Wpisy 1 784 615 – 1 784 714
11 listopada 2013 09:48 → 11 listopada 2013 12:53, 100 wpisów
robie rozpiskę na 5 dni w przód i dopiero szukam...niestety najczesciej wybieram błędne zestawy
Wczoraj test MM z godz. 14 wyglądał tak:
1. 0/10.
2. 5/10.
................
3. 3/10.
1. 0/10.
2. 5/10.
................
3. 3/10.
Przerwa na ...
Zskoczyłeś mnie ta czwórka to od mojego nowego nabytku jak nie wejdzie to niestety nie będzie moja żoną
Monet ..no ..karwa tu się zgadzam ..to tylko paierek ..wiec będzie bez slubu
Ale to dlatego ze daje im orzechy ..cwaniaczki czekają na mnie rano kiedy z pieskiem spaceruje ..po obiedzie też ..skąd wiedzą ze będę wychodził o tej i o tej ..
No tak.. jak nie ma niepodleglości sensu strice to chociaż Święto trzeba jakoś uczcić.
Monet ..jak masz orzechy to też będziesz miał własne kruki .będą latały tam gdzie będziesz szedł ..jak pieski ..
Krótki okres niepodleglości ktorą mogliśmy się cieszyć w powojennej histori Polski skończył się 1 maja 2004 roku.
Nie lubię kruków.
Na grilla z bardzo żylaste a na rosół za chude.
Na grilla z bardzo żylaste a na rosół za chude.
Joker z chbika 31; 3,22,40,48
21; 1,2,38,39
Nie posyłać tych samych zwlaszcza dodatkowych czterech
21; 1,2,38,39
Nie posyłać tych samych zwlaszcza dodatkowych czterech
wszystkim ja tylko na chwilke by zatypowac sobie niemam jak sie puscic moze cos takiego na 14
03,12,18,47,62,66,79 moze do tego 06,09,11
03,12,18,47,62,66,79 moze do tego 06,09,11
Witam - wczoraj ładnie w dziale pewniaki weszły 6 parek z tego można by zrobić kilka ładnych 8/8 - ale wiadomo zawsze po fajnie się symuluje ... dla wszystkich
Dzisiaj miedzy blankietami znalazlem stary pukon z maja co prawda nic nie bylo po sprawdzeniu ale moze to znak wiec je dzisiaj zapodalem
Ktos tu ostatnio poruszył temat ,że wciskaja kaskady i faktycznie tak jest...Ciekawe czyżby ludziska przestali kupowac kaskadery
Ja tez w sumie nie ale bylem ostatnio w budzie i kolektorka mi mowila zebym zabral choc jedna bo musi jeszcze sprzedac piec sztuk przed zamknieciem
wciskają kaskady, bo mają pewnie odgórny nakaz z góry, ja też miałem wciskaną kaskade...
Wtedy zabralem 5 sztuk bo ona mi odklada zdrapki 001 ale na te piecsztuk nawet 2 zeta nie mialem
a ja kupiłem jedną, bo w sumie osoba sprzedająca grę jest dośc sympatyczna, a 2 złote...co mi tam poł piwa mniej
Skalar...raz lepiej raz gorzej
jednym słowem...sunę jak sankami po śniegu
jednym słowem...sunę jak sankami po śniegu
Ja teraz czasami puszczam w realu na chybił trafil bo nie mam czasu siedzieć nad liczbami
A praca na bok a potem jak mówia suchy chleb i bułkiMam taką prace ze nie mam 8 godzin i do domu ale różne godziny i ilosc godzin to najmniej 10
oj tak...ja też nie lubię tej weryfikacji
....bo wtedy życie jest smutne
....bo wtedy życie jest smutne
greg...na razie marnie
czekam na ten szczęśliwy dzień
ale tak naprawdę ...nie wiem czy taki nastąpi kiedykolwiek
czekam na ten szczęśliwy dzień
ale tak naprawdę ...nie wiem czy taki nastąpi kiedykolwiek
dzis tak popatrzałem na grupy na forum i sa wolne miejsca a w tamtym roku to byly komplety
Cześć Wam
ulala
greg
SKALAR
Pęsko
artur
Widze ,że Miisiek wyszedł z ukrycia
ulala
greg
SKALAR
Pęsko
artur