Wpisy 178 955 – 179 054
4 listopada 2010 10:59 → 4 listopada 2010 13:31, 100 wpisów
wczoraj nie grałam i jestem około 15 do przodu, ale do 14 wydałam 14,5 i jestem w plecy...q..wa w zdrapki nie wierze!!!
damr - zauważ zdrapek wygrywających jest ok 1 mln a nakład jest 6 mln zdrapek i więcej więc 5 mln zdrapek jest pustych proste i logiczne tak samo jest z kuponami 

przestaje grac w zdrapki jestem 150 do przodu miesiecznie!!czasmai zagram okazjonalnie
witam
Damr , ten płaszczyk na allegro tani , ale koszty wysyłki sa drogie, a moze coś w ciuchlandii znajdziesz ?
Damr , ten płaszczyk na allegro tani , ale koszty wysyłki sa drogie, a moze coś w ciuchlandii znajdziesz ?
u mnie w punktach lotkach sa strasznie niemili ludzie-tez tak macie??
anik-dziekii :* a ten plaszczyk taki sobie był, tez o tym pomysle a ciucholandy tez coraz drozsze ehh
ide zagrac w lotka a koles patrzy na mnie jakby był wsciekły ze gram, pospiesza mnie -a za mna nikt nie stał w kolejce i rzucił tekst ze jakby była kolejka to bym blokowała
skaro jesteś 150 do przodu to musiałaś coś wydrapać więc chyba nie jest aż tak żle 

ide zagrac w lotka a koles patrzy na mnie jakby był wsciekły ze gram, pospiesza mnie -a za mna nikt nie stał w kolejce i rzucił tekst ze jakby była kolejka to bym blokowała

szukaj , lekkiego płaszcza puchowego , zawsze taniej , ja twm wole cieńsza kurtkę i polar
INNA SYTUACJA-IDE ZAGRAC W MM, I MÓWIE JAKIE MAM LICZBY -PO PROSTU DYKTUJE A FACET MAM MI WYSTUKAC, I MÓWIE NP 3 14 2 I ON SIE WSCIEKA ZE NIE W KOLEJNOSCI, CMOKA, ....ITD I MÓWI ZE MAM SKRESLAC A W REGULAMINIE LOTKA JEST ZE MOGE POPROSIC BY WYKLEPAŁ W CO CHCE ZAGRAC
I MÓWIE MU ZE JESLI O TO PROSZE TO POWINIEN TAK ZROBIC...ON KRZYCZY NA MNIE ZE MOZE SPRAWDZIC REGULAMIN, A JA MÓWIE ZE MOZE SPRAWDZIC...MAM OCHOTE NA NIEGO DONIESC
zadzwoń to terenowego oddziału TS i zgłoś skargę podając nr kolektury
CHYBA TAK ZROBIE, BO CZYTAŁAM W REGULAMINIE ZE MAM PRAWO PODYTKOWAC NUMERKI 

ja tam pyskata jestem , zawsze się odgryzam , jak oni mili to ja też , jężeli obsługują mnie bezczelnie to nie pozostaje im dłuzna

nie no można bo mi też kolektorka wprowadzała numerki kiedyś na maszyne bo kuponu nie chciało przyjąc
wprowadzenie ręczne to jej zasrany obowiązek , wiem , bo skończyłam kurs
tez czytałam ze to obowiazek, chociazby dlatego ze sa np niewidome osoby albo maja inne problemy ze wzrokiem, on naprawd e jest ciagle chamski
już nie , ale obsługiwałam przeszło rok ,
i stąd to uzaleznienie od MM
i stąd to uzaleznienie od MM

należy znaleść jeden punkt ts gdzie nam wszystko odpowiada i grać tam ciągle oszczędnośc czasu i zdrowia
hmmm, ile płacą ? 5% miesięcznie od utargu. a ja dostawałam 2% , bo mi Żabka zabierała 3
tak ja 1000zł w zdrapce i 1300 w MM 
ale kwoty do 100PLN zdarzały się często

ale kwoty do 100PLN zdarzały się często
damr ja gram w jednym punkcie jak nie osobiście posyłam to ktos z rodziny lib znajomych
było różnie , ja dostawałam 2% jako ajentka
żaby , raz 300PLN
, a raz 900PLN
żaby , raz 300PLN
, a raz 900PLN
Adres tej kolektury warto umieścić na stronie: www.nie-polecam.pl
najlepszą reklamą są ludzie , powiedziec tu i ówdzie jak tam traktuja klienta, a szybko sie rozniesie
A pro po mojej 6/6 MM to skresliłam głupie liczby , bo zerkając na mapy było tam pusto 11,12,13,14,15,16 było to pod koniec lutego jakoś
Jeżeli pz danej paczki ktoś wyrwał już wyższą kwotę , to reszta jest mierna
a tam najwyższa wygrana 25 zł i jesteśmy w plecy
Albo fart i jesteśmy do przodu

Albo fart i jesteśmy do przodu
anik>>
co do tego patentu...
więc trzeba być kolektorem, albo ładnie się
, ale i nawet śliczny
nie zawsze pomoże, bo skąd mają wiedzieć, czy wśród sprzedawanych były trafione ?
Ludzie często odbierają gdzie indziej...
Kocio>>
co myślisz na temat "46" - jest, czy ma wolne ?
Powiedz

co do tego patentu...
więc trzeba być kolektorem, albo ładnie się
, ale i nawet śliczny
nie zawsze pomoże, bo skąd mają wiedzieć, czy wśród sprzedawanych były trafione ?Ludzie często odbierają gdzie indziej...
Kocio>>
co myślisz na temat "46" - jest, czy ma wolne ?
Powiedz

Twoje prognozy, kiedyś do "osiem",
czy z kuli, czy z sufitu, czy jeszcze jaką tam metodą
ale były ok.
cierpliwie czekam
czy z kuli, czy z sufitu, czy jeszcze jaką tam metodą
ale były ok.
cierpliwie czekam
Dziękować...
a już chciałem kreślić /w lotto /...
dla Ciebie
zresztą
pozostałym spragnionym
także
i 
a już chciałem kreślić /w lotto /...
dla Ciebiezresztą
pozostałym spragnionym
także
i 
hej ludzie macie teraz jakies problemy z gg?
http://olecko.wm.pl/24082,Trzecie-juz-podpalenie-budynku-w-okolicy-Lenart.html
dzięki Kocio i Torsan--chyba cos z serwerami gg było nie tak
Witam Wszystkich.