Wpisy 179 362 – 179 461
5 listopada 2010 00:47 → 5 listopada 2010 14:00, 100 wpisów
Zawsze zastanawiało mnie po co milionerzy grają w totka ?!
to już czysta chciwość
to już czysta chciwość
racja bartek szkoda czasu pozdrawiam niech sobie żyje w swoim świecie
niech zdycha powoli z lekkim wiatrem hawajskim z palma i pod palma z bananem w ustach albo w dupie i niech ryj zamoczy w kupie
co bif zatkało kakao?jedz na bilbao tam dostaniesz po ryju pałą i odechce ci sie pieprzenia w milionowe marzenia
Wygrana za "szóstkę" poniżej miliona. Ostatni raz taka sytuacja miała miejsce 8 sierpnia 2009 roku.
Dobranoc wszystkim

Dobranoc wszystkim

nof-leczyć powinieneś się ty,może ci internet dopiero założyli i nie wiesz do czego służy jak tak to źle trafiłes przykro mi
z PATOLOGI PEWNIE MAMA PIJE A OJCIEC NARKOMAN torsan Tak JEST Z TOBOM ŻALOSNA DZIWKO
torsan Jwiem że jestesi załosnom i Zazdrosnom ***K*****************************
PASKO -KOLEGA torsan powinen dostać bana POPIERA TAKICH WULGARNYCH URZYTKOWNIKÓW JAK jas.nowidz

# 04
# 10
# 12
# 14
# 21
# 25
# 29
# 30
# 32
# 36 typy na jutro na 22
# 10
# 12
# 14
# 21
# 25
# 29
# 30
# 32
# 36 typy na jutro na 22
bif-pierwszy raz na oczy zobaczył internet kilka dni temu i nie wie co to jest musi wyprobowac i robic tu obore ale coś ci to nie wychodzi kolego bo to jest ŻAŁOSNE niestety przykro mi bardzo,nie rusza mnie to
torsan To człowiek bardzo zakompleksiny mały zakres
słownictwa
-cały dzieni siedzi przed kompem
-ZERO INTELIGENCJI
-ZAZDROSICI WYGRANYCH !!!
-Lubi banana w dupie jak pisał
-POLECAM PANU TERAPIE DLA PSYCHICZNIE HORYCH
słaba samo ocena torsan wynika z choroby Psychicznej

słownictwa
-cały dzieni siedzi przed kompem
-ZERO INTELIGENCJI
-ZAZDROSICI WYGRANYCH !!!
-Lubi banana w dupie jak pisał
-POLECAM PANU TERAPIE DLA PSYCHICZNIE HORYCH
słaba samo ocena torsan wynika z choroby Psychicznej

* 04
* 10
* 12
* 14
* 21
* 25
* 29
* 30
* 32
* 36
* 40
* 44
* 47
* 58
* 59
* 61
* 67
* 68
* 70
* 75
* 10
* 12
* 14
* 21
* 25
* 29
* 30
* 32
* 36
* 40
* 44
* 47
* 58
* 59
* 61
* 67
* 68
* 70
* 75
Dzień dobry.

Wczoraj 15/16 w liczbach które nie będą wylosowane w lotto.
witam z rańca
>bif24 < pewnie nie wie że w polsce
była wymiana pieniędzy
i dlatego
operuje tak dużymi sumami (milionami)
o wczorajszych szczęśliwcach niestety nie można
powiedzieć milionerzy
witay wędrowco
>bif24 < pewnie nie wie że w polsce
była wymiana pieniędzy
i dlatego
operuje tak dużymi sumami (milionami)
o wczorajszych szczęśliwcach niestety nie można
powiedzieć milionerzy
witay wędrowco
szannsa że trafi się drugi raz 6/6 w Lotto...niewielkie...pewnie zaraz po radosci z wygranej muszą zacząć planowanie...by nie powiedziec oszczędzanieZa 6 tylko 800 tys? Przecież kwota jest gwarantowana 2 mln.! O co tu chodzi? Totalizator złamał regulamin? Co Wy na to?
szczęściara>>
nie ze swojego doświadczenia
- ale TAK.
Dokładnie tak jest. No, albo przynajmniej bardzo podobnie...
powinno być
Co /JAKĄ KWOTĘ/ traktujemy jako wysoką wygraną ?
nie ze swojego doświadczenia
- ale TAK. Dokładnie tak jest. No, albo przynajmniej bardzo podobnie...
powinno być

