Wpisy 1 775 515 – 1 775 637
5 listopada 2013 12:03 → 5 listopada 2013 14:00, 100 wpisów
Jocia.
greg
nie patrz tak na to - wiesz - gdybyście wiedzieli, to i byście mogli 'przystawkować', i "gdyby babcia..." itd itd itd
nie patrz tak na to - wiesz - gdybyście wiedzieli, to i byście mogli 'przystawkować', i "gdyby babcia..." itd itd itd
Nad "dwoma szansami"trzeba się zastanowić,żeby dobrze skreślić.
e46 Ania tylko dziś slęczała nad kuponami a tak to zawsze jak szło i dzis liczymy na
Greg.Ten wpis 1775524 nie dotyczył Twojej Ani.
Narka wszystkim spylam po moje szczęście do szkoły i WYSOKICH WYGRANYCH DLA WSZYSTKICH
TAK JOCIA ANIA
TAK JOCIA ANIA
Greg
Jocia chyba znmowu zagram na twoje typy
ale 7 puściłem swoją może będzie chociaż za zwrot hahaha
ale 7 puściłem swoją może będzie chociaż za zwrot hahaha
e46
taaaaa, to zupełnie tak, jak z wlepkami wskanów uwiarygadniających - durni pragnących wystrychnąć leleni - wskanów metodą chybił-trafił osiągniętymi z/dzięki genialnemu programowi a raz jest to ten super zagramaniczny /na k/, a innym razem klątwo-wynalazcy
dolosowania
taaaaa, to zupełnie tak, jak z wlepkami wskanów uwiarygadniających - durni pragnących wystrychnąć leleni - wskanów metodą chybił-trafił osiągniętymi z/dzięki genialnemu programowi a raz jest to ten super zagramaniczny /na k/, a innym razem klątwo-wynalazcy
dolosowania
Znalazłam fajny obrazek.
http://reduction-image.com/mpeg-creation2/temp/bn3bvkmono2e73qln2dc62vcs1/5Najpikniejszejestto02103.jpg
http://reduction-image.com/mpeg-creation2/temp/bn3bvkmono2e73qln2dc62vcs1/5Najpikniejszejestto02103.jpg
Robal.
od mojej siostry corka na kuponie keno pokazywala mi co mam zaznaczyc oto numery 4 letniej Klaudi 1,10,11,14,26,34,43,56,57,70
no ten kupon jej puszcze keno jest wypisany i zagram nimi w mm
a w tamtym miesiacu przegralem chyba z 200 zł
bo za duzo na kupony sie wydawalo ;p
bo za duzo na kupony sie wydawalo ;p
a ja nieiwem czy rusze d......... bo pada i poczekam zobacze co o 14 i na wieczor najwyzej
cały czas gralem na te trójke 5,10,15 a nie było jej cały miesiąc
hejka
kto wie dlaczego nie ma aktualnych wyników keno??
ewentualnie gdzie znajde swieże wyniki
jak to nie ma na stronie lotto sa co 5 minut tylko trzeba strone odswizac nie rozumie co wy macie z tym netem albo z kompem
ok.dzieki juz mam
Witam
danke Pasko
do wszystkich: grajcie w lotto , bo na emeryturę nie ma co liczyć...
danke Pasko
do wszystkich: grajcie w lotto , bo na emeryturę nie ma co liczyć...
po kliknięciu w dział zdrapki nie ma listy zdrapek
już widać listę zdrapek. Dodatkowo też zaimportowano jakieś dawne, archiwalne wygrane. Pozdrawiam.
torsanku zabezpieczony w gatki???
a kto losuje bo jak Agata to sie powiesze...
Lilcia
torsan chyba kiepsko sie starasz...
no to moze bedzie na waciki...???
Lila ale tak dosadnie???
lila-wiem zobacze za tydzień bo rzekomo się mamy spotkać i się okaże wszystko
torsan ja nie w temacie...jakas nowa kobitka na orbicie???