Wpisy 1 775 415 – 1 775 514
5 listopada 2013 09:47 → 5 listopada 2013 12:03, 100 wpisów
ja nie lubię grać na ch-t ale jakoś zawsze wygrywają najwięcej na ch-t zwłaszcza nasz bonus ostatni na ch-t
no cala 4 mialem ale byla 5 niestety tak to ponad tysiak by byl ;p
no dlatego moze dzis jeden na chybil i trojka jedna i 5 zl do ts
a tak to mam jakis tam zestaw w mini na 11 liczb na 12 zakladow ale ostatnio nawet trójki nie mam jednej kiedys lepiej wchodzily te trójki dlatego gram teraz w MM bo nie mam kasy na ML
sam przeważnie jak coś to max 7/10 lub max z lotto 4/6 coś 292 zł było
jak pracowalem na stacjii benzynowej i obslugiwalem maszyne lotto to gosciu mial ponad 4 kola w duzego ;p wiec nie moglem takiej sumy mu wyplacic
taka pogoda że mnie się by już nie chciało nic przy aucie grzebać ale muszę w pandzie wahacz wymienić
wiesz mnie zawsze cieszy jak ktoś wygrywa! wiem że u mnie na dole pani wygrała extra pensję zdrapkę
http://www.lotto.pl/zdrapki/lista/ekstra-pensja-228
ten los z Lędzin bo nawet nie wiedziałem że w Tychach też ktoś trafił czyli obok
ten los z Lędzin bo nawet nie wiedziałem że w Tychach też ktoś trafił czyli obok
trzeba sobie jakos radzic bo czasy cięzkie nastały ;p
moja ciotka miala szczęscie ona ciagle cos wygrywa
trafila cala 5/5
w mini
kolo 300 000 tam bylo
moja ciotka miala szczęscie ona ciagle cos wygrywa
trafila cala 5/5
w mini
kolo 300 000 tam bylo
teraz ostatnio 5 2 tygodnie temu w multi
i miala by ostatnio 9/10 w multi ale nie wyslala ku[onnu ;p
i miala by ostatnio 9/10 w multi ale nie wyslala ku[onnu ;p
no wiadomo
ja bylem blisko kurde ;/ do 5/5
trzeba grać !!! hehe mozna stracic czasem sporo ale moze sie to zwrocic 2 razy :d
ja bylem blisko kurde ;/ do 5/5
trzeba grać !!! hehe mozna stracic czasem sporo ale moze sie to zwrocic 2 razy :d
ja nie gram w ml może to i błąd! jakoś nigdy ta gra mnie nie przekonywała ale za 1,25 zł jeden zakład to już coś
no spróbój w mini lotto na 11 liczb zagrac
jak 3,4 wejda nie wykluczona 4 i kilka trójek
ale jest ciężko
jak 3,4 wejda nie wykluczona 4 i kilka trójek
ale jest ciężko
dobra czas na mnie moi mili, wygrywajcie ładnie i pochwalcie się potem zwłaszcza ok 20:00 bo prawie z pracy będę więc poczytam czy dobrze żeśmy myśleli czy tylko nam się wydawało żeśmy myśleli.....pozdrawiam i do potem muszę popracować nad wkładem na zakłady bo póki co pracuję żeby żyć, nie żyję jednak żeby pracować
do potem
do potem
Codee
Zamit22 teraz z tych liczb nie wiem co wysłać
na 14 wysyłam 1 25 75 i 1 9 12 27 34 43 49 52 57 75
i obmyślam co do tego jeszcze posłać
i obmyślam co do tego jeszcze posłać
1many336
są takie same jak pozostałych 75 cyfr i liczb
a wygrają ci, co bedą dzisiaj mieli szczęście
NIC WIĘCEJ
są takie same jak pozostałych 75 cyfr i liczb
a wygrają ci, co bedą dzisiaj mieli szczęście
NIC WIĘCEJ
A gdzie są wyniki keno. ?
Drugi raz w życiu zagrałam w keno,a tu wyników niet.
Drugi raz w życiu zagrałam w keno,a tu wyników niet.
ja widze ze sa na stroniw lotto z 11.15 dzis wiec niewiem co to za problem wejsc i zobaczyc i sa wstecz chyba 10 wynikow
emeryt dobre liczby dałeś zagram nimi z +
3 - 19 - 24 - 27 - 31 - 41 -9 - 17 - 18 - 22 - 24
3 - 19 - 24 - 27 - 31 - 41 -9 - 17 - 18 - 22 - 24
Dzięki za info.
Greg.Cale 2 zł.Jestem wyleczona z keno na dłuuuuuuuuuuuuuugi czas.
e46 zaszalałem za to z Anią na 14 w MM za całą 100zł. i liczymy na wynik jak wczoraj lub lepszy
Greg.
To grubo się puściłeś.
To grubo się puściłeś.
niestety - wcale nie musi ... stąd zresztą, czasem dość głośno artykułowana złość - prawda -
greg ?
greg ?
Robal TAKKKKKK lecz czasami jak wczoraj Ania 4 x 6/10 , i drobne po 2 zeta był zysk i liczymy na dzisiejszy robal trzymaj
dobrze, trzymam
zapewniam -
równie mocno, jak za swoje skromne zakładziki /na 8/8 /
zapewniam -
równie mocno, jak za swoje skromne zakładziki /na 8/8 /
Robal ja za ciebie
tą 8 gdybym zagrał z + / ta co w profilu/ było by 130000zł.a tak 22000 ale i tak się cieszyliśmy
tą 8 gdybym zagrał z + / ta co w profilu/ było by 130000zł.a tak 22000 ale i tak się cieszyliśmy
e46
no co ja paCZę - olaboga - skusili Cię na grę z kompiutrem ? hihi, to jeszcze trochę i może nawet uderzysz w te 'dwie szanse'
no co ja paCZę - olaboga - skusili Cię na grę z kompiutrem ? hihi, to jeszcze trochę i może nawet uderzysz w te 'dwie szanse'
Zezowate szczęście
http://reduction-image.com/mpeg-creation2/temp/3nadafjla2srnqpovvo2n7rct4/sAringon.jpg
http://reduction-image.com/mpeg-creation2/temp/3nadafjla2srnqpovvo2n7rct4/sAringon.jpg
emeryt dał cyferki zagram nimi dodatkowo z + tylko nie bardzo wiem jaka odpalić bo dał 11
Robal.
Ty się nie śmiej.Czasem człowiek robi to,czego naprawdę nie chce.
Ty się nie śmiej.Czasem człowiek robi to,czego naprawdę nie chce.