Co /JAKĄ KWOTĘ/ traktujemy jako wysoką wygraną ?
Czy wie może ktoś, dlaczego tym nieszczęśnikom (bo tak ich można nazwać)wypłacono tylko po 800 tys.zł?
Za 6 tylko 800.785 zł? Przecież kwota jest gwarantowana 2 mln.! O co tu chodzi? Totalizator złamał regulamin? Czy wie może ktoś, dlaczego tym nieszczęśnikom (bo tak ich można nazwać!)wypłacono tylko po 800 tys.zł?
Co do gwarancji, to gwarantowana jest pula 2 000 000, która może się rozłożyć na dowolną liczbę graczy 
Pozdrawiam

Pozdrawiam
Już się poprawiam. Oczywiście wygrana w Lotto nadal była 4x większa od typowej w Mini Lotto. Dopiero wstałem 

Blondas>>
2 mln gwarantowane jest w sytuacji gdy trafi jedna osoba
jeśli w pierwszym /gwarantowanym kwotowo/losowaniu nikt nie trafi podają jedynie SZACUNKOWĄ kwotę na wygrane, która /dodatkowo/ może zostać podzielona przez ilość trafnych.
Tak było w tym wypadku. Faktycznie - mieli "pecha"
jasne
Pasko >>
polecam
3x

pozdrawiam
2 mln gwarantowane jest w sytuacji gdy trafi jedna osoba
jeśli w pierwszym /gwarantowanym kwotowo/losowaniu nikt nie trafi podają jedynie SZACUNKOWĄ kwotę na wygrane, która /dodatkowo/ może zostać podzielona przez ilość trafnych.
Tak było w tym wypadku. Faktycznie - mieli "pecha"

jasne
Pasko >>
polecam
3x

pozdrawiam
Witam 
Gwarantowane 2 mln jest gdy nie ma kumulacji i gdy trafia 1 osoba w przypadku gdy trafią dwie osoby pula jest dzielona tj. po 1 mln a wczoraj była kumulacja 3 mln trafiły 3 osoby więc pula została podzielona na 3 proste i logiczne

Gwarantowane 2 mln jest gdy nie ma kumulacji i gdy trafia 1 osoba w przypadku gdy trafią dwie osoby pula jest dzielona tj. po 1 mln a wczoraj była kumulacja 3 mln trafiły 3 osoby więc pula została podzielona na 3 proste i logiczne

tereza>>
Dlatego na końcu
...
Ale wyobraź sobie sytuację, że trafia, powiedzmy, 200 osób...
I wtedy, co mówisz ?
Dlatego na końcu
...Ale wyobraź sobie sytuację, że trafia, powiedzmy, 200 osób...
I wtedy, co mówisz ?
Piszecie że są pechowcami ale równie dobrze mogło nie być ani jednej 6 i kumulacja szła by dalej co by było bardziej korzystniejsze.
tereza>>
To dobre podejście...
HARTGE>>
co by było korzystniejsze ?
- zależy, z czyjego punktu widzenia
To dobre podejście...
HARTGE>>
co by było korzystniejsze ?
- zależy, z czyjego punktu widzenia

