Wpisy 1 789 110 – 1 789 209
13 listopada 2013 13:18 → 13 listopada 2013 14:05, 100 wpisów
torsan...ciasta w .....albo jeszcze więcej,ja nie wiem ona jakiejś wycieczki spodziewa czy co?
Lila to i tak nie jest jeszcze tak źle u mnie lipa jak nic teraz ostatnio nie gram ..cały czas w poszukiwaniu skutecznej ''metody'' choć zapewne takiej nie ma ale kombinować trzeba
Sorry ale zamysliłam sie nad "cyferkami "
Lila
torsan
ulala
jeszcze ide myslęc
Lila
torsan
ulala
jeszcze ide myslęc
kondziu...komu pozostaje temu pozostaje Torsan jeszcze młody,nie żonaty to nie tylko patrzenie mu pozostaje
lila-trzeba się za inną rozglądać bo nic z tego nie będzie jednak
siemka wydaję mi się, że dziś w końcu może się posypać 28,41,44,46 - strasznie dawno ich nie było ;d
torsan..poważnie? Ona ***a sama nie wie czego chcemasz rację,kopnij w dupę i szukaj innej
torsan....tacy niezdecydowani ludzie są o dupę rozbić.Szukaj świeżego towaru
Lila , no taka fajna czwóreczka by była wtedy
torsan z autopsji olej tydzień zobaczysz jak zależy jej to żyć ci nie da jak zamilknie znaczy nie warto głowy sobie zawracać
trzeba mieć nadzieję
oj tam oj tam liluś dlaczego bo się zakofałem bo jestem nie do ogarnięcia bo... Nie nie głównej wygranej nie zgarnąłem a szkoda
ja narazie obmyślam gdzie ten kupon mam se wsadzić, no i na jakim tle
lilcia taa zakofałem i toczę nierówną walkę z nadzieją na pozytywne rozwiązanie im bardziej w to brnę tym więcej przemyśleń czy dobrze robię ale to długa historyja...
torsan í gitara ja tydzień przetrzymałem telefon grzał się od połączeń i esów podziałało
lilcia też mam nadzieję pół roku się ścieram ale się nie poddaje cierpliwy jezdem hehe
rustu...to docieranie jest najgorsze ale jak się już dotrzecie to żyć,nie umierać Wiem z autopsji
lilcia taka opcja też była ale...to strona przetrzymująca pękła
jak to śpiewał liroy kiedyś przyjdzie taki dzień przyjdzie taka chwila że już tylko chilout
za 5 minut chwila prawdy
rustu...wiesz jak jest,człowiek do czasu wytrzymuje a potem wojnaale po dotarciu jest ok,przeważnie
Lila.. haha no najprawdopodobniej tak będzie ;<
hehehe lilcia wojna,masakra piłą a kto przeżyje ten wniebowzięty
ups... a dziś pechowy dzień, 13-sty ...
Użytkownik multipasko dopisał wyniki multi multi
07,08,13,16,18,26,31,40,43,44,48,49,55,60,61,65,68,71,73,75
Plusem jest liczba: 48
07,08,13,16,18,26,31,40,43,44,48,49,55,60,61,65,68,71,73,75
Plusem jest liczba: 48
Analiza dodatkowych zestawów liczbowych Multi Multi:
mika1 5/5
damian1983 7/10
ziomal 51 7/10