Wpisy 1 782 075 – 1 782 174
9 listopada 2013 06:28 → 9 listopada 2013 13:19, 100 wpisów
dzis o 14
02,03,05,06,07,08,09,11,34,37,38,40,41,49,52,54,62,71,77,8
1,3,5,6,23,25,33,34,36,38,44,48,50,48,64,71,11,7,17,21
ja z tych wybieram z Anią jedziemy za 100 ,40 zakł. 8 , , 9 in10-tki
02,03,05,06,07,08,09,11,34,37,38,40,41,49,52,54,62,71,77,8
1,3,5,6,23,25,33,34,36,38,44,48,50,48,64,71,11,7,17,21
ja z tych wybieram z Anią jedziemy za 100 ,40 zakł. 8 , , 9 in10-tki
Na oficjalnej stronie Urzędu Miasta w Łomży pojawiła się informacja dotycząca "niekontrolowanego upadku satelity GOCE". W zamieszczonym komunikacie przeczytać można m.in., iż istnieje prawdopodobieństwo, że szczątki satelity spadną na terytorium wschodniej Polski.
GOCE to satelita należący do Europejskiej Agencji Kosmicznej.
Informacja, jak podano, została przygotowana na podstawie danych otrzymanych z Centrum Badań Kosmicznych PAN. Wg dotychczasowych danych, GOCE spadnie na Ziemię między 9 a 11 listopada.
"Europejski satelita GOCE zakończył swoją misję w październiku i ze względu na niską orbitę wkrótce wejdzie w gęstsze warstwy atmosfery i spłonie. Oczekiwane jest, że relatywnie duża liczba szczątków dotrze do ziemi.
Tego rodzaju proces jest bardzo trudny do szczegółowego modelowania i z tego powodu przewidywania dotyczące miejsca upadku szczątków będą się zmieniać do ostatniej chwili. Również szacunki dotyczące liczby szczątków mogą być wysoce nieprecyzyjne ze względu na eksperymentalną budowę struktury satelity" - tak brzmi komunikat, który zamieszczono na stronie internetowej Urzędu Miasta w Łomży.
W ostrzeżeniu przeczytać można także, iż "przy tak dużej niepewności co do chwili wejścia w atmosferę możliwe miejsca upadku obejmą pasy dookoła całego globu. Jeden z takich pasów przebiega nad wschodnią granicą Polski".
Prawdopodobieństwo, iż szczątki satelity upadną na tym odcinku, jest marginalne - można je szacować na poziomie 0,15% - ale pamiętać trzeba iż, na przykład, szansa na trafienie "szóstki" w totolotka jest dużo mniejsza, a lista Lottomilionerów liczyła w październiku tego roku 919 nazwisk...
INTERIA.PL
GOCE to satelita należący do Europejskiej Agencji Kosmicznej.
Informacja, jak podano, została przygotowana na podstawie danych otrzymanych z Centrum Badań Kosmicznych PAN. Wg dotychczasowych danych, GOCE spadnie na Ziemię między 9 a 11 listopada.
"Europejski satelita GOCE zakończył swoją misję w październiku i ze względu na niską orbitę wkrótce wejdzie w gęstsze warstwy atmosfery i spłonie. Oczekiwane jest, że relatywnie duża liczba szczątków dotrze do ziemi.
Tego rodzaju proces jest bardzo trudny do szczegółowego modelowania i z tego powodu przewidywania dotyczące miejsca upadku szczątków będą się zmieniać do ostatniej chwili. Również szacunki dotyczące liczby szczątków mogą być wysoce nieprecyzyjne ze względu na eksperymentalną budowę struktury satelity" - tak brzmi komunikat, który zamieszczono na stronie internetowej Urzędu Miasta w Łomży.
W ostrzeżeniu przeczytać można także, iż "przy tak dużej niepewności co do chwili wejścia w atmosferę możliwe miejsca upadku obejmą pasy dookoła całego globu. Jeden z takich pasów przebiega nad wschodnią granicą Polski".
