79 - Plusem jest liczba: 58
Użytkownik brazowy dopisał wyniki Jokera. Wylosowany Joker to: 28, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 04,26,32,46
I znowu wpadło coś z przedziału 77-80
Witam
i nie jeden już powiedział że TS to banda oszustów a już całkiem z tym nowym studiem to mi się za nic nie podoba 
i nie jeden już powiedział że TS to banda oszustów a już całkiem z tym nowym studiem to mi się za nic nie podoba 
Nie płacz Kathy jutro też jest dzien a cyferki jak zawsze 9 no szkoda ze nie posłałas 

Więc trzeba znaleźć sposób, by oszukać TS 

zobaczcie moje typowania z 4 lipca..tam było dołożone 78 bo 9 nie można typować

.

Kathy mogłaś mi podrzucić ,tę 9/9 na maila ja bym wysłał jak szedłem do Żabki mielibyśmy kaskę 

nie narzekajcie ;-) z totolotka da sie wyżyć;-) dziś znów 1300 i można balować ;-)07,10,24,30,57,
63,64,70,77,78 kathy to jest 8/10
63,64,70,77,78 kathy to jest 8/10

albinlotto >>> no przeciez nie da sie typowac 9/9 - kathy napisala ze te liczby bez 78
majklasz>>>> to by miala 8/9
70 nie trafiona
kathy,jak będziesz miała jakieś liczby i ich nie wyślesz wrzuć je na maila ,ja mam blisko do Żabki to je wyślę.
Udział masz pewny ok
a za dzisiaj

Udział masz pewny ok
a za dzisiaj

Jakieś na pewno. Niemal zawsze są
koszmar,potwór lotto nie pozwolił mi nic wygrać.Za karę nie pojdę na wybory.
kathy,kładąc się do łóżka,powtarzaj Sobie:8/9,9/9,9/9,8/9 i tak
cały czas,nawet nie będziesz wiedziała kiedy uśniesz

cały czas,nawet nie będziesz wiedziała kiedy uśniesz

z twojch liczb jakie mi podalas w sobote wpadly tylko 7,25 ,czyli nadal jest duze prawdopodobienstwo ,ze wygramy jutro

tragiczna godzina nadania kuponów,kiedy wpadły w paszcze lottomatu:18.08sekund szesnaście
na uzytych czternascie liczb;cztery trafione,pięć oboków i pięć chybionych
na jutro 14.00
1,25,44,58,80
cos powinno być
Dobranoc dobrej nocki.Uciekam na filma horrora na TVP1 23,30
1,25,44,58,80
cos powinno być
Dobranoc dobrej nocki.Uciekam na filma horrora na TVP1 23,30

trzeba ratować mózg i przed snem wrzucić do niego pozytywne myślenie
zauważyłem,że pianki jojo mają podobny zapach do gum kaczorów donaldów,za dawnych pięknych czasów
Korn też lubię dobre horrory ale dziś jakoś wole neta
tylko 5,5 na plusie-hipcio sam tak mam
tylko 5,5 na plusie-hipcio sam tak mam
dobrze, że ja zjadłam słodkie przed losowaniem, bo marny los laptoka mógłby być

kathy mi się wydaje,ze okrutnik lotto czerpie najwięcej kasy ze zdrapek,bo ciągle wypuszcza ich nowe serie w milionach,a w multi ludzie mniej coraz grają
zośka piłeczka wypełniona ryżem,co się nie odbija ,ale włazi pod nogi więc mam za swoje

jak na nią patrzę to mi jej żal,mówię przepraszam głaszczę-położyłem w koszyczku z flaczała staruszka

dzisiaj mam teki smutny wieczór co nie napisze to jaszcze bardziej mi smutno przez tą pogodę chyba

kathy,a jedno jest dziwne,byłem raz trzy razy w sklepie po czekoladę,pierwszego dnia kosztowała 2,8,następnego 3złote,a już ostatnio 3,2.i jeszcze po tej przegranej w multi myślą,ze pojdę na wybory.
hipo....to nie jest dziwne, dziwne by było jakbyś poszedł i najpierw 3,20 potem 3 a potem 2,80 

pożarłem dzisiaj wedla z nadzieniem michałkowym przed pracą,a w pracy kolega poczęstował mnie kukułkami a ja sam zerzarłem
nie 
nie 
a np.chleb robi sie droższy,coraz mniejszy i coraz bardziej jak gąbka,a za dawnych czasów był normalny
a buty rozpadają się po kilu miesiącach,a dawniej trzymały się bardzo długo
hipcio dawno,dawno temu w markecie kontrolowałem ład i takie tam to przez dane z terenu -konkurencji zasobu magazyny zbytu daty ważności przychodzi fax i cena nawet jednego dnia się zmienia

papa wszystkim, ide poleżeć
madryt w policjantach z miami to była muza
madryt w policjantach z miami to była muza

Jedno 6/10 
ale było juz za późno
i tak nie grajac zaoszczedziłam 70 zł w zeszłym tyg. i dzis