Wpisy 180 961 – 181 060
8 listopada 2010 19:44 → 8 listopada 2010 22:15, 100 wpisów
Nie kupujcie zdrapmana,
właśnie dowiedziałem się,
że to dopalacz
właśnie dowiedziałem się,
że to dopalacz

mala to po większą wygraną trzeba by
do stolicy województwa na p....
się udać
a ja na wieczorne losowanie
takie sobie
cyferki wyrzeżbiłem
8,10,14,17,36,44,62
chyba sie domyślam

do stolicy województwa na p....
się udać
a ja na wieczorne losowanie
takie sobie
cyferki wyrzeżbiłem
8,10,14,17,36,44,62

chyba sie domyślam

tak dokładnie, po większą wygraną trzeba udać się do P......a, wiesz jakbym już wygrała te 10/10 to mogłabym nawet na koniec świata jechać i odebrać te kaskę

mala557 to Ty jesteś z Ko ??
dzis puscilem pare 4,79 na dwa losowania stawka razy 5. i Trujke 4,52,79 na pojedynczej stawce, mam nadzieje ze wejdzie.
Jak chcecie to możecie przyjechać po
wygraną do Ł.
Nawet będzie lepiej jak w Ł. zostawicie
pierwsze parę tysięcy z wygranej,
bo to miasto powoli pada na twarz,zapraszam.
wygraną do Ł.
Nawet będzie lepiej jak w Ł. zostawicie
pierwsze parę tysięcy z wygranej,
bo to miasto powoli pada na twarz,zapraszam.
Uciekać stąd jak najdalej do dużych miast Polski. Gdzie proponujecie najlepiej?
Rządzą coraz mądrzejsi ludzie,
a nie trzeba być mądrym,żeby wiedzieć,
że z pustego to i Salomon-to ten co narty wynalazł
-nie naleje.
a nie trzeba być mądrym,żeby wiedzieć,
że z pustego to i Salomon-to ten co narty wynalazł
-nie naleje.
FILCjuszu - jutro w Ex_ pogrom się szykuje , wiem i milczę , olej do końca MM , myśl tylko o nim. Aha - zakład nadal aktualny , choć już nie ten szlif..... a pieniądze te same . Pozdro , tera , nara , zara wielka wara.
xelom. Jaki ten świat jest mały. Ja mieszkam niedaleko ciebie, jakieś 60 km od tego najstarszego miasta w Polsce. A trasa jest prosta jak sznurek w bucie. Jeśli mala557 mieszka w Ko..ie to mam jeszcze bliżej bo 50 km. A do W...i tylko 20. Po sąsiedzku życzę trafnych typowań i do zobaczenia w P-niu na Palacza
Jeśli wierzycie w Pana Boga,żeby Wam pod powiedział liczby i w nim widzicie ratunek...
.To raczej(żal.pl).? A gdzie Wasza inwencja?Dociekanie? Doświadczenia innych na tym forum ?Nauka na błędach innych ? Mariusz2 ma racje w pewnym sensie. W cyklach szukamy odpowiedzi nie w czasie.(cykle równiez są w zawarte w czasie,lecz czas jest względny,jakby nasz ludzki,nie wiem jak to opisać...
Kurka ,również ma rację,z RP i jej obliczeniami,którym poświęca wiele czasu ,aby pisząc post nie"dupnąć się i nie pomylić".Chyba ,że pisze z palca...<brak komentarza w tym miejscu>.To nasza obecna matematyka (teoretyczna).<Wtrącił swoje zdanie.).Na której podstawie zostały zbudowane ,maszyny"losowe".
Ps. Dla 98% uczestników tego forum.Skompromituję się.Dla 1%. Będę zrozumiały.1%, Brakujących, too...chyba dzieci INDYGO
.To raczej(żal.pl).? A gdzie Wasza inwencja?Dociekanie? Doświadczenia innych na tym forum ?Nauka na błędach innych ? Mariusz2 ma racje w pewnym sensie. W cyklach szukamy odpowiedzi nie w czasie.(cykle równiez są w zawarte w czasie,lecz czas jest względny,jakby nasz ludzki,nie wiem jak to opisać...
Kurka ,również ma rację,z RP i jej obliczeniami,którym poświęca wiele czasu ,aby pisząc post nie"dupnąć się i nie pomylić".Chyba ,że pisze z palca...<brak komentarza w tym miejscu>.To nasza obecna matematyka (teoretyczna).<Wtrącił swoje zdanie.).Na której podstawie zostały zbudowane ,maszyny"losowe".Ps. Dla 98% uczestników tego forum.Skompromituję się.Dla 1%. Będę zrozumiały.1%, Brakujących, too...chyba dzieci INDYGO

Kocio, pewnie Rant podpala

A kiedyś uczyłem się z takim z Lenart pod Filipowem

To było 20 lat temu..Może juz się wyprowadzili...
>marekg < >> mala557 <<
też Wam życzę trafnych typowań i do zobaczenia w Poznaniu na ul. Palacza
ja tam jeszcze nie byłem ,ale będe
pozdr

też Wam życzę trafnych typowań i do zobaczenia w Poznaniu na ul. Palacza
ja tam jeszcze nie byłem ,ale będe
pozdr

Kasiaczku
gdziez bym mogl,musialem zostac dluzej w pracy i nie dalem rady wyslac przed 19 30
,ale jutro napewno ok.
gdziez bym mogl,musialem zostac dluzej w pracy i nie dalem rady wyslac przed 19 30
,ale jutro napewno ok.
dream to Twoja fotka ??
Ferdek Kiepski szuka sposobu na wygraną w Lotto:
http://www.youtube.com/watch?v=iZmlA7RtBhk

http://www.youtube.com/watch?v=iZmlA7RtBhk

Nie wiem,dlatego pytam
i bez całusów proszę,
zbyt krótko się znamy.
i bez całusów proszę,
zbyt krótko się znamy.
Kupony wysłane.Warunki nadania:koszmar,deszcz i zimno,osoba przyjmująca zaklady:kobieta,warunki przeciętne,obsługa przeciętna.Pozostaje teraz czekać i zobaczyć jakie kulki wydmucha ten z bębna

hipopotan dmuchnąłem właśnie w
alkomat i wyszło 3.75 więc
3 i 75 to pewniaki
alkomat i wyszło 3.75 więc
3 i 75 to pewniaki
hipo o pozytywne impulsy to
T.P. poproś
T.P. poproś
panie szpic dzisiaj widziałem w kolekturze jak kobieta,waga 80 kilo kupowała zdrapki za 10 złotówek
hipo może się odchudzała ??
czy ktos wie co z ricardosem bo ani tele nie odbiera ani sms nie odpisuje

xelom lila na pewno chodzi na spacery z psem i nie ma czasu na pisanie

rzutem na taśmę w ostatniej chwili wysłane:
mm 3,8,11,27,31,32,42,56,66,72
4,8,15,27,33,45,53,67,72,79
1,16,40,54,63,69
z maszyny: 2,9,16,22,31,38,45,53,62,78
..P.O.W.D.Z.E.N.I.A

Witam Towarzycho AH 
Witaj Kajtulka
Ahoy Miroslav
Ako sa mas ?

A to dla KOCIA 

Witaj Kajtulka

Ahoy Miroslav
Ako sa mas ?

A to dla KOCIA 

właśnie kończe pić herbatę ale dopiero teraz zauważyłem,że sługa zapomniał do niej wrzucic cytrynę
Użytkownik saltosky dodał nowy komentarz w temacie Wywiad z Ryszardem Rembiszewskim !

u was też tak leje