Wpisy 1 773 389 – 1 773 488
3 listopada 2013 23:34 → 4 listopada 2013 01:12, 100 wpisów
mogą, dwa razy pod rzad..nie bylo..ich.. ale trudniejsze do ustalenia beda
Tzn rok był dla mnie bocki jesli o wygrane chodzi. Program dobry, ale wymaga dośc dobrego obeznania z matmą. Jednak dział pomocy jest dobrze rozbudowany i ma jasno przedstawione zagadnienia, więc jak się przysiądzie to można wiele się nauczyć i wykorzystać.
ciekawe w których dziesiątkach
Jociu on ma dane " MM, Lotto,Mini Lotto, 49 S, Keno de,Keno F, ToTo Lotto, Little lotto.
Kurcze teraz widzę że nawet nie wiem co to są te pozostałe - stale siedzę tylko w mm
Kurcze teraz widzę że nawet nie wiem co to są te pozostałe - stale siedzę tylko w mm
moze warto byłoby sie podeprzec..tymi danymi w polączeniu z moimi typami..musze pomysleć ..o nim
Przemyśl Jociu, ja poza nim robię sobie jeszcze zestawienia w excelu, ale takie banalne jedynie. To mi zostało z dawnych czasów i lubię się excelem pobawić.
A taką ciekawostkę mam Multilotka wprowadzono w TS 18 marca 1996 roku- akurat w moje urodziny więc od razu wpadłam w niego po same uszy
A taką ciekawostkę mam Multilotka wprowadzono w TS 18 marca 1996 roku- akurat w moje urodziny więc od razu wpadłam w niego po same uszy
Jociu a patrzyłaś kiedyś na mapy z tej strony - od Pasko?
Zostawił link do filmiku na yotube, pooglądałam , i zastosowałam sobie ten krok co 14 losowań od określonego numeru. Przyznam że tak dla zabawy ale p udało mi się wówczas dobrze wytypować 5/8 tyle ze nie zawierzyłam i nie posłałam.
Będę musiała poświęcic na to więcej uwagi- bo - nigdy nie wiadomo która droga zaprowadzi nas do celu
A to fajnie, w sumie trzeba robić wszystko by Ts tak się nie bogacił na naszych marzeniach
61,63,60,35,36,46,44,65,66,30
ost mam same 3/10 moze jutro bedzie innaczej w typowaniach kusi zagrac w realu ale niewiem czy 10/10
multi ulka za 8
Uciekam już do łóżeczka Musze jutro skończyć zamówienie z którym mam spore problemy. Kolorków w snach i cyferek z zakresy 1-80
Jociu
gryks dziękuję ślicznie
Jociu
gryks dziękuję ślicznie
multi ulka
Jocia dzis malo braklo kurde wiedzialem ze 80 padnie na wieczór
ale dalem 5,10,15 a byla 14 niestety ;/ cholerka
ale dalem 5,10,15 a byla 14 niestety ;/ cholerka
ja dalej jadę na -5- tce
gonzaga witaj
Zamit..to szkoda wielka ..ale co sie odwlecze , to nie uciecze
moich typów jeszcze nie mam ..podałam tylko wyrywkowo,nie do końca ..zweryfikowane i nie przemyslane jeszcze
moich typów jeszcze nie mam ..podałam tylko wyrywkowo,nie do końca ..zweryfikowane i nie przemyslane jeszcze
80 lub 77 daje pewniaka bo 80 lubi wpadac kilka losowan pod rząd
i 8 bardzo prawdopodobna jutro
i 8 bardzo prawdopodobna jutro
Czy takie piękne..no nie wiem.. piwne, to pewnie dlatego, że z piwem się kojarzą
jocia 64 moim zdaniem poszła na dłuuższy weekend
Dobranoc
Oczy niebieskie..życie królewskie
Oczy piwne życie dziwne
Staszku
Oczy piwne życie dziwne
Staszku
http://www.youtube.com/watch?v=X4WWccQjDOc
Ewa Demarczyk - Tomaszów
Ewa Demarczyk - Tomaszów
ide spac
dobranoc wszystki-m-p
dobranoc wszystki-m-p
Gonzaga...jeżeli wpadnie 22....to musi wpaść też 29...i 34....innej opcji nie widzę....albo wszystkie ...albo żadna
dobra ....trzeba się będzie zbierać do snu....bo o 5.00....znowu wyjazd.....zerknę jeszcze tylko na mapki
jociu...dziś na szybko typowałaś...ale i tak chyba z 11..sztuk wskoczyło
Dobra...uciekam...bo nic ciekawego tam już nie widzę.......znikam
Gonzaga..
Jociu..
Gonzaga..
Jociu..