Właśnie Robal więc dlatego lepiej że wygrały 3 osoby po te 800 tys bo to i tak kupa kasy jak by nie patrzył 

tereza>>
>>jak nie wyślesz to masz a jak wyślesz to fia z makiem<<
chodzi Ci o to, że zaoszczędzisz ?
czy, że mogłoby się trafić ?
HARTGE>>
TAK,
800 to już duże pieniądze...
Jeżdżą po ulicach, co prawda większe, często np sama działka to o wiele więcej itd itd, ale...
jeśli ktoś ma łeb na karku...
>>jak nie wyślesz to masz a jak wyślesz to fia z makiem<<
chodzi Ci o to, że zaoszczędzisz ?
czy, że mogłoby się trafić ?
HARTGE>>
TAK,
800 to już duże pieniądze...
Jeżdżą po ulicach, co prawda większe, często np sama działka to o wiele więcej itd itd, ale...
jeśli ktoś ma łeb na karku...
robalku chodzi mi , że mógłby trafić
kiedyś skreśliłam 9/10 i miałam i co z tego jak nie wysłałam
kiedyś skreśliłam 9/10 i miałam i co z tego jak nie wysłałam

jak dorze pamiętam na wczorajsze losowanie lotto przewidywana pula 3mln jeśli trafily trzy osoby to się dzieli kasę nawet jak jest gwarantowana 2 mln to jeśli trafi więcej osob szóstkę to 2mln dzieli się na ilośc trafionych nawet jeśli trafi 10 osób to wtedy dostana po 200 tyś i ts nie złamie regulaminu ani nic podobnego
WITAM NARKOMANÓW GIER LICZBOWYCH 

tereza>>
Istotnie, niestety, zdarzają się takie sytuacje
prawdopodobnie - tak "miało być" , coś w rodzaju przeznaczenia, nie znalezienia się w odpowiednim miejscu, w odpowiednim czasie... Ile ludzi, tyle definicji takiego zdarzenia...
Gramy tu o bańki, bonusy, i w ogóle - dużą kasę, a cieszymy się z 3/3
Poważnie - cO uważacie za WYSOKIE WYGRANE ?
Istotnie, niestety, zdarzają się takie sytuacje

prawdopodobnie - tak "miało być" , coś w rodzaju przeznaczenia, nie znalezienia się w odpowiednim miejscu, w odpowiednim czasie... Ile ludzi, tyle definicji takiego zdarzenia...
Gramy tu o bańki, bonusy, i w ogóle - dużą kasę, a cieszymy się z 3/3

Poważnie - cO uważacie za WYSOKIE WYGRANE ?
Robal wiesz dlaczego 3/3 cieszy ? Bo jest za co dalej grać i taka jest prawda osobiście nie gram na 3/3 

żeby nie było - mnie cieszy 3/3
bo tak TEŻ wysyłam...
ale pytam, o co innego - CO WASZYM ZDANIEM jest WYSOKĄ WYGRANĄ
bo tak TEŻ wysyłam...
ale pytam, o co innego - CO WASZYM ZDANIEM jest WYSOKĄ WYGRANĄ
Witam
moim zdaniem wysoka wygrana to np..jedna z trzech trafionych szostek wczoraj w lotto
moim zdaniem wysoka wygrana to np..jedna z trzech trafionych szostek wczoraj w lottoMnie satysfakcjonuje wygrana 6/6
i na taką wygrana czyham analizując (na razie) system 20 liczb na 6 skreśleń i 120 zakładów.Drogo wychodzi ale innego sposobu nie widzę. Rozważałem też 5 z 20 na 90 zakładów ale ewentualne 5 z 5 daje ,że tak napiszę, mały zysk w stosunku do zainwestowanych
.Ale każda wygrana cieszy,nawet ta ,która zwraca poniesione koszty .
i na taką wygrana czyham analizując (na razie) system 20 liczb na 6 skreśleń i 120 zakładów.Drogo wychodzi ale innego sposobu nie widzę. Rozważałem też 5 z 20 na 90 zakładów ale ewentualne 5 z 5 daje ,że tak napiszę, mały zysk w stosunku do zainwestowanych
.Ale każda wygrana cieszy,nawet ta ,która zwraca poniesione koszty .Robal to jest dziwne pytanie bo dla jednego wysoką wygraną może być milion a drugiego np 50 tyś 