Prawdopodobieństwo, iż szczątki satelity upadną na tym odcinku, jest marginalne - można je szacować na poziomie 0,15% - ale pamiętać trzeba iż, na przykład, szansa na trafienie "szóstki" w totolotka jest dużo mniejsza, a lista Lottomilionerów liczyła w październiku tego roku 919 nazwisk...
INTERIA.PL
psiakrew mój udój mleczka teesowego wczoraj 8 zł zagrałem za wygraną 26zł i zaś tyły cholerne dziadki ts-nienażarliście sie tej mamony jeszcze?dawać jakieś wygrane bo pały uwale w cymbał
wczoraj 4/8 5/10 4/7 3/7
wygrał napewno bylo u nas w loklnej kupon wysłany w swietoszowie to chyba wojskowy
jak tak tesa to nie pozostaje nic innego jak dzisiaj zgarnąć 2 banieczego i graczom życze
Zobaczcie se typy od MatkazMatka nie źle typuje ostatnio mial 6/10 sprawdźcie se.
Dzień dobry.Milego dnia.
http://reduction-image.com/mpeg-creation2/temp/i4qifrp5c80t5ovoe02jv99ft4/KopiaObraz9b.jpg
http://reduction-image.com/mpeg-creation2/temp/i4qifrp5c80t5ovoe02jv99ft4/KopiaObraz9b.jpg
Jackwar.
Pan i władca chce jechać na targowisko,więc sługa musi ruszać w drogę.
hehe no ja tez bym tak zrobil jak bym wygral miolny to bym w moim miescie odwiedzil schronisko dla psow
jocia
no ma sku.............. siema zamit cos ci wysle dej mi ta poczta
Cześć kupiłem w galerii 2 zakłady Multi Multi 10,24,28,44,48,63,66,78 może trafię jak greg 8/8 ale by super było a kasa z pewnością by się przydała tylko że 10 % trzeba oddać pewnie ale to nic jak bym wygrał 22000 to pal to już licho. A pani kolektorka do pani przede mną też kupowała coś a ona do niej może kupi pani jeszcze kaskadę a ona nie nie a ona może przyniesie pani szczęście dzisiaj i nie kupiła a mnie jakoś nie wiem przekabaciła niestety chyba ?
Moje liczby kaskady 1: 1,2,5,7,10,11,15,16,17,18,20,22 i 2: 3,4,6,8,9,12,13,14,19,21,23,24 raczej głównej wygranej nie wygram choć kto wie ? Biednemu to raczej prawie zawsze wiatr w oczy tez tak macie ?
Jest ktoś ?
Tak Krzysztof,też tak mamy
Siema Krzysztof , dziś jak puszczałem to też wszystkich namawiali na kaskadę , widocznie gra nie idzie i muszą zachęcać
u mnie tak samo,ale mnie akurat nie wciskają-moje panie wiedzą w co gram
jackwar
dziś dodatkowo mam 10/10 na chtr i 2 razy mini
Co tam u pani córki słychać bo stęskniłem się choć nawet jej nie znam.
Krzysztof,właśnie sprząta łazienki
Zobaczcie grega profil trafił jakiś czas temu 8/8.
niestety,ale jest już zajeta
wiemy,greg ma skarba w domu
Ale nie tak dawno nie była .
moje chłopaki jak mi raz kupony skreslili to nawet zwrotu nie było-wiecej nie dałam im kreślić
no widzisz,takie życie
A ma facebooka ?
nooo
Cześć LilaChwila oddechu od chłopaków?
tczewianka..już na mózg mi pada powoliDobrze,że dzisiaj mąż w domu bo zajoba łapię gratis
Doskonale Cię rozumiemdzieci potrafia dac w kość
tczewianka , dała byś Krzysztofowi córkę to by pomógł łazienki sprzątać
On pewnie teraz na fejsie szuka dziewczyn z Tczewa
lepiej do pracy iść niż pilnować dzieci
Jackwar,siedziałes kiedyś na macierzyńskim?
Faceci mają zostaną na parę godzin i są wykończeni