Wpisy 1 789 010 – 1 789 109
13 listopada 2013 11:50 → 13 listopada 2013 13:18, 100 wpisów
Wędrowco witaj
Dziaisj magiczne dwie 13-ki w dacie- ciekawe czym nas TS zaskoczy Pewnie każdy zakład bedzie trafiony w 100 % i będzie koniec TS-a
Audycja w Radiowej Jedynce się kończy.
Gadali o czymś innym niż zapowiadali.. .
Gadali o czymś innym niż zapowiadali.. .
Mnie w tójce wczoraj Mann powalił hasłem .. " pczoła " t taki prak tylko mniejszy i z żądłem zamiast dzioba "
ups.. to taki ptak miało być eh te literówki...
angierski 8/8 na szczescie
mam nadzieję ze nie będziesz długo czekał- w koncu niedługo święta to i jakis podarunek od TS się przyda
multi_ulka im wczesniej tym lepiej, moze w ten rok moze w nastepny, trzeba sie wziac za typowania
nie, ale wiesz tego wbrew pozorom tyle nie ma. Do tego podatku od razu zabrali 2200. Mąż i córcia też się przykleili do kaski bo kazdy jakies potrzeby miał. wiec część tylko uratowałam
ja na odchodne pani w kasie powiedziałam że ma mi kasę zbierać bo ja dopiero się rozkręcam i przyjadę po 25 milionow
multi_ulka no jak jeszcze rodzinka to tak... ale np. jakies wyposazenie domu mozna by bylo zrobic
ktoś w końcu musi je zgarnąć więc nie widzę powou dlaczego nie ja , tym bardziej ze jestem całkowicie otwarta na ich przyjęcie
Angierski- zamówiłam resztę okien do wymiany więc jakiś trwały ślad wygranej zostanie
Uciekam teraz popracować i na pocztę.
Też mam taką nadzieję że nie jeden raz. Cierpliwości... mam w sobie coś z kota więc nie brak mi jej - wyczekam i pac- jak kot na myszę
Do wieczorka i miłego 13-tego życze
Też mam taką nadzieję że nie jeden raz. Cierpliwości... mam w sobie coś z kota więc nie brak mi jej - wyczekam i pac- jak kot na myszę
Do wieczorka i miłego 13-tego życze
w lotto o tyle dobrze ze zaklad kosztuje 3 zl, a mozna wygrac 25-30 mln nieraz... a w multi stawka x 10 z plusem 50 zl za tyle samo
merti nie ma sprawy- a teraz juz na serio lece i.. poleciałam ...
Znikam.. .
Miłego dnia.
Miłego dnia.
2,5 ,9 10,11,44jadę czekać na losowanie i po wypłatę o 14stej w TS
Nie powiem na 100 %
do powtórki mozliwe : 9,23,40,54....kto wie czy jeszcze 77 moe poleci
do powtórki mozliwe : 9,23,40,54....kto wie czy jeszcze 77 moe poleci
jocia
Zamit
kurcze,ostatnio mi 2 razy 7/10 przepadło
jociu-u Ciebie było coś ostatnio??
kondi
kondi teraz poluj na 1,4,7 nawet moze dzis byc ja puscilem dzisiaj
wojtas staram sie nie pisac ..o tym co mialam..nie tracę ..
kondi
kondi
jociaok-wiem,że zawistnych osób nie brakuje
za trójke troche malo płacą ale juz jak sie zagra za to 5 zl i plus wejdzie to jest dużo
7 też mam na 14tą
Lilka
dziisaj będzie wysyp malych cos mi sie zdaje i duzych od 80 w do 70 i 70 pojawic nawet 5
torsan
lila-ja ewentualnie kawy się moge napić bo alkoholu nie pije do sylwestra
moja babcia św. Pamieci to Stasia...trzeba by pojechać na cmentarz i zapalic
torsan....to Ty kawę a ja zbożówkę z wkładką dzisiaj karwa o 7 rano musiałam jej ciasta zawieźć,ciekawe kto to wpintoli
kondi..nie wszyscy dziś obchodzą imieniny
moja babcia Stanisława obchodziła 8 maja
moja babcia Stanisława obchodziła 8 maja