krisu>>
wysoko Waść mierzysz...
podoba mi się Twój tok myślenia...
jacekkowal>>
piszesz o MM - 5/5, czyli /z plusem plusem/ kwocie = 1100, więc do odebrania w kolekturze tak, dobrze rozumiem ?
Zgadzam się z tym, że KAŻDA wygrana ZWRACAJĄCA koszt jest OK, dlatego NIE zrozum mnie źle, że się trochę dziwię...
Bez urazy - moim zdaniem, dopiero co najmniej od tych 2000 - odbieranych w kolekturze można mówić o wyższych...
Ba, powiem więcej, myślałem tak o następnym progu - 6/6 z +
wysoko Waść mierzysz...
podoba mi się Twój tok myślenia...

jacekkowal>>
piszesz o MM - 5/5, czyli /z plusem plusem/ kwocie = 1100, więc do odebrania w kolekturze tak, dobrze rozumiem ?
Zgadzam się z tym, że KAŻDA wygrana ZWRACAJĄCA koszt jest OK, dlatego NIE zrozum mnie źle, że się trochę dziwię...
Bez urazy - moim zdaniem, dopiero co najmniej od tych 2000 - odbieranych w kolekturze można mówić o wyższych...
Ba, powiem więcej, myślałem tak o następnym progu - 6/6 z +
HARTGE>>
zdecydowanie - zgadza się ...
Pytam - bo zastanawiam się CZYM kierują się w totalizatorze opodatkowując wygrane ok. 2200, a NIE INFORMUJĄC o wyższych KWOTOWO wygranych - ani na wydrukach w mm, ani na swojej stronie o wysokich wygranych w mini itd
zdecydowanie - zgadza się ...
Pytam - bo zastanawiam się CZYM kierują się w totalizatorze opodatkowując wygrane ok. 2200, a NIE INFORMUJĄC o wyższych KWOTOWO wygranych - ani na wydrukach w mm, ani na swojej stronie o wysokich wygranych w mini itd
Myślę, że Oni /też/ po prostu są oderwani od rzeczywistości...
Maja monopol i cudują ...
Maja monopol i cudują ...
- Zmiana na niekorzyść graczy TSN na Jokera
- Podniesienie kolejny raz /od istnienia strony mp - trzeci ?/
stawek za zakład...Nie wiem, czy nie przekroczyli granicy ...
- zmiany zasad prowizji dla prowadzących kolektury...
- nie zauważanie istnienia internetu, a twierdzenie przy tym o kierowaniu się na młodych...
xxx
dobra, tyle mojego

- Podniesienie kolejny raz /od istnienia strony mp - trzeci ?/
stawek za zakład...Nie wiem, czy nie przekroczyli granicy ...
- zmiany zasad prowizji dla prowadzących kolektury...
- nie zauważanie istnienia internetu, a twierdzenie przy tym o kierowaniu się na młodych...
xxx

dobra, tyle mojego

Witam
Pardon, ale 2280 jest opodatkowana, a nie 2200.
To jest odgórne zarządzenie, nie TS.
A młodych to oni maja gdzieś, ciągle liczą na starszych, którym net nie jest potrzebny.
Związek niepełnosprawnych powinien ich podać do sądu, ze im uniemożliwiają przez sieć, wtedy mieliby się z pyszna.
Pardon, ale 2280 jest opodatkowana, a nie 2200.
To jest odgórne zarządzenie, nie TS.
A młodych to oni maja gdzieś, ciągle liczą na starszych, którym net nie jest potrzebny.
Związek niepełnosprawnych powinien ich podać do sądu, ze im uniemożliwiają przez sieć, wtedy mieliby się z pyszna.
SirMavins>>
ok. czyli około
ale OK
przepraszam za te osiemdziesiąt złotych
zawsze są - odgórne - i nie ma winnego
pozdrawiam
ok. czyli około

