Wpisy 1 809 242 – 1 809 341
25 listopada 2013 22:08 → 25 listopada 2013 23:59, 100 wpisów
lilusssssssss
Dopisano wygrane kaskada - brak głównej wygranej
Ile jest konkretnie działów na maturze podstawowej czy nie 10 ? Aktualnie uczęszczam do Policealnego Studium Zawodowego na kierunku Technika Administracji w przyszłym roku egzaminy mnie czekają.
krzysztof powiedz staremu ze za rok znów matura
13max33: widziałem niejednokrotnie poziom wpisów do jakich potrafi doprowadzić krzysio i nie życzę sobie zaniżania poziomu tego czata. Pamiętajcie, że moja cierpliwość też ma granice.
To co ja mam mu powiedzieć ?
ij tam oj tam
Dopisano wygrane multi multi
Ale trzeba coś zrobić żeby zaliczyć na te głupawe 30% cholera jasna macie jakieś pomysły czy jest to realne żeby samemu tego dokonać bez pomocy kogoś ?
Dobra już będzie ok.
Krzysiu, zdawanie zawsze było, jest i będzie chore. Zdasz i zapomnisz
krzysztof_c: ja się mogę potrafić, że wyszedłem jako chyba pierwszy z pełnej sali maturzystów na matematyce i dostałem 5
Pasko ..on sobie typował i od czsu do czsu ..dał jakieś xxx ..ale już tego nie będzie robił ...wiec zróbmy tak daj mu szanse ..jeżeli coś zrobi i bedzie dla Ciebie to sygnał ze zaczyna xxx usuniesz jego konto na stałe ..i moje też .. może być ??????????????????????????????????????????
A na studiach to wtedy by była masakra pewnie ? Tylko że ja na szkołę policyjną marzyłem iść a matematyka i polski zamknęły mi tę drogę niestety.
krzysztof wygraj w duzego lotka i chrzan starego i mature
Dopisano wygrane jokera
Dobra zabieram się do roboty najlepiej a was przepraszam za swoje problemy bo najważniejsze to przyznać się do błędu.
krzysztof_c: zależy jakie studia.... dzisiaj wykształcenie wyższe całkowicie straciło na wartości. Mieć mgr a mieć mgr to różnica.
No wczoraj z kolega co ze mną do średniej chodził na dworcu spotkałem i powiedział że ma pierwszy rok z głowy a za dwa lata będzie miał wyższe a kolejne 2 mgr.
A to jaki ma pan pomysł abym zaliczył maturę był bym wdzięczny bo chce coś udowodnić rodzinie ale przede wszystkim sobie.
Przychodzi chłop do Urzędu i mówi:
- Dajcie jakąś pracę mojemu synowi, bo pijak straszny, jak nic nie robi to ciągle pije.
- A co syn umie?
- Nic.
- Proszę, jest stanowisko murarza, 2500 zł miesięcznie.
- Za dużo. Jak dostanie tyle pieniędzy to wszystko przepije.
- No to może pomocnik murarza. 1800 zł na miesiąc?
- Ciągle za dużo. A może coś takiego, za co by dostał 1000 zł?
Na to wkurzona urzędniczka:
- Panie, żeby 1000 zł zarabiać to trzeba najpierw magistra zrobić!
- Dajcie jakąś pracę mojemu synowi, bo pijak straszny, jak nic nie robi to ciągle pije.
- A co syn umie?
- Nic.
- Proszę, jest stanowisko murarza, 2500 zł miesięcznie.
- Za dużo. Jak dostanie tyle pieniędzy to wszystko przepije.
- No to może pomocnik murarza. 1800 zł na miesiąc?
- Ciągle za dużo. A może coś takiego, za co by dostał 1000 zł?
Na to wkurzona urzędniczka:
- Panie, żeby 1000 zł zarabiać to trzeba najpierw magistra zrobić!
Kojarzę to skądś ?
Dobranoc.
http://id.joe.pl/sub_images/pictures/efd346d22a2687666c0d0c51898f41da_th2.gif
http://id.joe.pl/sub_images/pictures/efd346d22a2687666c0d0c51898f41da_th2.gif
Tylko gdzie przyjmą mnie jako murarza bez tego zawodu no gdzie ?
A to Pasko jak ty zdawałeś maturę inny był system oceniania ?
Pewnie trzy zadnia z matematyki tak ?
A panie Januszu czemu pan nie typuje na stronie ?
Krzysztof
no, zupełnie inny chyba.. nie wiem jak jest teraz. Z 5 zadań 3 sobie miałem wybrać.
Teraz są jakieś śmieszne testy i wybiera się odpowiedź a.b.c lub d
krzysztof ..na pigalaku zaliczysz maturę tam Cię nauczą raz dwa zaliczysz na 6 nawet
Teraz jest o wile trudniej a po za tym jestem za żeby matematyka z matury stała się jak przedtem dodatkową bo tylko ludzi hamuje i nic więcej kto za ?
Parę dni temu miałem w ręku te testy, 30 % tych zadań da sięrozwiązać bez liczenia
Z jakiego roku ?
To taki mądry jest ?
Jesteś ?
Max
Rozmiar f-fatalny
Rozmiar f-fatalny
Nie mam kasy.
Znaczy mam ale nie wydaje jej.
I jak chodziłem do poprzedniej szkoły chodziłem na korepetycje i co ?
Dobra dobranoc .
Odkładałeś na gry do ps3 czy też ps3 wiec masz tam 1200zł ..na pare godzin bedziesz miał
krzysio ..to nam szeryf odpowiedział
idzida
a może tak
dzięuję zostanę
idzida
a może tak
dzięuję zostanę
matg jestem
ale cisza
pom
kto ma nick na stronie i śledzi czat niech da znać chociaż poprzez samą ikonkę ""
no i
obecny
pewnie cos testuje
nie no, po prostu z taką inicjatywą wyszedłem, żeby pokazać, że na pewno trochę nas tu jest
merti: zakupiłem profesjonalny silnik już ze 2 lata temu... brakuje czasu na migrację
tylko my wierni tovvarisze zostali
a gdzie jocia
a gdzie jocia
Zieleń może być i tematy "porozrzucane" jak teraz ale ten zestaw ikon, brak bbcodów, no masakra
no no a tak z raz w miesiącu nowa ikona by sie przydała
no co tu dużo mówić... forum od prawie 10 lat bez zmian. postarzało się technologicznie.
albo jakis konkurs kto najdłuzej siedzi w miesiacu na czacie
To na co czekasz Pasko, ukraincy za darmo ci zrobią migrację pod maską
bo ja 744godziny
licznik aktywności w profilu widoczny dla każdego, procent udzielania się dziennie, tygodniowo, miesięcznie
pasko zrób liczniki
ile kto przebywa na czacie
ile kto przebywa na czacie
od około 50 losowan brak 10z10
ciągną bonusa na swieta lub sylwestra
ciągną bonusa na swieta lub sylwestra
pytanie dnia: dlaczego o 14:00 było prawie 15x więcej wygranych 2/2 niż o 21:40 ?