Wpisy 1 806 409 – 1 806 508
23 listopada 2013 22:03 → 23 listopada 2013 22:26, 100 wpisów
agatkaa
WMAWIASZ rzeczy mi których nie zrobiłam karwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lila jak ja pójdę do i zrobie sprawę cywilną to naprawdę polecą głowy. Za twoje oszczerstwa!!!!
Ja pisałam prawdę i tylko prawdę
Ja pisałam prawdę i tylko prawdę
ulka ostrzegam cię,***a moja cierpliwość sięga zenitu.Albo się odpierdol i uspokuj albo spotkamy się w sądzie bo mam już tego dosyać,że nie mam męża ,że nie mam dzieci że*** wie co!!!!!!!!!!!!!!!Ty wiesz lepiej ode mnie ?????? KOniec!!!!!!!!!!!!!!
gaja
otwieralam groszek konserwowy i sama nie wiemze mi zjechalo i w palec
otwieralam groszek konserwowy i sama nie wiemze mi zjechalo i w palec
Ulka Ty to mnie możesz w dupę pocałować ale najpierw musisz sobie wary wyczochrać
Lila wystarczy za to co mi pisałaś w profilu za to będzie sprawa.
Noooo ty pisałaąs prawdęjak Ty pisałaś prawdę to Twój łeb pierwszt=y zleci
Lila to właśnie zastosuj sie do swojej rady i się odczep ode mnie i od mojej rodziny raz na zawsze. Bo to już nie pierwszy raz jak na mnie oszczerstwa tworzyłaś. Już zapomniałaś?
A ja mam to co ty pisałas na czacie i co doniektórych na maila mi to wystarczy również
na youtubie jest filmik Konferencja po meczu Stoczniowiec Gdańsk-KH Sanok warty obejrzenia
Lila problem w tym, że ja mam to co Ty pisałaś na meila. Również z przyznaniem się do tego! I to będzie dowód w sądzie
TO TY się odpierdol od mojego męża,dzieci i ode mnie,masz swoje to piluj swojego,współczuję mężowi i z drugiej strony się nie dziwię,nie czepiaj się mnie a ja nie będę ciebie.Prosta sprawa.Bo ciebie to mam już na prawdę dosyć
gaju-Milan dusi Genoę
66 mam na jutro
Lila to Ty się odczep ode mnie, bo ja wiecznie nie pozwolę się tak ciągać dziecko
ulka...z przyznaniem do czego?weź już nie rób napiętej atmosfery bo te wpisy Twojej córki też mam i nagrane rozmowy.Tak że albo odpierdolisz się ode mnie albo spotkamy się w sądzie za te oszczerstwa w stosunku do mnie do moich dzieci i męża bo to nie jest normalne co ty wyprawiasz a ta niby słodka na czacie udajesz ulcie,myślałaby kto
Lila jestem za słowem się do Ciebie nie odezwę a Ty do mnie i mojej rodziny
już ci powiedziałam dziecko to masz w domu a jak masz za mało to trzeba było sobie dwójkę machnąć albo trójkę
Nie wciągaj w to andruśki, bo nigdy z Tobą słowa przez telefon nie zamieniła. Nawet jak się dobijałaś na meila ze swoim telefonem zeby mi przekazać Kłamczucho
Dobranoc.
http://c.wrzuta.pl/wi10959/d01b56d1000ad35e4ce56db7/0/77
http://c.wrzuta.pl/wi10959/d01b56d1000ad35e4ce56db7/0/77
Dopisano wygrane kaskada - padła główna wygrana w wysokości 250 000 zł !
Od teraz nie odzywaj się do mnie dla mnie słowo święte a jak nie to wiesz co
Ide spac. Trzymaj się Lila
przez gg i nie ściemniaj mi tu z nagraniami. Bo bzdury wygadujesz totalne.
Dopisano wygrane mini lotto - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 440 000 zł
Raz z Tobą gadałam pięć minut 3 lata temu. To ja poproszę wrzuć to na yutube jak ze mną gadasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ciekawe czy w Lotto padła głowna wygrana
Kumulacja Lotto: 5 000 000 zł
Dobranoc Panie Pasko
Dopisano wygrane lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane lotto plus - brak głównej wygranej
nie kochany maxiu, ja nie palę już nic
a ty max cos palisz?????
w kaskadzie ostatnio wygrane padają najczęściej
gaja-14 tak,4 nie
Te bogate i sfrustrowane baby poszły spać,czy poszły się lac na F.B. Mają zdrowie cholery, a jakie nieugięte!
Gaju ..14 pada po 72 lub 11 .. a zagraj 11.14.72 i pewne z plusem
dobranoc Michaś....ide juz spać
i po krzyku
i po lodach
3/7 4/10
Pa...buziaki
Gaju ,,,wiesz ze ja nie myślę ..cos robie potem myslę ..wiec 11.14.72 bedzie i nie myśl
ppisalem ze przewidziana trójka 3,6,9 na dzis i sie malo pomylilem
Maxiu podaj pewniaczki na jutro dla mnie i Agatki...takie pewniaczki pewniaczkowate...