ale OK
przepraszam za te osiemdziesiąt złotych

zawsze są - odgórne - i nie ma winnego

pozdrawiam
Dzięki Wam wszystkim za wyjaśnienia. A ja myślałem, że jak gwarantowane 2 mln. to gwarantowane, czyli dla wszystkich trafiających, bez żadnych podziałów. Tak powinno być moim zdaniem, bo to jest ta najmniejsza wygrana. A tu ją jeszcze dzielą????
http://alexirin.wordpress.com/2010/08/29/smolensk-bomba-w-tu-154-rozwieje-watpliwosci/
http://www.tvn24.pl/12691,1680990,0,1,oddali-szostke-w-lotto,wiadomosc.html
Co wy na to?
Co wy na to?
Co do tego oddania większości kasy przez tych staruszków na różne cele i dla różnych osób, to już na TVN24 się wypowiedziałem na ten temat. Zostałem uznany za człowieka zawistnego i zazdrosnego. A to dlatego iż uznałem, że nie ma co wychwalać takich staruszków, bo po pierwsze nie planują przyszłości, bo mają już swoje lata, nie potrzebują na mieszkanie, na to aby utrzymać małe dzieci itd. Po drugie jak sami oznajmili, starcza im na to czego potrzebują. Po trzecie, nie mieszkają w Polsce, gdzie ludzie starsi muszą oszczędzać każdy grosz, bo za mała emerytura, za mała renta, bo każda choroba to nie mało wydanej kasy, do tego kasochłonne opłaty... Sami wiecie. Byłem w innych krajach i naoglądałem się jak ludzie starsi żyją. Po prostu uśmiech na ulicy... Gdyby te małżeństwo miało po około 25lat to by na pewno nie rozdali aż tyle

czyli morał po wczorajszym losowaniu lotto taki :
grać tylko jak są kumulacje

Kurcze dlaczego takim ludziom trafiają się wygrane? Wiadomo to była ich wygrana, ale zawsze Ci co wygrywają albo przewalają cała kasę, albo wszystko oddają zamiast dostatniej żyć, pozwiedzać świat itp. Szkoda już gadać.
Ale co się dziwicie, tacy staruszkowie swoje w życiu przeżyli,a teraz zamiast wygód marzy im się spokój,a nie drżenie o swoje wielkie pieniadze w bankach. Ja co prawda nie chciałbym takze wygrac zbyt wysokich pieniędzy bo:
1 Pieniądze oghłupiają biednego czlowieka,wiem z własnego doświadczenia,nigdy nie miałem pieniędzy i trach nagle wygrałem wielką jak dla mnie sumę w WZB MILENIUM - 12.000zł ,dla mnie to były duże pieniądze. W 4 miechy to roztrwoniłem...nie pytajcie sie jak
2 Chciałbym wygrac tyle,aby życ tak jak zyłem z 1 wyjątkiem chciałbym zwiedzic świat ,bo tego co zobaczymy nikt nam nigdy nie zabbierze.A domy ,pieniądze itp. rodzą zazdrośc będąc jednocześnie ulotną złudą cudownego życia.
1 Pieniądze oghłupiają biednego czlowieka,wiem z własnego doświadczenia,nigdy nie miałem pieniędzy i trach nagle wygrałem wielką jak dla mnie sumę w WZB MILENIUM - 12.000zł ,dla mnie to były duże pieniądze. W 4 miechy to roztrwoniłem...nie pytajcie sie jak

2 Chciałbym wygrac tyle,aby życ tak jak zyłem z 1 wyjątkiem chciałbym zwiedzic świat ,bo tego co zobaczymy nikt nam nigdy nie zabbierze.A domy ,pieniądze itp. rodzą zazdrośc będąc jednocześnie ulotną złudą cudownego życia.
16,22,24,28,40,46,47,67,71,74
10,40,41,46,48,51,68,71,74,77
4,10,12,31,38,47,59,75
liczby na godz 14:00

10,40,41,46,48,51,68,71,74,77
4,10,12,31,38,47,59,75
liczby na godz 14:00

4-9-21-35-41
8-27-28-78-80
8-27-28-78-80