Wpisy 1 784 715 – 1 784 814
11 listopada 2013 12:53 → 11 listopada 2013 13:33, 100 wpisów
Warto coś zrobić z działem pewniaki - tam też można coś nie coś trafić
tak niekiedy człowiek nie ma czasu niekiedy ma swoje ulubione liczby i niepozwoli sobie na narzucanie czyjejs woli o ich zmianie , wtedy lepiej z takiej grupy odejść .
Typowanie jest dobrowolne i w miarę czasu typera prawda ?.
Typowanie jest dobrowolne i w miarę czasu typera prawda ?.
Tak mysle że mogą pójść na 14sta w przewadze przedział 40do60 oczywiscie liczb
w grupach jest lipa jak ktoś obstawia liczbę do odwołania i nie zmienia jej przez 2 lata ,nawet nie zagląda do grupy. W takim razie trzeba zmian i znaleźć takie osoby ,które będą typować w miarę systematycznie a nie raz od święta
6,8,41,42
Greg założ wlasna grupe lub przejmij jakąs która jest nieaktywa Wprowadz własne zasady warunki żaden problem i mwtedy zobaczysz jak to jest jak sie prowadzi grupe
Lila przyznaje calkowita racje
Lila przyznaje calkowita racje
Lila co to ma znaczyć
na 14:00
2,11,12,13,15,18,19,20,21,23,26,29,32,33,34,35,37,39,40:p
na 14:00
2,11,12,13,15,18,19,20,21,23,26,29,32,33,34,35,37,39,40:p
torsan..Ty też lecisz z grupyKiedy ostatnio tam w ogóle zaglądałeś i zmieniłeś 69 na jakąś inną?
Lila gratuluje za 4/5 w grupie piątka z plusem teraz widzialem podsumowanie
Dorian Torsan
Dorian Torsan
Nie mam pewniaczka myślę ,ze 1,....17 powtórzy, 49 ma szansę 24,60,45,47, 64nie wiem..zabijcie mnie 22 moze powtórzyć ..
SKALAR..a dziękuję.Już zrobione podsumowanie? NAwet nie zauważyłam.
ja osobiscie nie gram przed wczoraj 5/5 na chybil i ani jedna zlodzieje
lila-w grupie D się typuje słtałe liczby przyjdzie takie losowanie że wejdą wszystkie
Lila tak Staszek nie dawno to zrobił jak narazie jesteś na pudle
torsan..nic się nie typuje stałych w grupie D.Łby będą leciećjak na razie 7 osób typuje codziennie reszta zostanie usunięta.
Lila jakos w piątkach idzie ale w pewewniakach totalna lipa ale może nadejdzie passa
Dobry
Lila...
torsan...właśnie jest sens.Ty zaglądasz do grupy raz na rok a nie o to w tym chodziło tylko o systematyczne typowanie i zmienianie liczb .Nie tylko Ty byś chciał obstawić 69a ona od 2 lat zajęta przez Ciebie.
SKALAR....
profesorze..jak nie będziesz typował systematycznie to też zostaniesz wypintolony z D
Lila...zatypowałem w drupie
torsan..widzisz,nawet nie jesteś w temacie.Nikt tam już nie ma liczb do odwołania.Bez komentarza
Lila...czasami zapominam zatypować
torsan..teraz widać jak tam często zaglądasz.CZyli nigdynawet nie wiesz co się tam dzieje
Lila...postaram się nie zapomnieć zatypować w drupie
SKALAR...no jakieś trzeba było zrobić bo podsumowywać wiecznie grupę w ,której nic się nie dzieje i wiecznie to samo,dla mnie nie ma sensu.Albo zmiany albo usunięcie grupy.
Lila...
Wywalcie wszystkie grupy ..po co to komu i na co tylko problemy same
torsan...no taki bajer.Zastanów się czy chcesz być w grupie czy nie.
ale mi w dekiel w tą niepodległość wali.Oglądam sobie zakochanego kundla
Trza dwa razy na dzień typy podać
Ja kilka razy to odglądalem
MAX..bo jak sie kibic wpierdzieli to wiesz co może się zrobić.Aorta przegryźć albo dziursko w ręku może kolejne być